Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vad Kan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a mai napon hivatalosan is bemutatta a sajtónak legújabb igazolását, Cristiano Ronaldót. "Nem volt nehéz döntés a Juventushoz igazolni. Olaszország és a világ egyik legjobb csapatáról van szó." "Kiváló edzőjük van és egy remek elnök irányítja a klubot, a vérükben van a győzelem." -…..
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
Továbbra is várat magára, hogy Cristiano Ronaldo hivatalosan is a Juventus játékosává váljon, s ugyan az olasz, a spanyol és a portugál sajtó egyaránt biztosra veszi, a támadó a zebracsíkos mezben kezdi a következő szezont, a jelenlegi csapattárs, Luka Modrić bízik abban, hogy…..
A Real Madrid kedden jelentheti be Cristiano Ronaldo távozását, és így a portugál klasszis Torinóba kerülhet 100 millió euró fejében. A Mediaset Premium értesülései szerint július 10-e lehet a döntő nap, amikorra az elnök, Florentino Pérez elnökségi ülést hívott össze. A találkozó során várhatóan…..
Vad Kan 2018.07.08 11:12:55
@Quentin_KR: Sok függ attól is, hogy a horvátok megnyerik-e esetleg a VB-t. Ha nyernének, az sokat dobna majd a horvát válogatott játékosok értékén. Ami hatással lehetne arra, hogy ki kerül vagy nem kerül a kispadra. Egyébként Mandzukic szerintem nem tolerálná ha kispadra szorulna. Meg kár is lenne érte, ott a helye a csatársorban. Ugyanez a helyzet Kovacic-csal, ha nem játszatja a Reál, akkor szerintem ő is le fog lépni onnan, és oda megy, ahol stabil kezdő lehet. Ami érthető is egy ilyen szintű játékos esetén.
Az Il Corriere di Torino értesülései szerint Paulo Dybala rendkívül izgatott Cristiano Ronaldo érkezése miatt, alig várja, hogy a portugál klasszissal kényszerítőzhessen, passzolgathasson és ejthesse ámulatba a nézőket. Az argentin csillag véleménye megegyezik sokakéval, és a…..
Vad Kan 2018.07.07 11:28:24
@Cigarette Smoking Man:

Hidd el, ez nem lesz majd gond. Ha itt lesz CR, érdemes lesz felborítani az egész taktikát, és egy merőben új stratégiával felállni. Az biztos, hogy CR mögé nem egy Khedira kellene. Már akkor kész voltam, mikor megláttam, hogy Löw képes berakni a német válogatott kezdőbe ezt a srácot Özillel együtt. Meg is lett az eredménye. Ha jön CR, mögé ütőképes középpálya kell, hogy dinamikusan ki tudják őt szolgálni, mert Roni van annyira robbanékony, hogy pillanatok alatt az ellenfél védői mögé tud kerülni, és meglesz a BL is. Mert elől a támadófal brutál lenne vele, hátul is jók vagyunk, viszont a középpályával valamit csinálni kell.
Vad Kan 2018.07.07 12:10:05
@Dr. Grant: Bizony így van. Ezért nyeri a Reál évek óta a BL-t, mert Modric vezérletével olyan középpályás sora van, amelyről a többiek csak álmodnak. Zizou nagyon jól összerakta azt a gárdát. És megfigyeltem, hogy az a középpályás sor, olyan, mint a joker, kiválóan védekeznek is, de még kiválóbban támadnak, kiszolgálva az elől lévő ékeket.
Vad Kan 2018.07.07 12:24:48
@Dr. Grant: :-) Persze, mondhatjuk ezt is, de mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy azért tudnak focizni is. Mindegy. Nem is ez a lényeg, hanem végre lássunk már tisztán, hogy jön-e CR, vagy mi lesz, mert csak így lehet tervezni.
Gianluigi Buffon a Paris Saint-Germain együtteséhez csatlakozást követően óriási megtiszteltetésről beszélt, illetve a francia fővárosi klub projektjét méltatta. A PSG-nél pénteken végre átesett az orvosi vizsgálatokon, illetve ezt követően a párizsi együttessel egy éves szerződést írt alá, amely…..