Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madarliget

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Szombat 2022.03.19 23:39:43
Ma a Délpesti Szennyvíztisztító nyílt napján jártam. Korábban mindent elolvastam arról, hogy miért is van az, hogy az RSD, amin a hajóval állok a ház előtt és amiben nyaranta úszkálunk, időnként kommunális szennyvízzel szennyezett, és a szennyezés forrása ez a bizonyos szennyvíztisztító. Így hát…..
1888. Fridtjof Nansen norvég felfedező csapatával Grönlandon. Nansen nemcsak sarkkutató, hanem oceanográfus, diplomata, nagykövet, fotográfus, feltaláló és gyorskorcsolyázó is volt egy személyben. 1888-89-es grönlandi, majd 1893-96-os északi sarkvidéki expedícióinak köszönhetően emelkedett Norvégia…..
Napra pontosan tíz évvel ezelőtt, 2011. augusztus 16-án indult útjára a Határátkelő. Belegondolni is őrület, mennyi minden változott ez alatt az egy évtized alatt mindannyiunk életében, miközben egy dolog biztos volt – reggel ott lesz a friss poszt. Van tehát mit ünnepelni, ám az örömbe kis könny is…..
    Hónapok óta, Magyarországon és Angliában ezernyi fenyegető és trágár üzenetet kapok egy B. Mátyás nevű személytől. Ma a blog.hu szíves közreműködésével, jotunder néven tudott belépni egy citromailes címmel és több kommentelőt is zaklatott. Amíg nem történik változás, a blogolást felfüggesztem.…..
    A deputatio már ötödfél órára megérkezett a cultusministeriumba. Maga a titkos kamarás úr  fogadta őket, aki phlegmatikus ember hírében állt, de most izgatottan szítta az ángol burnótját. A legfontosabb financziális projectum volt a Kötelező Olvasmány, amiből százezer kópiát  rendeltek és egy…..
madarliget 2021.02.25 08:08:26