Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gereg

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
Gereg 2010.01.07 13:20:54
@BlahBlah: Oyster...oyster...oyster .
Meg kapuk, meg 1db szigorú de igazságos ellenőr állomásonként, akinek joggal és okkal van tekintélye. Űrodüsszeia 2001 :D:D:D. "Hé H.A.L. engedj be"... nem nem jöhetsz nincs jegyed, de gyere megmutatom hol vehetsz. Idilli kép lebeg a szemem előtt és 2143-at írunk.
Gereg 2010.01.07 13:31:32
@EMU: van egy szótárad amiben ezek a szavak egy csokorba vannak szedve?
Mondjuk:
Ősmagyar szitok-, indulat- és összefüggéstelen összetettszó értelmező kéziszótár... vagy valami ilyesmi.
Szerintem ez minden közszereplőnek megvan amúgy, minél ismertebb és szélsőségesebb annál részletesebb kiadásban, mindegy melyik oldalon áll.

...Vagy esetleg a "Hogyan és kikkel menjünk anyánkba" szólásgyűjtemény.
Confuse the cat !!!
Gereg 2010.01.07 14:02:45
@paranoid szobalány: Végre megjött az "EZÉRTARTITTEAZORSZÁG". Már hiányoltam.
Micsoda fordulatok :D:D. Olyan mint egy összeollózott álszakdolgozat. Semmi eredeti. Mindenkinek igaza van, de nem értem amit beszéltek :D:D:D. Free BKV :D. Peace,love and how many. Off.
Csodálatos, egyszerre hátba, gyomorszájon és gégén vágó képeket kaptunk partwishtól, aki, hozzám hasonlóan imádja a Paint programot. Ami az egyik ember kezében egy darab száraz fa, az a másikéban egy Stradivari. Az ismert tétel igazságát mi bizonyíthatná jobban az alanti 3…..