Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex Farkas

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A pogány római hatóság nem akadályozta meg, hogy Jézus kenyeret és halat adjon az éhezőknek, a rászorulóknak. A “keresztény” magyar kormány viszont nem tette lehetővé, hogy a röszkei tranzitban, azaz a legálisan ott tartózkodó, s az eljárásra szabályosan várakozó menekültek enni kapjanak Iványi…..
Egy ideológiailag kifogásolható Facebook-posztért, megosztásért vagy lájkért Oroszországban ezentúl 15 nap elzárást, vagy maximum 200 000 rubel nagyságrendű pénzbüntetést kaphat az óvatlan internetező – ha az Állami Duma elfogadja a BTK 282. cikkelyének módosítását célzó javaslatot. A jelenleg is…..
Alex Farkas 2018.08.21 10:05:13
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
A munkaerőhiány egyik káros hatása: most aztán állást hirdet boldog és boldogtalan, okos és tudatlan... Nem is gondolva, hogy ehhez is érteni kell legalább egy kicsit. Amíg az állásportálok legalább jelzik, ha egy hirdetés nem megfelelő, a Facebook nem jelzi, cserébe ingyenes, tehát mindenki bátran…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Magyarországon 1987 óta tudjuk, hogy egy DeLorean DMC–12 tökéletes választás, ha időgépet akar építeni az ember. Azt is tudjuk, hogy a villámcsapás pontosan 1,21 gigawatt teljesítményre képes. Ezeket az ismereteket mind Robert Zemeckis és Bob Gale nagysikerű történetének köszönhetjük, amely nem más,…..
Tessék, egy vallomás: imádtam a Stargate Universe-et. Két évadot élt csak meg a harmadik Stargate-sorozat, de nekem ez a túlélősdi a semmiba robogó(?) ősi űrhajóval és a rajta rekedt legénységgel bejött. Robert Carlyle mindig is egyik kedvenc brit színészem volt, a sorozat vizuális megjelenítése…..
Mással nemigen magyarázható, hogy például Lázár János miként aggódhat a menekültek miatt. Már nem úgy aggódik. Hanem amúgy aggódik. Ti., hogy új Trianont okoznak. Mi marad Magyarországból, ha még egyszer kisebbségbe kerülünk a saját hazánkban? Mondja ezt egy olyan…..
A valóság messze ridegebb, mint ahogy a Fidesz-propaganda harsogja...
Valószínűleg a miniszterelnök sem gondolta, hogy ennyire gyorsan valóra válik, amit unos-untalan hangoztat, hogy ti. idegen hordák állnak készenlétben és csak arra várnak, hogy ráronthassanak kis hazánkra...
Csúnyán elbukott a fideszes jelölt is a nyóckerben. Csak ezt senki sem hangoztatja. ..
"Nagyon örülök kedves nagyságos úr, hogy meg tetszett állni szegény hajlékom előtt. Behívnám magamhoz, de a mama bent fekszik betegen mert nekem kórházra nem telik, így itthon ápoljuk ahogy tudjuk. Láttam ám az új repülőt amit venni tetszett, nagyon szép darab, és jó nagy. Remélem elfér benne…..
Egyetlen dolgot még mindig nem értek: miért jó a kormánynak, ha szarul érezzük magunkat saját országunkban? Évek óta mondogatom, ennél rosszabb már nem lehet. És évek óta folyamatosan bizonyítják, igenis lehet. Egy ideig arra gondoltam, kivonulok ebből az egész komédiából, és megpróbálom úgy élni…..
Nem is kérdés, hogy például a kétezres évek elejének „menedzser készülékei” és a mára egyértelműen dizájnzsákutcának számító kreálmányok, a nyakbaakasztós és egyéb elmésségek mennyire meghatározták a közízlést. Ezek azonban (szerencsére) kihaltak a márványfarmerrel együtt. Vagy mégsem?  ..
    " Azt, hogy mi a család, nem az érzékenység és méltóság, hanem a természet rendje szabja meg, amit a politikának el kell ismernie, eme rend megsértése ugyanis biztos, hogy valahol vissza fog ütni. " (Szilvay Gergely, Mandiner)        Aquinoi Szent Tamás használta a természet rendje elleni…..