Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fsgh

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
Három helyszínre figyel Olaszország, Bolognára és Rómára negyed-negyed szemmel, a maradék másféllel Firenzére, ahol a Milan és a Fiorentina az automatikus BL-kvalifikációért csap össze. A kiesés elleni harc bombafavoritja a Bologna, melynek akár egy pont is elég lehet otthon a…..
(A hagyományokhoz hűen idén is összegyűjtöttük a holnapi döntő előtt az egyes csapatok ellen szóló érveket, mindezt persze tudományos alapossággal végeztük.) Egész Manchester hazugságban él! Azt gondolják, hogy övék a világ legjobb focicsapata, hogy az Oasis és a Take…..
fsgh 2009.05.27 22:30:07
Rendhagyó módon nagyítóval kell keresnünk az elégedett csapatokat a Serie A 35. fordulója után, egyedül a Fiorentina számára alakultak maradéktalanul kellemesen az események, a firenzeiek maximum azért durroghatnak, mert nem kapott ki a Juve, így csak három pontra közelítették meg…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
fsgh 2009.03.30 06:55:54
Gyépésharc lesz a Serie A 29. fordulójának rangadóján, a gúzsba kötött kezekkel rajtoló sánta Roma fogadja a lábak nélkül érkező vak Juventust. Az Interre papíron könnyű feladat vár a tökutolsó ellen, de Mourinho valószínűleg viccnek szánt felállása azért rejteget…..
fsgh 2009.03.22 17:21:33
@Mr.AT: Öröm olvasni ezeket a hozzászólásokat:D

Nagyon rossz hogy most Ti vagytok alattunk?:P
Azért vagyunk am szánalmasak mert nyerünk?:D ha igen akkor szeretnéd ha a Te csapatod lenne ilyen "szánalmas"
Sajátnevelésű Inter-játékos, bruhaha! Ráadásul nem ám a Cagliariban tűnik fel, hanem Chivut és Maxwellt kiszorítva mindjárt a nagycsapatban találja magát egy milánói derbin, meg egy BL-nyolcaddöntőn. És a legdurvább: tőrőlmetszett talján a legóhajú srác, úgyhogy végképp…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
fsgh 2009.03.06 15:11:04
Vágjunk a közepébe: Gianni Agnelli halálának 6. évfordulóján imádott klubjának jelenlegi elnöke azt nyilatkozta: Gianni szerette volna a mostani csapatot. Szerintünk meg nem. Egyszerűen azért, mert ezen a Juventuson kis túlzással rohadtul nincs mit szeretni. A játékuk tudatossága…..
fsgh 2009.01.28 22:09:08
Hétvégén elérkezünk a Serie A szezonjának feléhez, az utolsó őszi forduló pedig méltónak tűnik a fordulatos, izgalmas rajthoz. Az élmezőny tagjaira kifejezetten rázós játéknap vár, az Internek Bergamóban kellene legalább megtartania négypontos előnyét, a Juventus a forduló…..
Játékostemető – a kifejezés, amely a Real Madriddal kapcsolatban gyakran felmerül. Aki használja a kifejezést, az majdnem mindig az ígéretes pályafutásukat madridi kispadozásra cserélő futballistákra gondol. Olyan játékosokra, akiket elvakított a spanyol fővárosba való…..
Igazából az ég adta világon semmi rendkívüli nem történt a 11. fordulóban, mindenki tette a dolgát rendesen: az Inter szenvedett, vergődött, de addig sanyargatta ellenfelét, míg be nem gyötörte a győztes gólt, a Juventus nem különösebben jól játszva, természetesen Del Piero…..
Tippmix tippek 2008/45/2 2008.11.06 08:04:38
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön! Lebontva:   jégkorong kézilabda kosárlabda…..
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
Csak nyugodtabbnak tűnik a második forduló, mert bár igazi rangadó nem lesz, azért több olyan meccset is rendeznek, ami egyik, vagy mindkét fél számára rettenetesen fontos lesz. Ilyen fél (sőt, retteg) például a Milan, melyet az első fordulóban otthon kapott saller után…..
Kicsit megcsúsztunk a szezon beharangozásával, így most rohamléptekben következik az átigazolási szezon értékelése, az érkezettek és a távozók felsorolása, valamint egy kicsit az esélyek boncolgatása, mielőtt holnap már az aktuális fordulóhoz poroljuk le az üveggömböt.…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
fsgh 2008.07.06 00:34:56
Az Eb után, de jóval az olimpia és a bajnokságok kezdete előtt természetesen az átigazolások kerülnek fókuszba, és más dolgunk nem lévén, mi is a húspiac felé fordítjuk figyelmünket egy poszt erejéig. Annál is inkább, mert igen nagy mozgolódás van, amin nincs is mit…..
A hollandok feladták a leckét. Amennyiben a Marco van Basten csapatát körülölelő semleges nézői szimpátiából a spanyolok akarnak részesülni, akkor ma este nem csupán le kell győzniük a svédeket, hanem a földdel egyenlővé kell tenniük a skandináv csapatot. Egyébként nagyon…..
Bár még soha semmit nem nyertek, ha nem számoljuk azt az egy korabeli és elfeledett sikert, a spanyol válogatott számít az idei Európa-bajnokság egyik legnagyobb esélyesének. Nem kétséges, hogy a keretük az egyik legértékesebb és legjobb a tizenhat induló közül. Az sem kérdés,…..