Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Decca

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég az arcát figyelni, az egyszavas válaszait, az agresszív visszakérdezéseit. Hogy a tartalomról ne is beszéljünk...Tizenkétszer kérdezett vissza a vele készített 24 perces interjúban (ATV, Szabad szemmel, október 7., vasárnap) Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, az…..
Decca 2012.10.08 18:38:10
@Karipapa01: Hawking
Az előző bejegyzésben igyekeztem bemutatni, hogy az előzetes regisztráció bevezetésével egy jól működő regisztrációs rendszert rombolnánk le, és ezzel „felzárkóznánk” az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta feszítő, rosszul működő rendszerhez. Kérdés, hogy…..
Decca 2012.09.21 20:20:28
@Commandante Jayasuriya: ez nem úgy van, hogy az állandó lakhelyemről vihetem a szavazatomat az ideiglenes (tartózkodási ) helyemre, de azt, hogy ez hol van/lesz, be kell jelentenem, hogy ott vegyenek fel a választási listára? Ha így van, akkor hogyan volt lehetséges pl. a Molnár Gyula eset?
Paranoid Android Színváltók 2012.09.21 11:53:14
Voltak olyan kétnemzetiségű magyarországi falvak a hetvenes évek elején, amelyekben az idő tájt kötötték az első olyan házasságokat, ahol a felek etnikai hovatartozása nem volt azonos. Természetesen az ilyenkor elengedhetetlen tömegbunyók és bicskázások kíséretében. Az ilyen…..
 "A szándékokat összegezve megállapíthatjuk, hogy az aktívnak mutatkozó, választási részvételben gondolkodó 54 százalékos csoportból a regisztráció elutasítása miatt 13 százaléknyian lemorzsolódnak. Másként fogalmazva: a voksolást tervezők háromnegyede az előzetes…..
Decca 2012.09.20 18:17:25
@Hegyimedve: jól fizetnek a gazdáid ezekért a dumákért?
Decca 2012.09.20 18:32:51
@ciccaful: meg kell szervezni, hogy szinte 100%-os legyen a regisztráció (több országban, ahol van aktív regisztráció, közelítik ezt, tehát megcsinálható), ettől azért meghőkölnének. Szél kifogva a vitorlából.
A Fidesz kedden benyújtotta a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot. Ha egy konszolidált európai demokráciában élnénk, egy ilyen törvény aligha érdekelné az embereket. A választás technikai részleteit tartalmazza ugyanis, a választási eljárás tisztaságát pedig…..
Decca 2012.09.20 14:27:17
@gwe: és mi van azzal a választói réteggel, amelyik csak saját érdekeit nézi, csak a saját boldogulását tartja szem előtt, s ezért mindent meg is tesz a többség kárára, adót csal, mert van adózható jövedelme, jövedelmet titkol el és visz külföldre, jogszabályokat alkot, amikkel önmagának ill. az említett választói rétegnek kedvez.....
Elképesztően klassz fotót kaptam a Kiscelli Múzeumtól: egy 1880-as években készült panorámaképet a Dunáról. A dolog apropóját az adja, hogy szeptember 20-án időszaki kiállításuk nyílik BUDA–PESTI HORIZONT, Panorámaképek Budapestről címmel. A legtöbb, Pest-Budáról…..
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
Decca 2012.09.10 18:54:42
@salamander: Remélem, hogy az ország és a társadalom fejlődése olyan irányba indul el, ahová elérve ezek a tehetségtelen- a felelősséget semmiért nemvállaló bűnöző életformát elfogadó/támogató egyének kiszorulnak a politikából a közéletből, s beszorulnak a számukra megfelelő büntetés-végrehajtási intézményekbe.

Magadról beszélsz.
Egy titokban készített Gyurcsány-beszélgetéssel tér vissza a képernyőre Hajdú Péter, a Tv2 Frizbijének műsorvezetője, írja a Blikk. A bulvárlap szerint a felvételen sem újságírók, sem fotósok nem lehettek jelen, de még a Frizbi stábjának is csak egy szűkebb köre tudott…..
Decca 2012.09.04 18:27:18
@vajdasagi: gondolkodni próbáltál már, mielőtt írsz? Nincs mivel, ugye, Nem baj.
A Központi Nyomozó Főügyészség bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást Gyurcsány Ferenccel szemben a sukorói telekcsere ügyében - kitűnő alkalom exminiszterelnökünknek az újbóli sajtóhadjáratra, vádaskodásra, a baráti sajtó beizzítására. Bizonyítottság…..
Decca 2012.07.21 13:07:04
@párnalárva: Orbán Viktor tetszik lenni személyesen?
A helyzet változott meg, nem mi – ezzel indokolta tavaly év végén egy emlékezetes interjújában a kormány IMF-politikájában bekövetkezett fordulatot Orbán Viktor. Politikai értelemben kétségtelenül kalandos hónapok teltek el azóta, és bár a tárgyalások órákon belül…..
Decca 2012.07.17 15:51:03
@knausz: Egyelőre gyanúsított,gyilkos akkor lesz, ha elítélik.
Bírálta a magyar médiaszabályozást Hugh Grant, aki egy brüsszeli fórumon beszélt az állam és a média kapcsolatáról, írja a Hollywoodreporter. A brit színész egy brüsszeli páneurópai fórumon szólalt fel a magyar demokrácia védelmében. A konferenciát a liberális-demokrata,…..
Decca 2012.06.28 19:01:42
@enpera: talán mert nem volt ilyen.
Tegnap tüntetést tartottak a Horthy-kor restaurációja az antiszemita és rasszista megnyilvánulások ellen. Én is kimentem, bár előzetesen semmi jóra nem számítottam és igazam is lett. Az elmúlt 22 év kliséiről, valami zavaros félelemről és az azt kihasználó politikáról szólt…..
Decca 2012.06.18 18:37:43
@Frady Endre: Ne legyél rá büszke. Általános iskolai csasztuskának is kínos.
Jó volt nézni a csapatot! Szurkolni mindig is lehetett nekik, de örülni nekik nem mindig.Én ezt mindenekelőtt Prandellinek köszönöm! Bátor felállásban küldte fel az aranylábúakat, ráadásul a cserékkel sem visszakozott, hanem nyerni akart. Elejétől a végéig. Pedig, szerintem, a…..
Decca 2012.06.11 14:10:24
A KARD Temessük újra Kádárt? 2012.05.28 09:11:00
Úgy érzem magam mintha a Roland Garroson lennék, csak kapkodom a fejem jobbról balra, balról jobbra. Egy szoboravatás ott, egy újratemetés itt, egy szálasis ott, egy terrorista itt... emberek, a normálisok elmentek nyaralni? (OFF: amúgy igen, csak már olyan régen, hogy vissza se várjuk…..
Decca 2012.05.28 14:50:42
@Pepibubó: Na, mi van, csak nem beleverted a fejed? Okoska.
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
Kétségkívül minden demokratikus rendszernek előbb-utóbb eljön a válsága. Az ókori demokráciák is elbuktak egy idő után, Németország is nehézségekkel szembesült a II. világháború előtt, és hazánk is úgy néz ki, hogy komoly kihívások előtt áll. De akik ezzel szeretnék…..
Nehéz kívülről megítélni, végül igazságos ítélet született-e a 2009 elején meggyilkolt Marian Cozma, illetve megsebesített sportolótársainak, Ivan Pesicnek és Zarko Sesumnak ügyében. Annyi biztos, hogy a súlyosabb, helyi szinten (Veszprémben) meghozott ítéletet a Győrí…..
Decca 2012.05.20 10:49:14
A KARD Orbán becslése 2012.05.18 08:17:00
Az oligarcha-vezérelt országokban a politikai és a gazdasági elitek összekapcsolódnak: fontos gazdasági érdekkörök nyereségük egy részét a számukra kedves politikai erők hatalomra juttatására vagy hatalomban tartására fordítják. Az így kedvezményezett politikai erők aztán…..
Kolontári lakosoktól kaptuk a lenti friss felvételt és képeket, melyeket május 12-én szombaton készítettek Kolontárról. Közel húsz hónappal az ajkai vörösiszap katasztrófa után, még mindig elviselhetetlen mértékben porzik az átszakadt X-es zagytározó. A felvételeken…..
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
Decca 2012.05.14 12:37:12
@sajla48: zseniális, kösz. :)
Tegnap éppen a lengyeleknél verte ki a biztosítékot a nyugdíjkorhatár-emelgetése:Durva nyugdíjkorhatár-emelés a lengyeleknélNapi GazdaságNem egyedi esetről van szó, Európa szinte minden országában hasonló intézkedéseket hoznak, ezen már mi is átestünk. A fokozatosan,…..
Decca 2012.05.13 18:47:26
@pirimogyoró: megjelölnéd a forrást, ahol ez elhangzott? Vagy ahol olvastad? Kösz.
Székhelyi József egri kitiltásának ügyében már minden elhangzott, sőt az ellenkezője is. Szépen dagad az ügy, nyilatkoztak az érintettek, történt feljelentés, van diplomáciai botrány, lesz vizsgálóbizottság, és minden, ami kell. Tapasztalataim szerint az ilyen ügyek háttere…..
Decca 2012.05.13 17:12:39
@vezér01: Ez nekem is megütötte a szememet és az ízlésemet, de azt hiszem, arra gondol a posztoló, hogy míg Egerben az önkormányzat sért törvényt, addig a kocsmáros "csak" egy állampolgár, Ezek után nem tűnik túl hitelesnek a poszt írója.Kettős ez a mérce, nagyon.
Proszektúra Obersovszky 2 2012.05.11 13:40:00
Oberszovszky Péter a mai Ma reggel műsorában Kun Miklós történésszel beszélgetett, többek között Julia Timosenko egykori ukrán miniszterelnök jelenlegi helyzetének megítéléséről. De most nem erről az egyébként tartalmas és tanulságos pertraktálásról akarok írni. Hanem…..
sorok között A lusta görög 2012.05.10 17:46:00
A lusta görög kifejezéssel gyakran találkoztam az elmúlt hónapok során. Annak ellenére, hogy nem vagyok az általánosítások híve, azt tudom, hogy az adóelkerülést és az állami juttatásokkal való trükközést Görögországban sokan szinte tudományos magaslatokba…..
Decca 2012.05.11 12:23:38
Proszektúra Obersovszky 2012.05.10 08:30:00
Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában. Na, nem a Schmitt Pál interjúval. Az ilyen seggnyaló alákérdezéses módszer alkalmazása sajnos nagyon is megszokott - ha a mi kutyánk kölykéről van…..