Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ombré Zoltán

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma úgy látszik a szexolimpia Usain Boltjaival van dolgunk, akik nem figyelnek a barátnőjükre, de miért nem? Srácok, csak egy kicsit tegyétek már oda magatokat, ne maszatoljatok.   Mivel minden vég valaminek a kezdete is egyben, ennek jegyében leírnék egy  szakítós…..
Barátnőmmel nosztalgiáztunk, hogy mennyi minden szart megettünk kollégistaként. A komolyan veszélyes, különböző márkaneveken árult kínai tésztaleves volt a csúcs. 39-49 Ft-ért lehetett kapni, és elképesztően sokat ettük. Nem tudom, miket tesznek bele, de teljesen rá lehet…..
Sokáig gondolkodtunk, hogy milyen frappáns, mégis pszichopatológiailag megalapozott kommentárt is fűzhetnénk ez alábbi képhez - és végül feladtuk. Ezen a képen minden tökéletes: a tekintet, a tetoválások és persze maga az aktus, ami klikkelés után tárul elétek. ..
Az internet nagy dolog, hiába. Motoros testvérünk is találkozott potenciális gyilkosommal, akiről tegnapi posztomban számoltam be. A kapcsolódó részlet: Leértem a Dunához, fújtam egyet, a MOL kútnál megnéztem a guminyomást, hátha 3,5 van benne, mert olyannak érződik. Csak 2,6…..
w A gép forog 2008.07.03 16:30:00
Érdekes, roppant érdekes. Hogy mennyire személyes az érzékenység, és mennyire rideg az ember, amíg mást ér sérelem. Amíg a szcientológusokon röhögünk, fenekedünk ellenük, és nyilvánvaló nonszensznek nevezzük a világképüket, teljes a nemzeti egység, szent a béke. Az a…..
Kedves fiúk, férfiak és urak!Készüljetek fel, mert 2009 tavaszán leggingset fogtok hordani a nagy tervezők szerint. Mivel éppen most zajlik a Men's Fashion Week Párizsban, biztosan láthatunk még pár formabontó dolgot a napokban, de nekem ez a leggings is túlmegy az elfogadhatón.Fiúk,…..
Talán mindenki látta már a jól ismert videót. Mikor előkerült, az összes létező autós blogon koncként  lobogott, hogy a német mennyivel emberibb, normálisabb és tisztességesebb nálunk. És tulajdonképpen mindenkinek igaza volt, aki ezt állította. Ahogy várható volt, most…..
w Az élet napos oldala 2008.06.24 07:00:00
Buzi meleg van, amiről mindjárt eszébe jut a tájékozott állampolgárnak a globális felmelegedés. Az egy nagyon csúnya, rossz dolog, utáljuk. A multik… meg a corporationök, azok csinálják ezt, őket kell szidni, amikor a madarasteszkóba menet átkozódva, prüszkölve…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Drága viking (és délszláv) testvéreim! Lassan, de biztosan indulunk, mint a második Bathory-lemez. Ideidézünk egy kutatást, amely kimutatta, amit tudunk mink régen: ki a legjobb drukker? A svéd. Tekintsünk el attól, hogy a szöveget valami ügynökség szülte meg, tehát hemzseg a…..
Ombré Zoltán 2008.06.14 10:08:58
Szálka Gyilkol a héliumos lufi 2008.03.10 21:01:00
A könnyű nemesgázzal pattanásig töltött gumizsákocska nem egyszerűen Nagyfogyásistván néhány hónappal ezelőtti külsejéhez hasonlatos megjelenésével riogat, hanem a vizek fölé érve brutális gyilkossá alakul át. Bizony, a lufinál aljasabb halálosztó…..
120 ezer forint pénzbírságra ítélte a bíróság az utolsó önfeljelentő kendermagost. A nemzetközi hírű alkotmányhekket több mint 3 éve, 2005 tavaszán indította a Kendermag Egyesület három tagja, azzal hogy besétáltak a Teve utcába, azzal hogy kábítószert fogyasztottak. A…..
A Scottish Futures Forum megállapította - amit mi már mindannyian tudunk -, hogy a keménydrogok terjedését megfékezhetik, ha legalizálják és megadóztatják a kenderszármazékokat. Tanulmányuk szerint míg Hollandiában a fűdílerek 17%-nál lehetett kapni kokszot, krekket vagy heroint,…..
Ombré Zoltán 2008.06.11 14:25:11
Ombré Zoltán 2008.06.11 14:26:23