Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rihonya

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép színházat játszott ma a politika napirend előtt. Orbán Viktor – elsősorban, mint általában, a papírtól elszakítva, a viszontválasz idején – kiválóan szerepelt, bravúrosan irányította a figyelmet a számára kedvezőre és terelte el a kellemetlenről. De az…..
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
Hallgatva, olvasva a szocialisták vezetőinek nyilatkozatait, egyre kevésbé tűnik járható útnak, amit Gyurcsány Ferenc eddig az MSZP megújításáról némi dupla fenékkel mondott (ti. lesz új párt, de az maga lesz a megújított MSZP). A volt miniszterelnök hiába próbálja az idős…..
Időnként tájékoztatom az én anyámat arról, hogyan vannak a dolgok. Politikai ügyekben ezt sosem én kezdeményezem: tudomásul vettem, hogy ő az előző rendszer terméke, és ha meghallja a kommunista hívószavakat, hátracsapja a fülét, és felnyerít, mint a kiszolgált csataló. A…..
Szilvásyhoz fordultak segítségért a fideszesek. Mivel sem az érintett polgármester, sem a szóvivőjeként is ténykedő önkormányzati kommunikációs tanácsnok, sem a közpénzen fenntartott helyi sajtó, sem az országos Fidesz valamelyik médiaarca nem cáfolta, nem egészítette…..
w Blues 2008.06.09 05:00:00
Két év rengeteg idő, de most épp úgy néz ki, hogy ha most vasárnap volnának a választások, illetve ha a nagymamámnak áramszedője volna, akkor elbúcsúzhatnánk az SZDSZ-től. Pedig már úgy megszoktuk. Mint az Aranypókot, amelynek késő-kádári reklámjában egy holtfáradt női…..