Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madou

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hiába, mellet villantani már nem sikk. Angelina ugye szépen előrukkolt a virgácsával az Oscar-gálán, lett is belőle mindenféle vicc. Charlize Theron ezt most sokkal stílusosabban teszi - Vogue címlapon. A májusi szám borítóját Patrick Demarchelier fotózta, a ruha pedig…..
Ez a legújabb kedvencünk, a tepsiben jó szárazra megsütött ponty, harcsa, busa, vagy pangasius filé (fagyasztott tengeri halfilé).Mi most pontyot és busa filét ettünk.Nagyon egyszerű az elkészítése, ízlés szerint befűszerezzük, akár halfűszerrel, akár sima grillfűszerrel,…..
Van a szűk Margit körútön egy érdekes ház. Pontosabban van több is, de mi most egészen pontosan a 15-17-es számú telkekre 1937-ben felhúzott épületre gondolunk. A telek érdekességét több dolog adja. Egyrészt hogy három oldalról is közterület határolja: keleten a Margit…..
Nézzük a nagy nyári hóbortot a multiknál: fizess még külön, ha csekken szeretnél fizetni! A UPC kezdte a táncot: Az elektronikus számlázás tömeges elterjesztésének elősegítése érdekében a vállalat július elsejétől a papír alapú számlák kiállításáért és…..
Vastagbőr 2009-es uzsoranaptár 2008.07.15 13:30:00
A Borsod megyei rendőrség uzsoranaptárat készít az írástudatlan, és az analfabéta emberek számára, hogy egyfajta képrégény formájában "irják le" számukra mi történik azokkal az emberekkel, akik tízezer forintot kérnek, és adósságuk rövid időn belül…..
Ha van női box és birkózás, akkor legyen férfi szinkronúszás is!Pityu felfigyelt erre a szörnyű igazságtalanságra. Támogasd a csapatot, hogy eljussanak Pekingbe ... hajrá magyarok, hajrá férfiak! szólj hozzá: Bajszos szinkronúszók Pekingbe..