Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkplayer

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasgatnivalók a mai napról és a tegnap éjszakáról. Ahogy láttam, sokan még tegnap este úgy gondolták, hogy megírják véleményüket a tegnapi eseményekről. Mivel ez valószínűleg, az év legfontosabb bejelentése volt, nem is csoda, hogy mindenki, aki számít a bloggolás terén…..
Sok helyen olvasom kommentekben, hogy ők ugyan nem tesznek semmit, maradnak a magánnyugdíjpénztárban. Nem fognak lépni január végéig semmit. Ha tényleg maradni akarnak, nem jó ötlet. A hírekből az derül ki, hogy aki nem tesz semmit, az automatikusan visszakerül az állami rendszerbe.…..
 Természetesen az alapcikket az indexről. Finom meleg tejcsit és egy kevés seduxent javasolok mellé, ha ez az első, amivel kezdesz.   Azután a Pénztárszövetség véleményéről és beadványairól szólót. Azért az kicsit ironikus, hogy a szövetséget Stabilitásnak…..
Junior Nyugdíjtalan Kezdet 2010.11.24 20:57:00
Valamikor ma délután a munkahelyen az egyik közös chatablakban csúnya anyázás kezdődött, amit egyre több kolléga vett át. A munka mellett nem sok időm volt odafigyelni, de gyanús volt, hogy valami durva hír kavarta fel az enyhén alulöltözött hölgyek linkjeinek sorát. Nemsokára…..
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
A gazdasági rendőrségnek Csepe fedőnevű munkakerülőnkre kell majd lecsapnia, amiért beküldte a Nano War linkjét. A játék vitán felül az utóbbi idők legegyszerűbb és egyben legzseniálisabb stratégiája, amiben két szín vetekszik számokkal jelölt körökért. A körökben…..
darkplayer 2008.06.10 18:55:59
Ez már régi... Mármint maga a játék ötlete. Nézzétek meg a
www.imitationpickles.org/galcon/index.html

oldalt, a Galcon néven futó telepítős játék klónja ez, ott van multiplayer is, nem is gyenge. Persze fizetős, de a trial-lal is lehet multiplayeren nyomulni probléma nélkül és a Windows-os időt nézegeti, hogy lejárt-e már :) Persze nem akarok tippeket adni. :)