Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krk

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
krk 2009.05.20 16:33:45
@check: magosi fiatal :)
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
krk 2009.04.30 09:36:06
sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2009/04/30/kell_egy_kiscsapat/

Mert egy A csoportos hokivébé bizony nagy dolog. Ha az olimpiákat nem számítjuk, ez a legmagasabb presztízsű sportesemény az 1986-os focivébé óta, amin magyar csapat részt vehet. Minden tiszteletem vízilabdázóinké és kézilabdázóinké, de elég csak megnézni, hogy milyen és mekkora csarnokokban zajlanak egy hokivébé meccsei, kik a szponzorok, és hányan ülnek a tévékészülékek előtt.
Alighanem a szezon legnagyobb OB I.-es meccsét játszották vasárnap kora délután a Megyeri úton, a lila-fehérek tíz perccel tovább voltak teljesen egyenrangú ellenfelei az Alba Volán EBEL-csapatának, mint pénteken, a bajnoki döntő első mérkőzésén. Nagy iramú, élvezetes csata…..
krk 2009.03.15 23:17:28
300
  Legnépszerűbb borvidékünk, Villány szószóló nélkül maradt. A borentellektüelek elpártoltak tőle, és ez hosszú távon nyilván hatással lesz a fogyasztók derékhadára is. Nehéz lenne megmondani, hogy a rokonszenvindex esése összefüggésben áll-e a borok…..
krk 2009.02.03 14:23:49
@intéző: @CDX: hát, kedves kommentezők, ennyi badarságot ezer éve nem hordott itt össze senki
Hiába kedvelem Kate-t, és hiába tartom jó csajnak, ezek a képek egy kissé elborzasztottak. Persze, nem lehet tökéletes az arcbőre, de azért ez mégis nagyon csúnya: fényes és pattanásos. És ezeken túlmenően borzasztó ráncos is a korához képest. A fotók alapján…..
Marinóban, a Rómától délre fekvő kisvárosban minden évben szüreti fesztivált rendeznek, amelynek fő attrakciója a borszökőkút. Az ünnepség idejére a Négy Mór szökőkutat szőlőfürtökkel és levéllel díszítik fel, és a mulatozó, táncoló sokaság egy órán át…..
Kercsó Árpád, a magyar jégkorong feltámasztásának atyja volt nemrégiben Borókai Gábor Heti Válasz-főszerkesztő vendége a Kovács Á.–Tiffán-féle Andante Borpatikában. Olvasónk-tudósítónk részt vett az eseményen. Lesznek ismerős kérdések-válaszok. Érdekesnek tűnik…..