Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiindex

0 bejegyzést írt és 317 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
/ Magyar Péter berobbanása a Partizán Youtube csatornáján /   SZERELMEM, MAGYAR PÉTER   Prológ   Őszintén bevallom, hogy valaha magam is Hollywood és Amerika bűvöletében éltem, miközben pontosan annyira szar helynek gondoltam Magyarországot, mint ahogyan azt általában a művésztársaim - főleg…..
antiindex 2024.03.31 18:09:28
@Mérnork: különösen tetszik, ahogy a sok Orbánbuzi teljesen bekattant agyát felkúrta Magyar Péter.
antiindex 2024.03.31 18:18:16
@Mérnork: figyu, P. Szabó Gulyás István, attól, hogy álnéven ideorkkodsz, és megdicséred magad, az a helyzet, hogy aki egy Borbás Marcsi műsoron elbőgi magát, az egy hormonzavaros változókorú és a telefonkönyvet se tudná végigolvasni elfogulatlanság nélkül.
Miután Magyar Péter nyilvánosságra hozta azt a felvételt amiben Varga Judittal egy otthoni beszélgetés keretei közt a Völner-Schadl ügyről hozott nyilvánosságra eddig nem tisztázott dolgokat. Ezt a beszélgetést itt megtekinthetik: https://fb.watch/r2SgJUrM16/ Ezután persze a NER-es médiában azt…..
antiindex 2024.03.28 12:10:52
@6.Lenin: "Mi történt 2010-ben?"

az elmegyógyintézetben arra persze nem tanítottak meg, hogy ha már hülye vagy, és semmit nem tudsz, akkor legalább próbáld meg a kérdéseidet jól megfogalmazni, hogy legalább a kérdésből, magából ne látszódjon, hogy totál idióta vagy.

És akkor jön itt az ellenzéki ember, aki szerinted nem értelmesebb, de kénytelen kibogozni, és próbálni megérteni, hogy vajon mi a faszt is akartál megkérdezni azzal a trágyalé-biogáz lámpával pislákoló agyadban megfogalamzni.

Maga az a tény, hogy én kell, hogy értelmezzem azt, amit te kérdésként se tudtál igazán értelmezni, jelzi, hogy az IQ-m egy nagyságrenddel a tied felett van.

Bizonyára azt akartad kérdezni, hogy annak fényében, hogy azt állítom, hogy a Fidesz szavazói ma, 2ö24-ben szinte száz százalékban műveletlen, tudatlan, idióta, nagyrészt falusi, parasztok, kiszolgáltatott emberek, akik nem is urai az életüknek, milyen viszonyban van azzal, hogy a Fidesz 2010-ben nyert egy választást, egy olyan választást, amikor még nem lehetett a kezükben az agymosó média.

1) A nyilvánvaló, legfontosabb válasz az, hogy szinte semmilyen szükségszerű viszony nincs a kettő között. 14 év telt el. A Fidesz is változott, a választók is változtak. Értelmesebbek tanultak is az esetből. Alig van köze a kettőnek egymáshoz. Csak egy olyan elmebeteg, mint te gondolhatja azt, hogy ez a hebehurgya kérdés valami elsöprő érv.

2) 2010-ben a Fidesz két ciklus MSZP után nyert. Van ilyen. RItkán kormányoz egy párt több, mint két ciklusig.

3) Orbán még rátett egy lapáttal egy idióta karakterrombolással. Sokan azért szavaztak Orbánra, mert Gyurcsány bevallotta a kampányban a politikai realitásokat, míg orbán pofánhazudta őket azzal, hogy még soha nem hazudott, de azért csak azt nézzék, amit csinál, ne azt, amit mond.

4) No, és volt egy világgazdasági válság.

5) 2010-ben tehát a Fideszre szavazott kb. ugyanúgy 3 millió idióta, de akkor még szavazhatott pár kicsit értelmesebb is, a kinek csak elege lett a 2 év ilyen pártból, a válságból, és nem figyelt oda arra, hogy Orbán micsoda szörnyeteg.

6) Aztán Orbán megtanulta, illetve már így is állt neki a választásoknak, hogy a demokrácia nem igazán jó dolog, mert már kétszer megbukott. Tehát ezt fel kell számolni. És úgy is lett.

Na, azóta már nem lehet összehasonlítani egy magyar választást azzal, ami 2010-ben történt.

Egyébként biztos, ami biztos Rákosi és Hitler is így gondolta, és Trump is ezt gondolja.

De erre te, a zampléni mongolFidióta nem fogsz tudni válaszolni, majd megint benyögsz valami totál másik idiótaságot és érthetetlenséget
antiindex 2024.03.28 12:13:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne: @6.Lenin:

látod, nyuszika, ezért sem lehet meggyőzni az értelmes embereknek a 3 millió mongolFidióták, vannak ezek az ereszcsatorna Józsefné félék, akik shutdown üzzemmódban dolgozzák fel az érveket.

hogy lehetne így képes bárki is meggyőzni a 3 millió elmebeteget, akiket még ráadásul Orbán is manipulál, ráadásul százszor annyi forrásból mossa az agyukat?
antiindex 2024.03.28 12:28:07
@antiindex: te azzal jöttél, hogy 3 millió mongolFidiótát meggyőzni nem nehéz, aki még erre se képes, az náluk is hülyébb.

ezek után a nap kérdése: te hogyan győznéd meg magad?
Sok elegáns és okos ember dönt az egészségügyről, magyar módra, nem kérdezve meg azokat, akikről ennek az egésznek szólnia kellene: a pácienseket, a betegeket. Számukra a magyar egészségügy azzal egyenlő, hogy hogy van az orvos, jól keres-e, hol a pénz, mert ugye, csak a pénz számít, ki, hogy…..
Márciusban 3 milliárd forintos összköltséggel 12.171 darab plakáttal tarolta le a kormányoldal a közterületi plakáthelyeket, míg az egységes ellenzéki tömb 1.564 darabos plakátkampánya 390 milliós összegbe került. Listaáron számolva az ellenzékhez képest nyolcszoros túlerővel és a törvényi…..
A helsinki CurifyLabs és a barcelonai Natural Machines stratégia partnerségre lépett, ami azt jelenti, hogy erejüket egyesítve, mostantól gőzerővel dolgoznak a 3D nyomtatás által valósággá vált személyre szabott gyógyászaton, gyógyszereken. Nemcsak embereknek, hanem állatoknak is printelnek…..
Az atomerőművek folyamatos villamosenergia-ellátása létfontosságú. Ez érvényes a leállított reaktorokra is, tekintettel arra, hogy a korábban besugárzott, kiégett üzemanyagban radioaktív anyagok vannak, amelyek bomlása hőt termel, ezt a hőt pedig folyamatosan el kell vezetni. Ha ezt nem tennénk meg,…..
antiindex 2022.03.11 07:35:30
@Quarantinediary: ez, érvelni? ez egy bolgár, oroszbuzi autista. Ez csak hülyeségeket kinyilatkoztatni tud, aztán ha a sarokba szorítják a jó édes kurva anyját is letagadja.
                        De kiderült, hogy ez sem igaz. (?) Sorra dőlnek meg hitek a nyugati világrend, egyértelműen felsőbbrendűnek tartott liberális demokráciájáról, jogállamiságáról, állandóan szajkózott (és talán ezért is kiüresedett szavakká váló) értékeiről. Egyre világosabb, hogy…..
antiindex 2022.03.10 22:53:18
@Gógita: tehát a pedofil Ménár Atya nemcsak, hogy hazudott, hanem nyilvánvalóan hazudott
antiindex 2022.03.10 22:55:15
@Gógita: amikor egyébként ezt a szerződést írták alá, akkor az oroszok éppen előtte irtottak ki pár millió ukránt. ez téged nem érdekel, mert egy szociopata selejt vagy, téged csak a szerződés érdekel egy kis földterületről.
antiindex 2022.03.10 23:00:12
@Gógita: hányan tüntettek Zelenszkij ellen? sehányan, vagy szinte senki. hányat vittek börtönbe? senkit. hánany tüntettek Putyin és Lukasenko ellen? sok tíz és százezren. hányat vittek börtönbe? sok ezret.

ennyi, faszfejkém, elmebeteg vagy
A Kijevi Rusz a XI. században részfejedelemségekre bomlott, melyek zöme a XIII. század közepén tatár uralom került (ami adófizetéssel és barbár szokások átvételével, az Európától való eltávolodással) járt. A XIV-XV. században a Moszkvai Fejedelemség (később Nagyfejedelemség) fokozatosan uralma…..
antiindex 2022.03.08 18:43:53
@tiltsál ki te gyökér: menti ez Putyint? nem. a "Pistike is puskázott" óvodás szint. hozzá tehetném a mondathoz azt is, hogy "és a történelem számos védekező háborúja hősies, honvédő háború volt". Miért akarod dagasztani a mondatot, te szerencsétlen? Hogy eltakard, hogy Putyin egy geci állat?! Hátha nem veszi észre az analfabéta a mondatban?
antiindex 2022.03.08 18:55:59
@Mira Viso: állj le a szerről,mert kárt fogsz tenni magadban!
antiindex 2022.03.08 23:25:27
@Mira Viso: nyuszika, te igenhülye

observer.com/2014/12/hitlers-nazi-germany-used-an-american-pr-agency/

ez itt csak annyit ír, hogy Hitlerék Amerikában egy amerikai reklámügynökséget használtak az eszméik reklámozására. Tehát a "logikád" szerint ha a Coca Cola Magyarországon egy magyar céggel rekléámoztat, akkor a magyarok irányítják a Coca Colát.

Mondtam bazdmeg, hogy állj le a szerről, mert kárt okozol magadban!
 Őszintén bevallom, nem számítottam arra, hogy az oroszok megtámadják Kijevet. Azt hittem, bevonulnak Donyeckbe és Luhanszkba, majd magukhoz csatolják a megszerzett területet, mint a Krím-félsziget esetében. Nem úgy történt. Nem látok bele Putyin fejébe, nem vagyok politológus vagy biztonsági…..
antiindex 2022.03.06 21:11:43
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "A kárpátmagyarok oroszpártiak nagy arányban. "

Százezrével menekülnek. Az oroszok elől. De te, az autista elmebeteg a jó édes kurva anyádat is letagadod. Ezért vagy náci, homofób beteg, mongolFidióta és Putyin-faszszopó.
Az elmúlt években a drónipar jelentős fejlődésen ment keresztül, hiszen a drónok nem csak elfogadottabbá, de széles körben használatossá is váltak. A katonaság azonban nemcsak a drónok használatára fókuszál, hanem az elhárító rendszerek kifejlesztésére is...
antiindex 2022.03.06 16:12:59
@]{udarauszkasz: látom, te vagy a viccbeli undok kismalac, aki szerint Putyin így száll le a bicikliről
antiindex 2022.03.06 17:14:14
@CSOKKI MÁLNA: Horthyék sokkal több zsidót kínoztak, és még Holodomor se kellett nekik ehhez. "Logikád" szerint Putyinnak most joga van elfoglalni Orbaniszánt, te náci, elmebeteg, Putyin-fasszopó, genetikai selejt!
antiindex 2022.03.06 18:44:45
@CSOKKI MÁLNA: tudjuk, hogy egy pszichopata, elmebeteg náci selejt vagy, de azért az épeszűeknek learom, hogy Magyarországról 400 ezer zsidót deportáltak. ennél durvább zsidóellenesség nem kell, ez minden értelmes embernek olyan iszonyatosan szörnyű, hogy nehéz kifejezni.

de ha neked kell egy olyan incidens, ahol nagyon közvetlenül, nagyobb brutálisan öltek meg magyarok zsidókat, akkor ott volt a nyilasterror, amikor belelőtték a munkaszolgálatosokat a Dunába.

hu.wikipedia.org/wiki/Nyilaskeresztes_P%C3%A1rt_%E2%80%93_Hungarista_Mozgalom#Hatalom%C3%A1tv%C3%A9tel,_Sz%C3%A1lasi-korm%C3%A1ny

kell még neked ennél durvább dolog, te kis erkölcsi hulladék, genetikai selejt?!
Kedves Olvasó! Elég megosztó leszek most. Nem tagadom. Nyugodtan lehet engem kritizálni a kommentszekcióban. Arra való. Egyvalamire szeretném megkérni. Hogy ne anyázva tegyük ezt! Ha indulatból ír, akkor előbb jegyezze le egy Word dokumentumba, majd várjon 20 percet. Aztán olvassa el, ha kell,…..
antiindex 2022.03.06 11:40:41
@CSOKKI MÁLNA:
touche.blog.hu/2022/02/28/vilaghaborus_parhuzamok?full_commentlist=1#c41247940

az oroszok több millió ukránt irtottak ki a Holodomorban. Putyin fasszopói elmebeteg idióták.
antiindex 2022.03.06 11:47:44
@Ménár Atya: Kárpátalján nincs háború. A kárpátaljai magyarok valójában nem menekültek, hanem gazdasági migránsok. Továbbá Orbánék Románián keresztül is fogadnak be ukrán menekülteket. Pedig ROmániában aztán meg pláne nincs háború.

Orbán is, meg te is egy össze-vissza, hülyeségeket hadováló pszichopata elmebeteg barom vagytok. Ti vagytok a magyar társadalom genetikai selejtjei. A legalja, a hulladék. Az állatok.
antiindex 2022.03.06 12:10:24
@CSOKKI MÁLNA: Horthy 400 ezer zsidót deportált, te kis tudatlan, náci fasz! a mongolFidióták a magyar selejt, a tudatlan, idióta senkiházi paraszt réteg. Ti vagytok a magyar társadalom legalja, a genetikai selejt, a hulladék.
Atomerőművet megtámadni vagy csak fenyegetni ilyen támadással, az ENSZ alapokmányába ütközik. Sajnos nem példa nélkül álló a történelemben, de azért kevés ilyen eseménynek voltunk eddig tanúi. 1991-ben, Jugoszlávia szétesésekor, miután Szlovénia deklarálta, hogy kilép Jugoszláviából, a központi…..
antiindex 2022.03.05 21:36:44
@GyMasa: "úgy lett a hír előadva, mintha a világon csak az orosz katonák erőszakolnának meg nőket más, soha, semmilyen körülmények között nem tenne ilyet. De. "

1) nem így lett előadva a hír, te vagy az, aki ilyeneket képzellődik, mert egy elmebeteg selejt vagy.

2) alap erkölcsi igazság: a bűn akkor is bűn, ha más is csinálja. ez a "de hát más is csinálja" ez egy óvodás, idióta baromság.

persze egy mongolFidióta náci Putyin-fasszopótól mit is várnánk?!
antiindex 2022.03.05 21:37:33
@GyMasa: @GyMasa: "úgy lett a hír előadva, mintha a világon csak az orosz katonák erőszakolnának meg nőket más, soha, semmilyen körülmények között nem tenne ilyet. De. "

1) nem így lett előadva a hír, te vagy az, aki ilyeneket képzellődik, mert egy elmebeteg selejt vagy.

2) alap erkölcsi igazság: a bűn akkor is bűn, ha más is csinálja. ez a "de hát más is csinálja" ez egy óvodás, idióta baromság.

persze egy mongolFidióta náci Putyin-fasszopótól mit is várnánk?! nektek Mészáros százmilliárdos lopásai is rendben vannak, mert a Józsi is lopott a sarki mobilosnál. ti ilyen selejtek vagytok.
antiindex 2022.03.05 21:48:40
@GyMasa: "úgy lett a hír előadva, mintha a világon csak az orosz katonák erőszakolnának meg nőket más, soha, semmilyen körülmények között nem tenne ilyet. De. "

1) nem így lett előadva a hír, te vagy az, aki ilyeneket képzelődik, mert egy elmebeteg selejt vagy.

2) alap erkölcsi igazság: a bűn akkor is bűn, ha más is csinálja. ez a "de hát más is csinálja" ez egy óvodás, idióta baromság.

persze egy mongolFidióta náci Putyin-fasszopótól mit is várnánk?! nektek Mészáros százmilliárdos lopásai is rendben vannak, mert a Józsi is lopott a sarki mobilosnál. ti ilyen selejtek vagytok.

egyébként az orosz katonák a II VH-ban százezres nagyságrendben erőszakoltak meg magyar nőket. ez mégsem olyan dolog, amit elbagatellizálhatsz, te kis elmebeteg, pszichopata geciláda!

index.hu/techtud/2018/08/03/peto_andrea_szovjet_katonak_ii._vilaghaboru_nemi_eroszak/
    (Wesel német város 1945-re 97%-ban megsemmisült a szövetséges szőnyegbombázások következtében. Illusztráció.) Putyin azt hitte, ha odavág egy nagyot, lebombáz pár száz katonai célpontot, győz. Az ukránok feladják, tárgyalás, sorok rendezve, béke és mennek a dolgok tovább. Nem így…..
antiindex 2022.03.04 23:32:52
@Gógita:

Bayer Csóti: „Annak semmi esélye nincs. Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.”"

444.hu/2022/02/24/oroszorszag-nem-fogja-megtamadni-ukrajnat-ezt-egy-hulye-is-tudja

ez NEM REMÉNYKEDÉS, TE SELEJT, hanem egy hozzád hasonló idióta köcsög nagyképű ordibálása. és utána kurvára nagy leégése.

a CIA és Biden pedig pontosan jósolták meg Putyin tervét, aki már két nappal korábban tervezte a támadást. minden elő is volt készítve. és pontosan Biden bejelentése leplezte le őket, és emiatt halasztottak 2 napot.

24.hu/kulfold/2022/02/24/putyin-mar-hetfon-felvehette-a-haduzenetet/

a Putyin-fasszopó, mongolFidióta, nácik a magyar társadalom legalja, a genetikai selejt.
antiindex 2022.03.05 00:45:20
@Gógita: a Fitch Ratings meg a német volt házfelügyelő tévedése nem menti Bayert, és ettől nem lesz igazad.

Aki még mindig azt hiszi, hogy Biden adta ki az orosz csapatoknak a támadásra a parancsot, az eszeveszett, Putyin-fasszopó elmebeteg.
antiindex 2022.03.05 00:51:16
@Kopasz Szuzukis: éppen azt látjuk, hogy azok a kárpátaljai magyarok, akik az ukránok elől valahogy harminc évig nem menekültek el, Putyin elől menekülnek. azaz a lábukkal szavaznak, és mondják neked hangosan, hogy úgy szartad pofán magad, ahogy csak lehet.

Putyin sokkal rosszabb a magyar kisebbségeknek is, mint az ukránok.

a Putyin-fasszopó, mongolFidióta, nácik a magyar társadalom legalja, a genetikai selejt.
MUK, azaz "Márciusban Újra Kezdjük!" Ez lett az egyik jelszó az 1956-os forradalom leverését követően, s szinte egyet jelentett a végsőkig való ellenállással, az el nem múló reménnyel. A legtöbben azonban az utóbbit is elvesztették, a sokszoros túlerőt képviselő szovjetekkel szemben semmi esély nem…..
  Azt mondják egy kép felér ezer szóval. Bizony ez sokszor igaz. Itt van ez a fotó is. Az ENSZ ülésén az összes jelenlévő képviselő felállt az orosz külügyminiszer, Szergej Lavrov videós beszéde alatt és kivonult a teremből. Szó szerint faképnél hagyták a világ legnagyobb és egyik legerősebb…..
antiindex 2022.03.04 00:00:54
@tiltsál ki te gyökér: hazudsz, nácigeci, én nem írtam olyat,, hogy az ukránok márpedig, mindenképpen harcoljanak. az ukránok maguktól harcolnak. te vagy itt kettőnk közól az, aki bele akarsz ugatni az ukránok dolgába.

pontosan azért náci, mongolFidióta fasszopó, mert ilyen elmebeteg. titeket állatkertben kellene mutogatni!
antiindex 2022.03.04 06:39:59
@tiltsál ki te gyökér:

figyusz, te a mongolFidióta, elmebeteg, Putyin.fasszopó náci!

1) "A kis barátod" tehát elismered, hogy hazudtál, mert nem én írtam
2) "majd ellenállnak." ez ugye vélemény arról, hogy mit fognak csinálni, és nem felszólítás arra, hogy mit csináljanak

magyarul sem tudsz, sötét vagy, mint a főd, hazudozol, fingod nincs semmiről.

pont ilyenek a náci mongolFidióták, Putyin fasszopói. ti vagytok a magyar társadalom legalja, a genetikai selejt, a hulladék.
antiindex 2022.03.04 07:22:53
@tiltsál ki te gyökér: "Mivel egyikünket sem olvas egy darab ukrán sem, ezért "

ezért még nagyobb hülyeség, hogy beleugatsz abba, hogy mit csináljanak az ukránok.

pont ilyenek a náci mongolFidióták, Putyin fasszopói. ti vagytok a magyar társadalom legalja, a genetikai selejt, a hulladék.
Touché! Világháborús párhuzam 2022.02.28 09:56:31
A nemrég kitört ukrán-orosz háború sokakban azonnal korábbi világháborús tapasztalatokat, tanult ismereteket hozott fel vagy ilyen reflexeket indított be. Sokan - nem minden alap nélkül - Putyint egyenesen Hitlerhez hasonlítják. Nekik egyszerre van igazuk és tévednek óriásit.  A világháborúkról -…..
antiindex 2022.03.01 11:44:29
@midnightcoder2: touche.blog.hu/2022/02/28/vilaghaborus_parhuzamok?full_commentlist=1#c41248194

te írtad, te idióta fasz.

"centire ugyanazt csinálja amit az USA"

1) Irak megtámadta Kuvaitot az öbölháború előtt. Ukrajna nem támadott meg senkit, se öt éve, se tíz éve. centirre ugyanaz?! nem, te idióta faszbarom, centira a jó édes kurva anyád ugyanaz!

en.wikipedia.org/wiki/Invasion_of_Kuwait

ÉS EZ BAZDMEG EGY TÉNY, EGY ADAT, EGY HIVATKOZÁSSAL. ezzel szemben van az, hogy te hasból hazudsz. te ezt nevezed "civilizált" emberi viselkedésnek, hogy tényekkel szemben hasból hazudsz.

2) iraknak voltak vegyifegyverei, és bevetette őket. Ukrajna nem. centire ugyanaz?! NEM A JÓ ÉDES KURVA ANYÁD SE CENTIRE UGYANAZ

en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_chemical_weapons_program

ÉS EZ BAZDMEG EGY TÉNY, EGY ADAT, EGY HIVATKOZÁSSAL. ezzel szemben van az, hogy te hasból hazudsz. te ezt nevezed "civilizált" emberi viselkedésnek, hogy tényekkel szemben hasból hazudsz.

ORRBA SZÁJBA HAZUDSZ, ÉS LETAGADOD A JÓ ÉDES KURVA ANYÁDAT IS. NEM CIVILIZÁLT EMBER VAGY TE, HANEM EGY PSZICHOPATA FÉREG. ELMÉSZ A JÓ ÉDES KURVA ANYÁDBA? ÉS SEGGBEBASZOD, TE KIS SENKI? AZTÁN APÁD BASZ SEGGBE TÉGED.

Minden nap felmosom veled a padlót, és te minden nap visszajössz újra szopni. Mert egy mazochista selejt vagy.
antiindex 2022.03.01 12:05:20
@midnightcoder2: egyébként a magyar katonák még mindig ott vannak Irakban. a te véleményed szerint az idióta Orbánod 12 évig támogatott egy olyan háborút, ami szerinted centire ugyanaz, mint Putyin mostani inváziója. és Orbán Putyin invázióját elítéli. az Irak elleni háborút pedig utólag támogatja

véleményed szerint tehát Orbán egy utolsó, gerinctelen fasz. ne szavazz rá!
antiindex 2022.03.01 12:33:17
@midnightcoder2: touche.blog.hu/2022/02/28/vilaghaborus_parhuzamok?full_commentlist=1#c41248194

te írtad, te idióta fasz.

"centire ugyanazt csinálja amit az USA"

touche.blog.hu/2022/02/28/vilaghaborus_parhuzamok/full_commentlist/1#c41248078

1) Irak megtámadta Kuvaitot az öbölháború előtt. Ukrajna nem támadott meg senkit, se öt éve, se tíz éve. centire ugyanaz?! nem, te idióta faszbarom, centire az apád fasza ugyanaz, mint a te szád.

en.wikipedia.org/wiki/Invasion_of_Kuwait

ÉS EZ BAZDMEG EGY TÉNY, EGY ADAT, EGY HIVATKOZÁSSAL. ezzel szemben van az, hogy te hasból hazudsz. te ezt nevezed "civilizált" emberi viselkedésnek, hogy tényekkel szemben hasból hazudsz.

2) iraknak voltak vegyifegyverei, és bevetette őket. Ukrajna nem. centire ugyanaz?! NEM, CENTIRE AZ APÁD FASZA UGYANAZ, MINT A TE SZÁD.

en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_chemical_weapons_program

ÉS EZ BAZDMEG EGY TÉNY, EGY ADAT, EGY HIVATKOZÁSSAL. ezzel szemben van az, hogy te hasból hazudsz. te ezt nevezed "civilizált" emberi viselkedésnek, hogy tényekkel szemben hasból hazudsz.

ORRBA SZÁJBA HAZUDSZ, ÉS LETAGADOD A JÓ ÉDES KURVA ANYÁDAT IS. NEM CIVILIZÁLT EMBER VAGY TE, HANEM EGY PSZICHOPATA FÉREG. ELMÉSZ A JÓ ÉDES KURVA ANYÁDBA? ÉS SEGGBEBASZOD, TE KIS SENKI? AZTÁN APÁD BASZ SEGGBE TÉGED.

Minden nap felmosom veled a padlót, és te minden nap visszajössz újra szopni. Mert egy mazochista selejt vagy.
Ez csak erőfitogtatás, nem lesz itt semmiféle háború, ez elképzelhetetlen… Hát nem az! Az a helyzet, hogy ma hajnalban Oroszország megtámadta Ukrajnát. Igen, egy szomszédos országot. Megdöbbentő, bár nem váratlan fordulat, legalábbis sokaknak nem váratlan. Aztán persze vannak párán, akik vagy…..
antiindex 2022.02.26 14:39:46
@atomic power 1986DucaDuca: "megható", ahogy az orosz migránsok jogaiért aggódsz, te migránsgyűlölő! mivel ugye a Donyeck medencébe a szovjetek telepítették be az oroszokat.
1949 és 1990 között a Német Demokratikus Köztársaság (NDK) - más néven Kelet-Németország - a hidegháború szimbóluma volt. Az ország "elhagyása" általában szökést jelentett...
Annak idején (2011-ben) igyekeztem, amennyire tudtam, figyelemmel kísérni az Alaptörvény létrehozására irányuló tákolmányozás folyamatát: beszédeket, cikkeket, a szöveget magát. Kerestem, de sehol nem találtam a leghalványabb utalást sem bármiféle vagyonadóra. Legfeljebb homályos utalások olyasmire,…..
antiindex 2022.02.07 12:31:54
@tiltsál ki te gyökér: ott még táborok se voltak. még kevésbé hasonlítható a haláltáborokhoz, te nyomorult, náci idióta!
antiindex 2022.02.07 13:08:00
@tiltsál ki te gyökér: Kambodzsában max 2 millió ember halt meg, ez tényleg nagyon felső becslés. És ebben a háború áldozatai is benne vannak. Ezt tehát hasonlítsd akkor a náci 70-80 millióhoz. Szerinted a 2 millió a nagyobb, mint a 70 millió. Mert te egy elmebeteg vagy.

Mondom. Idióta vagy, sötét vagy, elmebeteg vagy. Ezért vagy náci.

Csapták volna anyádat a fához csecsemőként, szebb lenne a világ...
Ha fogalmad sincs a történelemről akkor ne ugass!
antiindex 2022.02.07 13:18:45
@tiltsál ki te gyökér:

Eszerint az oldal szerint Kambodzsában börtönökben és haláltáborokban 14-17000 ember halt meg.

www.theholocaustexplained.org/what-was-the-holocaust/what-was-genocide/the-cambodian-genocide/

Te ezt a max 17 ezret hasonlítod a 6 millió kivégzett zsidóhoz a nácik alatt. Szerinted a 17 ezer több, mint a 6 millió.

Azért vagy náci, mert egy elmebeteg, húgyagyó, totálkáros genetikai selejt vagy.
Ti szeretitek a régi vagy valamièrt különleges könyvtárakat? Én ha tehetem, minden városban felkeresem őket, ahova elvetődöm. Nagyon régi vágyam vált valóra, amikor ellátogattunk felfedezni Dublin legrégebbi közkönyvtárát, a Marsh’s Libraryt. A Trinity College könyvtárát szinte mindenki felkeresi az…..
Vendégszerzőnk, dr. Rigó Mihály újabb alapos cikke ezúttal az M0 körgyűrű problémáját, illetve különböző tervezők megoldási javaslatait járja körül. Előrebocsátjuk, hogy egyesületünk nem ért mindenben egyet az itt bemutatottakkal, például mi alapvetően nem közúti megoldásban gondolkozunk: szerintünk…..
antiindex 2022.02.02 09:14:04
@gigabursch: most nem akarom Orbánt ajnározni, de az M80-as autóút építésénél még úgy csinálnak is valamit. lehetne gyorsabban is, de csinálnak.

ha nem jársz a falu végén túl, meg lusta vagy híreket olvasni, akkor csak ránézel a google mapsre, és rájössz, hogy totál ostobaságot írtál.

M80 Fehérvártól Herenden túlig négysávos, és folytatják. kivétel a Veszprémi körgyűrű nyugati kis szakasza. az nagyon lerohadt állapotban van, de azt is építik.

továbbá Szentgotthárdtól Körmendig is megvan.

Herend felől Devecserig fogják bővíteni, miután a veszprémi körgyűrű megvan.

az azért jellemző, hogy erről sincs halvány lila fingod, kb. 10 évvel ezelőtti állapotban rekedtél.

az persze más kérdés, hogy Lölőék ennek a felét ellopták, Várpalotán egy hidat elbasztak, meg ilyenek. de mondjuk nem ez az a téma, ahol Orbánék a legrosszabbul teljesítenek. ez csak olyan közepes.
antiindex 2022.02.02 10:50:34
@gigabursch: te mész a klotyóra, mivel lejárattad már megint magad.
antiindex 2022.02.02 22:10:46
@lenörd hofstadter: "10 és délután 2-3 között a rakpart hibátlanul járható. "

faszt. fingod nincs semmiről.
Pártprogramokról – vagy azok hiányáról - különösen a kormányoldal kapcsán sokat beszélünk, de arról ritkábban, hogy van a pártprogramoknak egy sajátos műfaja: az alapprogram. Vajon mit mondott erről Orbán Viktor Kálmán Olgánál, 2007-ben?..
antiindex 2022.02.01 12:37:31
@MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott): Téged megtaláltalak. A 90-es években több templomban is megrontottál sok ministránsfiút. Szoptál, és seggbekúrtak rendesen. Ezért elítéltek , de az ítélet elől Bulgáriába menekültél.
Olykor némi pedagógiai célzattal – túllépve online elköteleződésemen – a negyedik évéhez közeledő unokámmal elsétálok a közeli újságárus pavilonjáig és mindkettőnknek veszek egy-egy újságot.A minap is ez történt.Domika verdákról szóló kiadványához két szép mini játékautó is járt, éppen ezért…..