Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajkeverő

19 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiss the Chef Step Up 3G 2011.03.27 10:47:00
 Üdv mindenkinek.Nekikezdek a harmadik, remélhetőleg remekbe szabott, és lebilincselő bejegyzésemnek. Vasárnapot írunk, ami annyit tesz, hogy ma nem kell dolgozni. Ez lefordítva nálam annyit jelent, hogy a reggeli vitaminjaimat már sörrel veszem be. Kell egy kis lendület a naphoz.…..
Kiss the Chef az első hét... 2011.03.24 21:39:00
 Akkor magamat megerőszakolva nekikezdek második bejegyzésemnek. Valahogy sokkal nehezebben veszem mostanság rá magam, hogy megosszam veletek az itt történteket. Napközben sokszor eszembe jut pár sztori, de estére fáradtan már nem megy mindig a fogalmazás.Eltelt egy hét mióta itt…..
Kiss the Chef Champagne 2011.03.18 21:47:00
 Nos, akkor kezdjünk is bele. Lassan már egy éve, hogy befejeztem az utolsó blogbejegyzésem. Azóta sok idő telt el. Olykor eszembe jutott ez a kis elektronikus napló. Eljátszottam a gondolattal, hogy talán otthon is kellene pár sort írnom esetenként, ha történik velem valami nem…..
Kiss the Chef ha a munkának vége! 2010.07.07 19:35:00
Bárhogy is számolom, a holnapi lesz az utolsó napom. Eléggé vicces mégcsak leírni is.Olyan gyorsan elment ez a két hónap, hogy csak na. Persze azért tartamas volt.Látszólag tűnik úgy, hogy elrepült, ha visszagondolok rengeteg dolog történt velem.Dicsekedhetnék a sok felejthetetlen…..
bajkeverő 2010.07.11 09:58:17
@leonard: ez nagyon kedves! és üdítően hat rám egy ilyen kánikulai vasárnap délelőtt!
Legalábbis a blog. A részemről. Az elkövetkező egy hetem, amit még itt töltök, annyira forgalmas, túlzsúfolt és elképesztően szórakoztató lesz, hogy sem időm, sem pedig kedvem nem lesz, hogy az internetet fürkésszem, és hogy a megkezdett blogot tovább bővítgessem. Talán a…..
Kiss the Chef Megtaláltam! 2010.07.05 22:30:00
Igen, igen igen! Több hét fáradhatatlan keresgélés, jópár álmatlan éjszaka, és izzasztó nappal után megtaláltam amit kerestem! Pedig ott hevert az orrom előtt, akár minden nap találkozhattam volna vele, de mégsem. Úgy várt rám, mint egy feldühödött, megcsalt Mónika show…..
mert már úgy néztem ki mint Tom Hanks a Számkivetettben. Az semmi, néha ilyen fél nap hallgatás után úgy is érzem magam. Kár, hogy nem hoztam egy röplabdát otthonról, kitehetném a szobám polcára beszélgetőtársnak. Azért ennyire nem rossz a helyzet. Csudajól alakulnak a dolgaim.…..
Ismét véget ért egy hét. Nem is akármilyen. Volt ebben minden. Bányamunka, gasztrókaland, rosszullét, felépülés, majd megint egy kis robot. Végre aztán péntek lett, és akár jöhetett volna a méltán kiérdemelt két napos pihenés. Ámde a szenvedélyek viharában, a másik…..
Nem is gondolnátok, hogy mennyi minden új gondolat születik meg a fejemben a nap közben. Aztán mikor arra kerülhetne a sor, hogy mindezt (virtuális) papírra vigyem, a harmadára sem tudok már visszaemlékezni. lehet diktafonnal kellen járnom. vagy egyből a laptoppal. :)túl vagyok a hét…..
Kiss the Chef egy újabb hétfő... 2010.06.21 22:23:00
...ami egyet jelent azzal, hogy egy újabb hetet kezdek meg itt Sancerreben, de gondolhatok rá úgyis, hogy egy újabbat tudok a hátam mögött. akárhogy is számolom elérkezett a feléhez az idegenlégiós küldetésem. nem tudom megmagyarázni, de ezt valahogy így is érzem. az első…..
tegnap a brazil meccs első negyedórájában szólt a "főnök", hogy holnap szállítania kell Párizsba és a környékére és vele kell, hogy menjek, mert annyira meghúzódott a háta, hogy nem tud emelni. Történt ugyanis, hogy vasárnap egy motoros triálversenyen indult. bennem…..
Kiss the Chef Sancerre klub 2010.06.13 22:15:00
Üdvözlök mindenkit a Sancerre klub virtuális színpadán. A ma este házigazdája Hernyák Tomi, aki már több mint 2 hete birkózik a francia életstílussal és próbálja az itteniekkel megismeretni, hogy van élet Tokajon túl! Döljenek hátra, de csak annyira, hogy még lehessen látni a…..
Kiss the Chef ha esik ha fúj... 2010.06.09 18:53:48
többek között arra értem, hogy ezeknek mindegy mi történik éppen a nagyvilágban, esik az eső, fúj a szél, tiszta sár minden, ezek dolgoznak. mai nap, mikor kikecmeregtem az ágyamból, csalódottan vettem tudomásul, hogy igen borús napnak nézünk elébe. ezt megkoronázta az a kis…..
Kiss the Chef Dimanche 2010.06.07 22:03:00
Kezdjük közösen egy kis hasizomgyakorlattal:http://www.youtube.com/watch?v=vX80ynpQ-b0&NR=1&feature=fvwphttp://www.youtube.com/watch?v=GxQL7q7s6zo&feature=relatedDimanche - azaz VasárnapErre a napra volt beígérve nekem a bolhapiac. Várva vártam, imádom az ilyet, s főleg itt…..
www.youtube.com/watcheljött a várva várt hétvége, és péntek fél 6ttal tényleg befejeződik itt a hét. mármint nekem. a többiek még dolgoznak, dolgozgatnak. de nemígy én. azért nem rossz megélni, bár ugyanakkor fura érzés is. nagyon más az otthon megszokottól. ugyebár…..
Kiss the Chef nyári táncrend 2010.06.03 19:57:30
...pedig reggel még úgy gondoltam ma nem írok. merthogy az egész estém az elmúlt egy hétben azzal tellik, hogy internetezem. hiába, jelenleg ez az egyetlen kapocs az otthonnal. és mellesleg az a nagy büdös helyzet, hogy nem az élmények fellegvára egy átlagos hétköznap este itt a…..
...szóval amit már sokan kérdeztetek: a munka.merthát ugyebár ezért jöttem ki, mi másért, hogy tanuljak miközben dolgozom.vegyes érzéseimet megpróbálom szavakba önteni. a nap végén, és mivel hogy ezt a bejegyzést is akkor írom mindig pozitívan, jókedvvel, megelégedettséggel…..
Amikorra is végre sikerült kipihennem az utam fáradalmait, és végre hozzászoktam már ahhoz is, hogy nem a saját ágyamban ébredek. (bár ez otthon is elég gyakran előfordul, szóval nagyon sosem lepődök meg, legfeljebb, ha valaki horkol is mellettem, és az történetesen nem a…..
...de csak mert hétfő pont ünnep volt. minden szempontból. túlságosan is odatettük a pontot az I-re, és hát ha bárkinek is javasolhatom, ha hosszú útra indul és egyedül vág neki a kilómétereknek, akkor szolidan csapjon a lovak közé az utazás előtti napon.Merthogy az 1600…..
Hétvégén Kezes-Lábos Fesztivál, ha jól számolom az idei már a hetedik. Lehet, hogy a lábos helyett én túlzottan is a pohárra koncentrálok, de nekem ez mindig inkább egy kis pincefesztivál volt, mint kézműves találkozó. Konkrétan a tavaszi pincefesztiválon például több…..
Hogy lehet az, hogy miközben az apák rendszeresen együtt fröccsöznek, fiaik-lányaik nem is tudnak egymásról? – tették fel néhányan a kérdést, miután állítólag kiderült, hogy Konyári Dániel és ifjabb Figula Mihály nem ismeri egymást. És mivel az ifjú generációból…..
bajkeverő 2008.08.26 16:31:10
Kedves "Late Harvest"!
Nehéz indulat nélkül válaszolni a bejegyzésedre, mert az maga is dúskál az indulatokban. Sajnálkozva olvasom, hogy ilyen kép alakult ki benned az etyeki rendezvényekről. Annyit fűznék hozzá, hogy ezek a rendezvények nem neked szólnak, nem olyan beállítottságú embereknek szervezzük, mint amilyen te vagy!
Itt a finom boroké, a jóindulté és a barátságos hangulaté a főszerep!
Minket igazol az évente visszajáró több tízezer ember, aki nagy örömmel várja az újabb és újabb fesztiválokat!
Az hogy te hazai „Vinitali”-ról és „mini Vinexpo”-ról álmodozol, az a te dolgod. A mi álmunk egy olyan rendezvény volt, ahol a feltörekvő fiatal borászok meg tudják magukat mutatni a közönségnek, ingyen és bérmentve, nem úgy mint a többi hazai fesztiválon.
Remélhetőleg rajtad kívül sokan kíváncsiak a ránk, és ellátogatnak Etyekre szombaton.
Nagy segítség volt Rókusfalvy Palitól, hogy áldozott ránk idejéből, és teret adott a rendezvényünknek. (teljesen bérmentve)
Igen benne van az organizálásban, de NE érezzetek pénz szagot, a belépő teljes egészében a Junibor számlájára megy! Sok egyéb segítséget kaptunk másoktól is, (nyomda, poharasok, Vindependent, PBC) amit ezúton is köszönünk!

A techno party-s flyer-rel kapcsolatban pedig annyit, hogy a Junibor egyik fő célja a fiatal célközönség megszólítása. Szeretnénk, hogy ez az etyeki rendezvény a jövőben a fiatal, borral ismerkedő korosztályok számára jelentse majd azt az eseményt, ahol elkezdhetik az ismerkedést a magyar borokkal és borászokkal, illetve évről évre újabb ismeretekre és ismeretségekre tehessenek szert.
Ezért is lett kicsit divatosabb szórólap az átlagosnál. Úgy gondolom ez nem gond, ha egy fiatalok által alapított közösség kiadványáról van szó!

Elnézést a cseppet terjedelmes bejegyzésemért, de ez kikívánkozott!

Várunk minden érdeklődőt szombaton!

Üdv.: Hernyák Tomi
Hernyák Birtok Etyek