Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagykerdesek

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben lévő igen csak cenzúrázott szöveg a BKV egyik derék munkatársának a száját hagyta el pénteken délután, a Deák Ferenc téren. A BKV orkja összetűzésbe került egy kislánnyal és édesanyjával. Az ork a grabancánál fogva tartotta a kislányt, akit életveszélyesen…..
Subba Apa, négy szemed van! 2009.02.05 11:07:00
Mit érdemel az az apa, aki a fogorvostól hazafelé tartó totál kilőtt kisfiával készít mélyinterjút majd feltolja az internetre? Aki dolgozott már hasonlóan elkészült emberrel, az tudja, hogy felesleges belebonyolódni a naprendszer elmagyarázásába, elég ha minden vad…..
Nos, ezen gyorsan szeretnék túlesni, mint egyesek a vérvételen, plusz még a végén azthiszik, hogy ez egye emo ellenes blog, de nem.Szóval csak azoknak üzenném, hogy akik védik az AFC t, mer, hogy " AZ NEM EMO "http://www.myspace.com/antifitnessclubEzt a linket ajánlom neked.Ha…..
Elindultunk Nos gondolom már mindenkiben felmerült a kérdés, hogy mire jó ez a blog. Ebben a blogban csak olyan kérdésekre szeretnénk választ kapni amik ellenkeznek a mindennapi normákkal, azokkal amiket mi úgy tanultunk, hogy így jó és így van értelme, ehhez képest egyesek mégis…..