Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berc00

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 26-án a Castle című sorozat címszereplője, Richard Castle (Nathan Fillion) beöltözik Haloween alkalmából. Tessék csak jól megnézni, milyen jelmezt ölt magára!..
Őszintén bevallom, a How I Met Your Motherben engem a legkevésbé az érdekel, ki lesz ennek a szerencsétlen Tednek a nője. Annyit huzigálták előttem red herringeket, hogy immunis lettem a dologra, felőlem lehet az első statiszta, akire a késítők ráböknek, vagy Pamela Anderson is…..
Az America's Got Talent, azaz a nálunk Csillag születik címen ismert össznépi tehetségkutató amerikai adásának döntőjébe bejutott egy Rory nevű eb is, mert nagyszerűen tudja elkapni a frizbíket, amiket a gazdája dobél neki, és közben ütemre szaladgál és mutat be még pár…..
A fene essen bele a Hősök stábjába, pont amikor az ember leszámolt a sorozattal, bejelentik, hogy Robert Knepper, aki miatt eleve képes voltam még a Szökést is végigszenvedni, állandó szereplő lesz a sorozatban. Knepper ezúttal egy Samuel nevű vándorcirkuszos csávót alakít majd,…..
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
berc00 2009.07.27 19:53:58
comment:com A 24 a legjobb méreg 2009.07.22 12:00:00
Emlékszem, a 24 volt az a sorozat, ami istenigazából berántott a függők közé: anyám beszélt rá, hogy nézzem, még amikor az első évadot vetítette az m1. Mivel a hatodik-hetedik rész környékén kezdtem bele a történetbe, így nem sokat értettem belőle, kénytelen voltam…..
comment:com A nap képe(i) 2009.07.15 13:00:00
A Better Off Ted eheti része megint zseniális volt, olyan beszólásokkal, hogy a padlón fetrenget a röhögéstől. Lehet, hogy nem nézik sokan, és a második évad sem lesz túl sikeres, de nálam akkor is benne van a legjobb három sitcomban jelenleg. A ugrás után van még képünk.…..
Pure class. ..
berc00 2009.07.09 14:00:33
A Szökésben két valamire való figura volt, az egyik Alex Mahone ügynök (William Fichtner) a másik pedig T-bag, aki magyarul tán a Zsebes becenevet kapta, és Robert Knepper formálta meg kiválóan. Knepper szonte lubickolt a szerepben az egyébként leginkább albán diafilmszínészekre…..
"Sok ember ezt játsza szerte Amerikában, ezidáig azonban nem halt meg senki." Ez egy fő mottója is lehetne ennek az epizódnak, hiszen a közismert Bloody Mary (avagy Véres Mária) játék válik valóra pár gyerek révén. A sztori egy kicsit elüt a mindenki által ismerttől,…..
Az IBM-nél pattant ki az isteni szikra valamelyik marketing szakember fejéből: csináljunk mese műfajú reklámfilmet! Lőn. ..
berc00 2008.08.13 20:00:08