Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobb Internetért Mozgalom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Argentína-Nigéria döntő lesz az olimpiai focitornán az olaszok hülyesége miatt. Vagy a braziloké miatt, tök mindegy. A lényeg, hogy az argentinok egyrészt megvédhetik olimpiai bajnoki címüket (Na, kinek sikerült ez utoljára? Annyit segítünk, hogy 64-ben és 68-ban kell…..
Jobb Internetért Mozgalom 2008.08.20 11:59:29
Láttuk a holland B csapatot, amelyik képes lett volna leadni a három pontot a legalább egy támadást vezető román ellenfélnek.  Azonban keleti szomszédunk egy kicsit tudathasadásos állapotba került, amikor az évek óta gyakorolt taktikát külső kényszer hatására kellett volna…..
Jobb Internetért Mozgalom 2008.06.18 22:54:51
converted rizla@223454

kicsit furcsállom, hogy vannak errefelé svéd drukkerek is, pláne, hogy a csapatban bevándorlók viszik a prímet. meg olyan focisták, akik már egy ideje túljutottak a zeniten. én személy szerint örülök annak, hogy helyettük az oroszok jutottak tovább. reálisan erre van erejük.


converted agressivgulfisk@224129

Rizla, már régóta érlelődik bennem, hogy hangosan is kimondjam: nem értek Veled egyet. Skandináv testvéreink egyébként mélyen a tudásuk alatt teljesítettek, főleg három reménységet, Elmandert, Svenssont és Kallströmöt emelnék ki.
Jobb Internetért Mozgalom 2008.06.18 23:01:31
converted Nerazzuri@225545

rizla, azért ne vidd túlzásba a rajongásod az orosz válogatott iránt. legnagyobb erősségük az edzőjük, Hiddink.

Ibrahimovic játéka különösen csalódást okozott a sok elszórt passzal egyetemben. Nem érzem úgy, hogy ez a válogatott a tudásának megfelelően teljesített ma este, talán a motivációval volt gond.
A franciák rosszabb helyzetben vannak, mint a valóságban, hiszen az olasz válogatott ellen kellene nekik bebiztosítaniuk a továbbjutást, ami valljuk be nem egy egyszerű feladat sem a zöld gyepen, sem az NST szimpátia Európa-bajnokságán. Mindeközben a holland és a spanyol válogatott…..
Jobb Internetért Mozgalom 2008.06.13 11:23:38
converted agressigegulfisk@0613 105254

Szerintem nem olyan megosztó Bilics, csak egy tipikus mediterrán figura. Akik szeretik a mediterránokat, azok szeretik, akik nem szeretik a labilis idegzetű, túlzottan magabiztos déli alternatívokat, azok pedig vele sincsenek kibékülve. És ennyi erővel minden "temperamentumos" déli fazon megosztó....:)

agressivegulfisk@0613 110526

Töfting nem idegbeteg, hanem komolyan megsérült mentálisan. Akinek a szeme láttára ment végbe egy családi tragédia, annál nagyobb az esélye a zavarok fellépésének.
Bár még soha semmit nem nyertek, ha nem számoljuk azt az egy korabeli és elfeledett sikert, a spanyol válogatott számít az idei Európa-bajnokság egyik legnagyobb esélyesének. Nem kétséges, hogy a keretük az egyik legértékesebb és legjobb a tizenhat induló közül. Az sem kérdés,…..
Jobb Internetért Mozgalom 2008.06.10 22:06:45
convert: szferi@214015

az orosz csapat eléggé gyengus, én megmondtam :):):). A játékuk nézhető, attraktív, de ez nagyrészt Hiddink érdeme. Csakhogy egyénileg gyengék, képzetlen játékosokból nehéz jó csapatot alkotni. A meccs jó volt, mert az igyekezettel nem volt baj, ha másért nem, ezért dícséretet érdemelnek.

Ha a görögök csinálnának valamit, ez a meccs is jó lehetne. a svédek egy osztállyal jobbak, de ennek a görög csapatnak nehéz lesz feltörni a védelmét.