Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prás Ferg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lustaság félegészség, szokták mondani, és ha belegondolunk ez igaz is.Amíg nem mozgunk nem kopnak például az ízületeink. Sőt, ha nem mászkálunk a ruháink sem kopnak el. Szóval a lényeg, légy Te is lusta, és vegyél otthonra mindenféle robotokat, amik dolgoznak helyetted!..
A Házépítők csoportunkban csináltam egy nem reprezentatív közvélemény kutatást. Azt kérdeztem az építkező/felújító tagjainktól, hogy melyik mesterrel volt a legtöbb gond a műveleti szakaszban. Vagy azt kellett volna kérdezni, hogy melyikkel nem?..
Tusványoson mindig történik valami váratlan. Ezúttal sem kellett csalódnunk a Fidesz erdélyi szabadegyetemében, hiszen a kormányfő éves nyári észosztását előkészítő fórumokon hirtelen kirajzolódtak a NER törésvonalai. Gazdasági kérdésekben példáig odáig mentek a vitapartnerek, hogy elkezdtek „elmúlt…..
Prás Ferg 2018.07.27 08:44:57
Megüzenték a kormánytól a melegeknek: ti csak az erőszakos kisebbség vagytok, a másodrendűek. Novák Katalin szerint nincs semmi gond, ha az ember buzizik és ezt tekinthetjük a kormány hivatalos álláspontjának is...
Prás Ferg 2018.07.04 09:14:24