Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korallka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várhatóan alkotmányos védelmet kap a magzati élet az új alaptörvényben, így aztán megint felmerült a sajtóban az abortusz betiltásának kérdése. Gulyás Gergely, az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának egyik fideszes alelnöke a Hírszerzőnek úgy…..
korallka 2010.12.08 15:18:40
@KJ+SZJ: megkérdezhetem,hogy milyen társadalmi háttered?Tudod,vannak olyan emberek,akik nem úgy tekintenek egy még meg sem született gyerekre,mint értékre,hanem hogy csak úgy van.Összejött.Hiába lesz bármiféle törvénybe foglalva,hogy a magzat érték,az abortusz gyilkosság egyszerűen ez el sem jut hozzájuk.
És tegyük fel,hogy megtartja a megerőszakolt nőa gyereket.Szted létezik olyan erős ösztön,lelkierő vagy nevezzük bárminek is,ami elfeledteti vele azt hogy mi történt.Nem.Igazad van,a gyerek nem hibás,nem ő volt a támadó.De ha bele szakad sem fogja másképp látni.
Gondolom elhangzott már a kérdés:véleményed szerint mi különböztet meg egy embert összeállt sejtek halmazától?
korallka 2010.12.08 15:46:22
@KJ+SZJ: még gyorsan válaszolok,hátha.Egyrészt kikérem a libsi megnevezést és sem mondtam,hogy bigott katolikus vagy. Másrészt számomra egy sejtcsomó, szó szerint,az még nem ember. Viszont nem kívánom senkitől,hogy az álláspontom hangoztassa, elfogadom ha másképp látja a dolgokat. És ugyanezt várom a másik embertől is.
Viszont a nagy büdös valóság az,hogy sajnos egy árvaházban felnőtt/beadott gyerek sorsa igenis kétesélyes.Lehet szerető családja de lehet rosszabb sorsa is.
Én 10 évig próbálkoztam eredménytelenül 3. gyermekem megszületése után. 1998. június 18-dikán törvénytelenül kaptam meg felmondásomat (ugyan jogutód nélkül megszűnt a munkahelyem, de a felmondásba azt írták, hogy nem vállaltam el a felajánlott állást). Szerintem senki sem…..
Praxis Feleslegesek a háziorvosok 2010.04.29 08:00:00
Jómagam harmincas éveim közepéig két háziorvost fogyasztottam. Soha szakmai kérdésben nem hallottam érdemileg megnyilvánulni egyiket sem. Velem kapcsolatban adminisztratív teendőket végeztek: gyógyszerfelírás, beutaló készítés. Ennyi. Mostani háziorvosommal való első…..