Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spinn

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A második világháború tengeri harcainak alighanem legismertebb fejezete az úgynevezett Atlanti Csata, a német tengeralattjárók többéves küzdelme az angolok tengeri utánpótlási vonalainak elvágásáért. Bár nem teljesen ismeretlen, de azért Európában sokkal kevésbé van bent a köztudatban, hogy…..
Spinn 2018.08.18 09:10:52
@Untermensch4:

Dobok egy +1-et én is. Bár, igencsak zöldfülű vagyok (vagy inkább matrózocska) itt, tehát a saját véleményem az maximum saját magamnak autentikus. Zoli posztjait nagyon várom, mert érdekesek, jók, izgalmasak és nem utolsósorban, történelem szemlélet formálók.
Hét tenger A nagy verseny 11. 2018.07.28 11:05:09
  A történelemkönyvek lapjain egészen az utóbbi időkig valami olyasféle kép rajzolódott ki az érdeklődő olvasó előtt, mely szerint 1914-ben az állig felfegyverzett, brutális németek rárontottak a békés európai népekre. A békés európai népek azonban valójában szintén mind állig fegyverben álltak,…..
A nyár közepére könnyed képösszeállítás, 3 fejezetben, különösebb apropó nélkül.   Fotókon a B-36 A B-36 óriásbombázó eredeti ismertetőjénél már linkelt B-36 Interest Group Facebook-csoport lenyűgöző – és persze folyamatosan bővülő! – a fotógyűjteményéből következik a poszt gerincét jelentő…..
A sorozat záró része az U-2-esnek a civil űrkutatási hivatal nem mindig polgári feladatait mutatja be, és egy-egy fejezet erejéig a második és harmadik Sárkányhölgy-generációra is kitér (TR-1 és U-2S). Legvégül a források bemutatása következik. A sorozat első része ITT, az előző pedig ITT.   A…..