Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MimiQ

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben, hónapokban összeszedtem nektek az eredeti trilógia legfontosabb főszereplőiből készült legrosszabb játékfigurákat, ám Luke, Han és Leia után még mindig egy kicsit hiányérzetem volt. Egyszerűen nem tehettem meg, hogy csak hármójukkal foglalkozok, amikor Chewbacca-ból is legalább…..
A mai adásban egy különlegesebb régi Town készletet a 6430 Night Patroller-t mutattam be. Jó szórakozást!..
A mai videóban -mert többen kértétek- megint vintage G.I.Joe-val fogok foglalkozni, mégpedig csakis sofőrökkel. Szerepelni fog Backstop, Hot Seat, Lift Ticket, Steam Roller és Major Altitude. Jó szórakozást!..
Folytassuk akkor az interjú rovatot a második epizóddal. A mai részben elsősorban a játékkereskedelem átalakulásáról és a Hasbro-ról beszélgettem Györgyel, illetve karrierjének további állomásairól. Az is szóba került, hogy hogyan lőtték be a G.I.Joe figurák árait és hogy miért volt több társasjáték…..
Ahogyan azt ígértem most következzen a Lego Monster Fighters téma kivesézése. Természetesen nem felejtettem el a múltkori szavazás eredményét sem így majd az AquaZone lesz a következő ilyen jellegű cikk, csak amikor ezt az írást elkezdtem akkor még, Halloween előtt jártunk, úgyhogy aktuális volt.…..
A legtöbb esetben Lego katalógusokat szoktam beszkennelni, ám a G.I.Joe és a Star Wars háza táján is rengeteg érdekes papíráru született az évek során. Ma egy nagyon frankó kb 1997 -es Star Wars Power of the Force reklámanyagot mutatok nektek, ami szintén sokatok gyerekkorát jelentheti. A cucc A2-es…..
MimiQ 2018.07.30 23:54:17
@Tota12: Én inkább úgy mondanám, ahogy a Joe-k esetén is a rosszfiúk valahogy jobban nézték ki. Szerintem ez is számított, maszkos a legtöbb, olyan ami mögött akár te is lehettél volna.
MimiQ 2018.07.31 07:33:11
@Tota12: ez is biztos. Szerintem maguk a játék boltok sem nagyon vették a többit :)
A mai cikkben az 1993 és 1996 közötti időszakot fogom Space szempontból áttekinteni. Ez az időszak némiképpen változást hozott az előző évek kiadási metódusában, mert több kisebb altémát is elkülönített a Lego, nem csak a szokásos hármas fogatot. A készleteket tekintve folyamatosan próbáltak a külső…..