Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Tárkány Szűcs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így a kiadás előtt pár héttel, lássuk akkor egyben a hivatalos képeket és adatokat.... 75221 Imperial Landing Craft  Elemszám: 636 elem Kezdőár: 90 dollár Méret: 23 cm*32cm*17 cm Figurák: Obi-Wan Kenobi, R2-D2, Imperial Shuttle Pilot, Sandtrooper, Sandtrooper Squad Leader Vélemény: Jó a…..
Zsolt Tárkány Szűcs 2018.07.04 12:13:31
Nem is tudom, mit szóljak ezekhez a készletekhez.

- Imperial Landing Craft: nekem megvan a régebbi, 2007-es kiadás. Ahhoz képest designban lényeges előrelépés, és jobban passzol a lambda osztályú shuttle (75094 Tydirium) formavilágához. Jóárasítva valószínűleg megveszem.

- Sandcrawler: megvan az UCS változat (igaz, még bontatlan dobozban pihen), azzal természetesen nem lehet egy lapon említeni, de playsetnek egész vállalható, bár nem valószínű, hogy megveszem.

- Imperial AT Hauler: a film sem fogott meg különösebben, és ez a jármű sem, tuti kihagyom

- X-Wing: Elég sok idő telt el a legutóbbi 2012-es X-wing (9493) kiadása óta, a dsignban jelentős a különbség. Nagyon tetszik az ellenállás oldali X-wingeken már alkalmazott kabin, és sokkal élethűbb a 4 motor, mint a korábbi lázadó x-wingeken (6212 és 9493). Viszont az arányokat itt most nem találták el, a motorok méretéhez képest az egész gép kicsi, de különösen a szárnyai túl rövidek és vastagok. Erősen gondolkodom a beszerzésén, miután mind a 6212, mind a 9493 megvan.

- Hoth medical chamber: Nagy rajongója vagyok a Birodalom visszavágnak, különösen a Hothi csatának. Ugyan még orvosi kamrám nincs, de van Bacta tankos Luke minifigurám, Leiából is van már többféle, és medical droidom is van. Erősen gondolkozom a beszerzésén, jóárasítva talán meg is veszem majd, de az is lehet, hogy csak figurák nélkül.

- a többi készletről nincs különösebb véleményem, számomra érdektelenek, egyiket sem fogom megvenni