Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bingii

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milánnal az élet 2009.06.20 23:18:00
Na kérem, voltunk mi mindenfelé, még kettesben is elbuszoztunk Rákoskereszttúrra babalátogatóba. Írtó fura, de nagyon jó érzés volt fogni egy két hetes csöppséget, aki nem is annyira csöpp, mert 4500 grammal és 55 cmvel született, tehát Milánhoz képest nagy is volt, mégis olyan…..
Tegnap, Apa nélkül jó volt a helyzet. A kedves, régi Milán volt velem, nem apázott egész nap. Este, amikor Apa megjött, akkor volt nagy sikítozás, visítozás az örömtől, de ettől függetlenül igényelt engem is, és nem volt elutasító.A takony múlik, szerencsére nem volt semmi…..
Milánnal az élet 2009.06.08 23:03:00
Újra itthon az egész csipet csapat :D Igaz, ma megcsappant a létszám egy fővel, azaz Apával, mert ma már dolgoznia kellett menni, és holnap látjuk csak legközelebb :(Tegnap a Mamáéknál voltunk, Apáék kaptak fini tortát és ebédet, tegnap voltak 34 évesek. Egész nap esett az eső,…..
Ajtók lepácolva, helyükön, fal majdnem telibeglettelve, kosz még mindig van, de a hálószoba, ahol eddig is aludtunk Milánnal, az tiszta, mint a patyolat. Itt volt Apa bratyója is, sokat segített, ő festegetett, meg villanytszerelt, de megint nem stimm valami. Úgy volt, hogy át lett…..
Bölcsődei töprengés már sokadszorra. Mert, hogy közeleg a szeptember. Van bennem egy kis para, de nem amiatt, hogy ez Milánnak nem lesz jó, hanem amiatt, hogy hogyan fogok túllépni az egyre gyakrabban jelentkező lelkiismeret furdallásomon. Nem kéne, hogy legyen, mivel tudom, hogy…..
bingii 2009.05.30 08:38:19
Én frankón nem értem, hogy mi ez az elítélősdni.
1. Gondolják, hogy csak úgy az öletekbe hullik a pénz?
2. Gondolják, hogy nem fontoltad meg százszor és százszor a döntésedet?
3. Gondolják, hogy nem tudja a saját anyja, hogy mi a legjobb a fiának?
4. Gondolják, hogy ilyen
sz@r válsághelyzetben nem ragadod meg az alkalmat a melóhely iránt?
Szerintem akkor lennél felelőtlen, ha nem így tennél. És tudom, hogy fáj belül, hogy nem tudsz majd annyit lenni Milánnal, mert én is ezen őrlődöm, de nekik tényleg jó lesz ott. Persze múlik a gyerekeken és a gondozónőkön is, de bízzunk benne, hogy aranyosak, rendesek lesznek és akkor csak hasznára fog válni a bölcsi.
Maján is látom, hogy sokat számít a heti 3nap bölcsis játszóházazás és biztos, hogy Milán is még inkább ki fog nyílni, bár irtó okos kiskrapek már így is és büszke lehetsz magadra, hogy ennyi mindent tud, mert ugye a tudás nem csak úgy a nagy semmiből jön. Tehetnél fel képet a menyasszonyának!!!!!:)
Puszi
tollpihe zár az égbolt 2009.05.27 08:16:00
nagyon sok szép emléket öriznek e lapok, nehéz lenne tőlük megválni; nem is teszem. mégis úgy döntöttem, hogy ideje visszavonulni. ez nem olyan egyszerű a blogponthunál, időt (haha, ilyenem nincs is ;)) vesz igénybe rendesen, hogy minden egyes bejegyzést védetté tegyek. hamarosan,…..
Azaz az első, de biztos hogy nem utolsó, szikla élményem, Csillaghegyen.Az egész úgy kezdődött, hogy pár konfliktus és komplikáció után írtam Vandának hogy mizu, aki ezt megragadva egyből elhívott hogy megy sziklára, és ugyan jöjjek én is. Én ezen olyanyira fellelkesültem hogy…..
Milánnal az élet Vigyáznak ránk 2009.05.20 17:51:00
A névnapozás tegnap elmaradt, bár köszöntöttük/köszöntötték, nagy ajándékozás nem volt. Vasárnap viszont jön a család, akkor lesz pótolva minden.Van már gumicsónakunk, ami tavaly is volt, de apa ügyesen felakasztotta a szögre, így kilyukadt. A szomszéd MIki viszont…..
Fogzunk ezerrel, a bal hátsó rágót biztosan jól tapintom, bár látni még mindig nem tudom, hiába próbálok minden lehetőséget kihasználni, hogy bekukkoljak a szájába, ő cselesebb ;) Napi min. 5 kaka, piros popsi, nyűgösség, sokszor ébredős éjszakák. Hú, hány fogacska is van…..
Milánnal az élet egy pici dal.... 2009.05.11 12:39:00
A hétvége is szuperül telt, bár volt egy kis programváltozás, de az elmaradt barátnőzést, illetve Milán részéről barátozást legközelebb pótoljuk. Voltunk dédizni pénteken. 80 éves elmúlt, és bár szuperül néz ki, formában tartja magát, mindig példásan pedáns,…..
Milánnal az élet Vidámság 2009.05.06 21:56:21
Megtörtént a 15 hónapos oltás. A kötelező, illetve a Prevenar 3-dik, egyben utolsó cucca. Utóbbitól ma, előbbitől egy hét múlva lázasodhat be. Ma én a biztonság kedvéért adtam neki kúpot, nem is volt semmi, ahogyan az eddigi oltásoknál sem. Orvos után Veresegyházra mentünk…..
Nem lehet elégg értékelni az index dokumentarista törekvéseit, hogy a "nép egyszerű fiait" és a belőlük verbuválódó különféle pártok törzsszavazóit a videóin bemutatja. Vállalkozásuk nemes és nagyszerű. Hiszen az emberekben élnek olyan káros előítéletek és…..
Milánnal az élet 15 hónapos 2009.04.30 17:15:00
(valamiért össze-vissza karakterekkel jelenik meg a szöveg :( ) Nagyon rég nem írtam hófordulós bejegyzést, leszoktam róla :D Mentségemre: nincs időm rá :) Pedig egy éves kor után is nagy dolog minden egyes betöltött hónap, mégis, valahogy nem tartjuk már annyira számon. Volt,…..
Milánnal az élet Ada 2009.04.23 00:20:06
Ez lennék én. Így hív, szólít, kiabál utánam. Olyan drága, annyira megható, hogy szólít valahogy. Persze, az szívfacsaró tud lenni, amikor beteszem az ágyába és otthagyom, ő meg kiabál, hogy menjek vissza érte. Ilyenkor nem sír, csak hív, de akkor is rossz nem bemenni. Apa a…..
Egyre jobban érlelődik bennem, hogy amint lehetőség lenne rá, és lenne valami munkalehetőség külföldön, családostól húznék ebből a szaros országból jó messzire. Teljesen ellehetetlenítik itt az embert. Gyerek mellett, itthonról ma vállaltam be a HARMADIK munkát. Nem…..
Milánnal az élet Miegymás 2009.04.15 22:30:03
Kedvenc fiam egy hete önállóan iszik. Cumisüvegből. De jól megdönti, úgy, hogy nem csak a levegőt szívja. Volt már ilyen kb. 5 hónaposan, de az csak átmeneti stádium volt. Aztán volt, hogy a műanyag poharat megdöntve is ivott egyedül. Hozzáteszem, hogy pohárból segítséggel…..
Milánnal az élet Húsvét 2009.04.11 22:54:23
Főnök úr ma nagyon belehúzott a beszélésbe. Az utóbbi napokban már többet kiabált, dumált, de ma határozottan utánunk ismételt pár szót: daka=Dorka, koká=kocka, kupá=kupak, pete=persze. Többször is. Ami a legaranyosabb volt, ültünk a kertben a füvön, odajött hozzánk és…..
A jó idő beköszöntével szinte minden blogban megtalálható egy-egy negatívabb hangvételű bejegyzés a játszóterekkel, az ott fellelhető anyukákkal, konfliktusokkal kapcsolatban. Magam is tele vagyok ambivalens érzésekkel, mert egyik felem igenis szükségét érzi a langymeleg…..
Milánnal az élet kertrendezés 2009.04.05 12:55:00
Ismét egy aktív hét telt el, és még nincs vége. Hétköznap itthon voltunk, és hála a jó időnek, a napok nagy részét kint a szabadban töltöttük. A kert még kicsit dzsumbis volt, de így is jól elvoltunk. Apa most nyírja a füvet, pakoljuk a teraszt, hogy mire hazajön a kiskrapek,…..
Kiss the bartender MarchClimbfest 2009.03.27 12:55:56
Elmúlt napjaim nem teltek unalmassan, mégis nehéz róla írni, mert úgy érzem csak ismételném magam.Tavaszi szünetemet sportolásra áldoztam, megpróbáltam minden nap sportolni valamit, ez többé kevésbé sikerült is, hisz szerdán voltam mászni is meg kondizni, viszont csütörtökön…..
Milánnal az élet Vegyes 2009.03.25 12:09:04
Ez a hétvége is hamar elment, pedig semmi extra programunk nem volt, a hülye szél miatt nem mentünk sehová. Vagyis kerteltünk, homokoztunk, még a lakásban is lehetett volna, annyi homokot behozott Milán :) Vasárnap apa és Milán meglepték a Mamát, elmentek teszkózni, Gyurizni és a…..
Milánnal az élet jelentkezünk 2009.03.11 21:04:00
Letudtunk mindent, Milán hősiesen állta a sarat, sőt, jobban viselte az állandó jövés-menést mint az itthonlétet. Mióta megjöttünk, azóta elég nyügi. Unatkozik itthon na. A délelőttök általában amúgy is raplisan telnek, mivel nem alussza ki magát - szerintem. Szerdán viszont…..
Milánnal az élet Csavargók 2009.03.07 23:40:27
Pénteken apa jóvoltából Anita barátnőmékhez mentünk, ott is aludtunk. Csodás napunk volt a pocsék időjárás-előrejelzés ellenére, így bátrak lettünk és felkerekedtünk, kettőtől este fél hétig jártuk a várost, buszoztunk, ismerkedtünk, tüneményesek voltunk, nem…..