Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micsodabuli

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MicsodaBuli Ez itt az 2009.05.25 17:16:00
Peti , itt a link. Majd irja ma ra lécci vmi szoveget...
MicsodaBuli ELKÖLTÖZTÜNK 2008.07.20 15:24:57
Elköltöztünk IDE..
A pinacsíkszakáll még mindig a suplyáki istálló elmaradhatatlan partykelléke, tudja ezt menő Zsülien is aki barátjával az Intelligens Sanyikával nagyon megmutatják a kamerának, hogy ők bizony kurvanagy spanok, és ismerik a jelnyelv összes titkos jelzését amivel kommunikálni…..
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
micsodabuli 2008.06.13 11:19:00
A bilihajú zsörte Gyurma törzsvendégnek számít a diszkó klubban. Régi cimborája az idióta Lalek most valamelyik asztal alatt lapul a 20. nagyfröccs után, így Gyurmának ideiglenesen a topolyai górék egyik klikkjével kellett a fotómasina elé állnia. Gyuszika, a 12 éves…..
MicsodaBuli SMS SZÉGYENFAL 2008.06.11 09:53:22
Irodalmi élményt nyújtani mindenek felett!! Többek között ezért is létezik a vályúban az sms-fal, ahova mindenki felírhatja szíve vágyását vagy azt az igényes közlendőt amit közölni szeretne a mulatozó fiatalokkal:"csà ajàlom a NORBINAK HOGY KÖSE FEL A KATYA SZARAT ES…..
Kezdődjék hát a bugi!!! Több mint egy év telt a Szombatestiláz utolsó bejegyzése óta így aggódtam, hogy esetleg már nem létezik a suplyáki istálló, de szerencsére fölösleges volt az aggodalom. A fiúk-lányok ugyanazzal az elemi hévvel vetik bele magukat az éjszakába mint…..