Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalaik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eljött a szeptember, becsöngettek az iskolákban. A diákok táskáiban már ott lapulnak az új tankönyvek, füzetek, tolltartók, esetleg tabletek, okos telefonok, és mindenki vérmérséklete szerint lelkesen vagy kevésbé érdeklődve néz az új kihívások elé. Egy Századfordulós iskolai kép kapcsán…..
szalaik 2018.09.10 13:15:49
@vg123: Az ezredforduló...
Természetesen ma sem maradtok Lego katalógus nélkül....csak megvártam amíg vége lesz a VB döntőnek :)  A mai darab egy többnyelvű, 22 oldalas európai katalógus 1987-ből. Kisebb méretű és német, francia illetve olasz nyelven vannak benne leírva a dolgok. Ami az igazán jó benne, hogy ez még tényleg…..
Egyéb elfoglaltságaim miatt most egy kicsit korábban katalógusozok :) A mai darab egy 1996-os kisméretű, nyugat-európai darab. Számtalan jó kis cuccot lehet látni benne. A szokásosan jó Castle, Pirates és Space cuccok mellett az Aqua Zone is nagyon csalogatóan nézett ki a lapokon. ..
Előző bejegyzésemben Csesznek várának történetét követtem nyomon a vár XIII. századi építésétől egészen a török kor végéig, 1686-ig. Mai írásomban az 1636 óta Cseszneken birtokos Eszterházy család által kivitelezett építkezésekről lesz szó, majd a vár pusztulása, régészeti feltárása és…..
szalaik 2018.07.14 23:00:39
@Lobo Marunga: ott egy lovarda van, szerintem futtató.