Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paraffa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Híre ment, hogy az LMP-ben „rendkívüli ülést tartanak az LMP ellen indított médiahadjárat" miatt. A belső levelezésből kiszökött hír majdnem igaz (az ülés nem rendkívüli), az annak nyomán született felháborodáshullám azonban a saját farkába harap: az elnökségi ülés ugyanis pont azzal kíván…..
paraffa 2018.07.10 18:08:39
Jaj ti szegények, hát le vagytok járatva, ja.

Hagy kérdezzek már pár dolgot!

- Igaz vagy nem igaz, hogy a zuglói jelöltetek (Barta János) a választáson együttműködött a Fidesszel és bár akkor telehakniztátok a médiát azzal, hogy kizárjátok, ez nemhogy nem történt meg, de kisebb büntetést kapott mint a Kunhalmi javára visszalépő jelölt. Szóval igaz vagy sem?

- Igaz vagy nem igaz, hogy Keresztes László Lóránt újdonsült társelnökúr a több tízmillárdnyi közpént felemésztő, minden szempontból értelmetlen és erősen fasisztoid kvóta népszavazáson nyíltan buzdított a kormány óhaja szerinti szavazásra?

- Igaz vagy nem igaz, hogy 5 budapesti körzetet is elvehetett volna az ellenzék a Fidesztől - ÉS ÍGY NEM LETT VOLNA KÉTHARMAD! - ha az LMP csak ezen a pár helyen - ahol amúgy esélytelen volt- visszalép?

- Igaz vagy nem igaz, hogy Sallai Róbert Benedek országgyűlési képviselőként alpári stílusban fenyegette/sértegette és tettleg bántalmazta Hadházy Ákost?

- Igaz vagy nem igaz, hogy Ungár Péter tulajdonos olyan cégekben, amik a NER haszonélvezőinek számítanak?

- Igaz vagy nem igaz, hogy Ungár Péter szándékosan úgy írt alá egy szerződést, hogy arra nem volt felhatalmazása, mégpedig abból a célból, hogy ez a szerződés az LMP-re nézve ne legyen kötelező érvényű - ezzel átverve a másik szerződő felet, ami bűncselekmény.

Folytassam?

Szóval milyen lejáratásról beszéltek ti? Lejáratás az, amikor valakikről valótlanságokat terjesztenek, de a fentieknek én nem hallottam még a cáfolatát egyik nagypofájú "becsülethuszár" LMP-stől sem. Mondjuk nehéz is lenne, lévén többről video is van.

Sokkal többre mennétek, ha visszavennétek ha hatalmas pofátokból és leereszkednétek a földre. Persze ezt sose fogjátok megtenni, inkább tovább rohantok a vesztetekbe.
paraffa 2018.07.10 18:20:08
@Antlfinger Edvárd: Magyarul olyan Fidesz szavazó vagy, akinek azért büdös lenne nyíltan a Fideszt támogatni ezért tudatosan olyan pártokra szavazol, amikről ugyan tudod, hogy a Fidesz hatalmon tartását - sőt kétharmados hatalmát - segítik (LMP), vagy legrosszabb esetben se veszélyeztetik azt (Momentum, MKKP), de mégse Fidesz a nevük. Ezzel nyugodt a lelkiismereted, hisz "te nem a fideszre szavaztál", miközben valójában persze igen.

Gyurcsány egy ostoba korrupt ripacs, de valahogy nem emlékszem, hogy Gyurcsányt is együtt emlegette volna a világsajtó a leggázabb diktátorokkal és akkoriban a leggazdagabb magyarnak volt vagy 50 millárdos vagyona, azt is 20 év alatt hozta össze, most meg ott van Lőrinc a közel 500 millárdjával ami pár év alatt az ölébe hullott. Nagy Gyurcsányozások előtt azért érdemes vetni egy pillantást Transparency International vagy a Freedom House akkori és mostani országjelentéseire. Akkoriban még Orbánék is bőszen hivatkoztak ezekre, akkor se voltak jók a számok, azóta viszont konkrétan az EU legrosszabbjai lettünk mind a demokrácia, mind a korrupció terén, szóval ez "még a legrosszabb Orbán is jobb, mint Gyurcsány legjobb pillanata" duma nagyon jól hangzik, csak a számok mást mutatnak.

Nincs azzal baj, ha te jól érzed magad a NER-ben, csak akkor mond nyíltan
ezt, ne nézzük már hülyének egymást.
paraffa 2018.07.10 23:24:33
@Lehetnék én is: Az LMP mennyivel növelte a szavazótáborát? 2010-ben, új, alig ismert pártként 383 876 listás szavazatot kaptak, most 402 346-ot. Bárhogy számolom, ez kicsit több mint 18 ezer szavazat különbség.

Ez lenne az orbitális nagy emelkedés?

Hozzáteszem, ez a kevés is annak tudható be, hogy az LMP legalább látszólag nyitott az együttműködésre, és bár valójban semmit nem tettek érte, de így is sikerült sok szavazót átverni ezzel.

Tegyük mellé, hogy egyéni helyet mindössze egyet tudott nyerni az LMP, azt is csak azért mert Csárdi javára az összes többi ellenzéki jelölt visszalépett.

És ha már a számoknál és visszalépéseknél tartunk:
"Simicskó István 858 szavazattal nyert a DK-s Gy. Németh Erzsébet előtt, közben az LMP 3138 szavazatot vitt el a kerületben. Simicskó nyerő különbsége egyébként már a Momentum (1434) vagy akár a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (925) szavazataival is elolvadt volna.

Gulyás Gergely 1945 szavazattal nyert a DK-s Bauer Tamás előtt, az LMP-s Hajdu Mária 3497 szavazatot kapott itt, az MKKP 1400-at, a Momentum 1322-t.

Varga Mihály 2690 szavazattal nyert a DK-s Niedermuller előtt, az LMP-s Ungár Péter 5348 voksot gyűjtött.

Szatmáry Kristóf államtitkár, aki a választások előtt még mindenféle botrányba is belekeveredett, 1209 szavazatot vert az Együtt jelöltjére, Vajda Zoltánra, az LMP-s Mizsei László 3823 voksot vitt el itt. A Momentum egyet sem, ők visszaléptek Vajda javára.

A fideszes Dunai Mónika 2239 szavazattal nyert az MSZP-Párbeszéd jelöltje, Lukoczki Károly előtt, itt az LMP-s Schmuck Erzsébet 2694 voksot kapott, a momentumos Tóth Endre 1531-et.

Kocsis Máté előnye majd 4000 szavazatnyi volt, ez az egyetlen budapesti körzet, ahol az LMP visszalépése önmagában nem is lehetett volna elég az ellenzéki győzelemhez, ugyanis ebben a kerületben erősen szerepelt az Együtt, a Momentum és a Jobbik is."

Vagyis ahogy látható, öt fővárosi körzetben simán verte volna az ellenzék a Fideszt és nem lett volna kétharmad, ha az LMP visszalép.

Ezen nincs mit szépíteni, a kétharmad csak és kizárólag az LMP bűne. Pontosan tudták, hogy esélytelenek a jelöltjeik, pontosan tudták, hogy mi a tét, mégse léptek vissza, mert "csakazértse".

Most meg telerinyálják a sajtót azzal, hogy "lejáratókampány" folyik ellenük.

Nem kellett volna átverni a választókat, nem kellett volna elcseszni 10 millió magyar jövőjét, nem kellett volna Orbánt örökös teljhatalomba segíteni és mindjárt nem lenne mivel lejáratni őket.

Van egy mondás: aki k..nak áll, ne sírjon, ha b..szák.

Ennyi.
  Aki figyeli a közélet eseményeit, láthatja, hogy a 18-as országgyűlési választások után az LMP-t heves támadások érik. Kunhalmi Ágnes rögtön a választás után őket nevezte meg bűnbaknak, miközben a tények azt mondják, hogy az LMP több mint 130 ezer szavazattal növelte…..
paraffa 2018.07.10 22:26:41
Érdemes elolvasni ezt a cikket és az olvasottak tükrében nézni nuszbaum aktuális őrjöngését:

444.hu/2018/03/15/az-lmp-sek-azt-erzik-meglincselik-oket-ha-nem-mukodnek-egyutt

Külön kiemelném ezt a részt, lényeges, hogy ki volt a válaszadó:

"Még tapasztalt LMP-sek is megdöbbentek az elmúlt hetek tapasztalatain. A régi-új jelölt, a Bács-Kiskun megye 1. OEVK-ban induló Vágó Gábor mesélte választási gyűlésekről, hogy „ahol négy éve öt-hat ember lézengett, ott most ötven-hatvanan gyűlnek össze, és mind csak az összefogásról kérdeznek”. Egy elnökségi tag szerint az ajánlások begyűjtése során olyan egyértelmű volt az elvárás, hogy többen azzal a feltétellel adták csak a nevüket, ha lesz koordináció.

„Volt hogy azt éreztem, szabályosan meglincselnek, ha esélyt sem adnuk az együttműködésnek”

- mondta a pártvezetéssel egyébként kritikus politikus, akivel szemben több járókelő kifejezetten „rámenősen” lépett fel, amikor aláírásokat gyűjtött. "

Szóval amikor nuszbaum habzó szájjal beszél azokról akik összefogni és választást nyerni akartak, akkor valójában azokat sarazza, akik a választói akaratot akarták képviselni, szemben az LMP ingyenélőivel, akiknek eszük ágába nem volt kormányt váltani - bár persze a nagyközönségnek ezt hazudták -, sőt, tökéletesen elégedettek az örökös ellenzéki léttel. Hogy az országgal mi lesz, azt meg magasról lesz...
paraffa 2018.07.10 18:45:34
@Első Kézből: Szerintem csak félrement. Igazából a 888 rendelte tőle ezt a posztot - stílus alapján oda illik - csak megszokásból véletlenül ide tolta fel.