Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neszivass

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszerzi-e a jegenyelábú csaj bugyiját a szómenéses balinhorgász? Jöjjön egy kis gátlástalan, de lelkes önmarketing. Xantus János rendező (Eszkimó asszony fázik, Rocktérítő) tíz év után újra filmet csinált, a legnagyobb elképedésemre az én Etetés című könyvemből.…..
Kavargós történet az olasz éjszakában, tegye össze, aki tudja, egy biztos, a srác nem bánkódott, hogy az érzéki harmincas (istenem, verespálnéra is ezt mondják néhány éven belül) átejtette. Hello!   2003-ban Olaszországban dolgoztam, a helyi goethe-institutos…..
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...