Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parafffa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A civil szervezetek ellen fellépő kormány a civil szervezetek függetlenségére hivatkozva nem tesz semmit egy autistákat fenyegetéssel, szóbeli bántalmazással „gyógyító” csaló tevékenységének megakadályozása érdekében...
  Aki figyeli a közélet eseményeit, láthatja, hogy a 18-as országgyűlési választások után az LMP-t heves támadások érik. Kunhalmi Ágnes rögtön a választás után őket nevezte meg bűnbaknak, miközben a tények azt mondják, hogy az LMP több mint 130 ezer szavazattal növelte…..
parafffa 2018.07.11 11:49:32
@miert?:

Annyit hozzátennék, hogy Sallait a történtek ellenére A MAI NAPIG NEM ZÁRTÁK KI!

Igen, úgy volt, hogy ki fogják zárni, de ez végül nem törént meg.

Jellemző, hogy az LMP ugyanezt eljátszotta Barta János zuglói jelölt esetében is, akiről a választás előtt kiderült, hogy a Fidesz gyűjtött neki aláírást. Akkor LMP-sek körbehaknizták a médiát azzal, hogy kizárják a pártból, végül nemhogy nem zárták ki, de csak jelképes büntetést kapott. Ezt valamiért már nem verték nagydobra.
Híre ment, hogy az LMP-ben „rendkívüli ülést tartanak az LMP ellen indított médiahadjárat" miatt. A hír majdnem igaz (az ülés nem rendkívüli), az annak nyomán született felháborodáshullám azonban a saját farkába harap: az elnökségi ülés ugyanis pont azzal kíván foglalkozni, hogy a párt belső…..
Híre ment, hogy az LMP-ben „rendkívüli ülést tartanak az LMP ellen indított médiahadjárat" miatt. A belső levelezésből kiszökött hír majdnem igaz (az ülés nem rendkívüli), az annak nyomán született felháborodáshullám azonban a saját farkába harap: az elnökségi ülés ugyanis pont azzal kíván…..
parafffa 2018.07.11 11:01:40
@Antlfinger Edvárd:

Igen, az LMP a hozzád hasonlók pártja. Azoké, akiknek eszük ágába nincs leváltani Orbánt vagy akárcsak a hatalmát korlátozni, de nyíltan azért mégse képesek beismerni, hogy Orbán diktatúrájában akarnak élni.

A baj csak az, hogy az LMP a választás előtt nem ezt kommunikálta!

Mondták volna ki nyíltan, hogy ők igazából csak úgy létezni akarnak, néha óvatosan kritizálgatni, de alapvetően jó nekik minden úgy ahogy van, és akkor most a kutya nem reklamálna itt.

Érdemes elolvasni:
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/23/interju_szel_bernadettel_az_lmp_miniszterelnok-jeloltjevel_orban_viktor_bortonbe_zar_ha_o_gyoz/

Így visszanézve elég undorító, hogy Szél a választás előtt még azzal sírta tele az Indexet, hogy ha Orbán nyer, akkor őt majd biztos lecsukják, közben sorra derülnek ki kötődéseik a Fideszhez.

Érdekes, hogy azok közül, akik itt hirtelenjében felsorakoztak védeni az LMP-t, senki nem bánja, hogy nem volt kormányváltás, sőt kétharmad lett, így a mondandóddal pont az én állításomat támasztod alá, miszerint az LMP nem ellenzéki párt, amit igazol az is, hogy a megmaradt kevéske hívei sem ellenzékiek. Innentől meg nincs miről beszélni.
parafffa 2018.07.11 11:04:09
@eßemfaßom meg áll: Hú, de lebuktattál! Regisztráltam is egy újat, tetszik?

Megkönnyítem az életed:
"parafffa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

De látom azért a mondandómba már nem sikerült belekötni, ennyiben meg is állt a tudományod.