Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord_Quator

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc monetaristánk, ern0 fotózta le, hogy menüben minden, így az euró is olcsóbb.A McDonald's-ban löncsöltem, de nem vagyok sikeres ember, mert csak hamburgert és kólát vettem, nem pedig eurót (aminek az árfolyama a fotó elkészítése pillanatában HUF 230 körül mozgott).…..
Lord_Quator 2008.07.07 14:50:35
Mindjárt kiadják a piros viharriasztást az ország közepére, úgysem tehetünk semmit, az elemek uralkodnak. Az Indexszel szomszédos épületet építő munkás is így gondolta, ezért proaktív módon meg is ágyazott alvás előtt, amint az Nóra fotóján látható...
Lord_Quator 2008.07.07 14:27:22
Gaborrob első fokon lenyomta a Fővárosi Parkolási Társulást, akik egy klasszikus fantomtartozást próbáltak behajtani rajta, de aztán elfelejtettek megjelenni a bíróságon. Az összes parkolócéget kollektívan kellene visszaperelni azoknak, akik befizettek valaha bármilyen büntetést…..
Lord_Quator 2008.07.07 13:46:07
A Homár is tapasztalt már ilyet több helyen, szerencsére Attila meg is fotózta, úgyhogy a kérdést ezennel az illetékeseknek szegezzük: Miért rohasztják meg a Rio Mare tonhalkonzerveit melegebb időben? Hogyan lehet az elpusztíthatatlan konzerv tartalmát olyan félig…..
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
Mekk Mester múltkori teszkós napszemüvegvásárlási esettanulmányában elhintette, hogy birtokában van a polarizáló lencsék detektálásának tudománya. Azóta a proaktív levélírás mezejére lépett azok kedvéért, akik lusták a frekin Guglit használni:Mivel a kommentelők közül…..
Lord_Quator 2008.06.13 12:35:17