Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a révész

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kínai mobilok minősége meglehetősen sokat fejlődött az elmúlt években, és hazánkban is sok éve jelen vannak már az olyan mainstream-nek számító nevek, mint a Lenovo, Huawei, Xiaomi, Honor és egyebek. Vannak azonban kevésbé ismert márkák is, melyek után egy kicsit keresgélni kell, azonban ezekben a…..
a révész 2018.07.14 19:53:28
Oukitel K6000 (MT6735T 4X1Ghz, Mali T720 MP2, 2Gb ram, 16gb háttértár, bővíthető, 1280x720 5,5", dual sim, 13Mp. és 5Mp. kamera, Android 5.1, akksi 6000 mAh) több mint 2,5 éves tapasztalata:
Tisztában voltam vele a megvételénél is, hogy nem csúcstechnika, sőt ez a teló is már a piacon több mint fél éve elérhető volt, de szerintem okos ember saját használati céljaira választ telefont (presztizs, külső, csúcs hardver, jó fényképező, gyorsaság, a barátnőmnek is ilyen van, szuper kiegészítők, stb.), mert csak akkor lesz vele elégedett hosszabb távon is.
Az én fő szempontjaim: nagy kijelző (ne kelljen olvasószemüveg)
nagy akksi
átlagos, de széles körű használhatóság
elegendő ram és tárhely (az előzőnél korlátos volt)
dupla sim (jól jött, hogy nem kell privát és céges telót cipelni)
max. 50e (ez nálam lélektani határ egy 2-3 évre tervezett használati tárgynál, aminek a használt 4-5 éves ára nulla)
Másodlagos volt a méret, súly, játékra alkalmasság, presztizs.
Eddig jól működik, amit tud az android 5.1, azt futtatja (teljesítményigényeseket nem)
Offline navi, alapvető üzleti appok, fb, stb.
Én fehérben rendeltem, ebben szerintem kifejezetten jól néz ki, és a csiszolt alu keretnek köszönhetően egy másfél méteres sarokkal kerámiára érkezést zokszó nélkül (az alu csorbult) kibírt
Nem babráltam benne semmit, az appokat frissítettem, kb. 2 havonta újraindítottam (nem azért mert lefagyott, mert az a teljes használati idő alatt csak egyszer, egy fb. frissítés után volt)
Ami megfogott, az az üzemidő, ami mindent bekapcsolva hagyva, de nem netezve, keveset beszélve (két kártyával) közel egy hét volt, most kb. 5 nap, napi 1-2 óra net vagy fb. és 1-2 óra egyszerű játék mellett 2-3 nap. A töltése a 2A 9V-os töltőjével kb. 2 óra. Mindig megmosolygom a gyermekeimet, akik egy éves aaamerikai telójukkal intenzív használat mellett nem tudnak eltávolodni 1 méternél messzebb a legközelebbi dugaljtól, velük azzal poénkodom, hogy visszatértek a "vezetékes" telefonhoz (legyek igazságos, náluk más a használat módja)
Összességében elégedett vagyok még most is vele, ha nem lesz baja, vagy nem válik ez is "vezetékes" telóvá, még megtartom 1-2 évig. Visszafogott teljesítménye nem bántó, átlag felhasználásra most is megfelelő.
Annyira elégedett voltam vele, hogy az asszonynak fél éve egy K3-at rendeltem, és kicsit irigykedek, mert sokkal több jóság van benne, de az akksi abban is ütős.