Regisztráció Blogot indítok
Adatok
javorszky.gabor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő A CNN-kaland 2012.11.08 09:46:00
Megkereste a blogot a CNN (igen, az, az amerikai hírtelevízió), mert egy sorozat keretében keres londoni határátkelést tervező embereket. Az angol nyelvtudás (érthető okokból) fontos, így a levelet is változtatás és fordítás nélkül adom közre. Benne van minden lényeges…..
„The future isn’t just unwritten - it’s unsearched” Bruce Sterling, sci-fi író, jövőkutató   A fenti híres idézet jelentjük megdőlt! A webet már régóta kutatják adatok után, a prediktív analitika különösen a pénzügyi területen erős. Azonban napjainkban – részben a…..
Tackle blogja Droid lettem 2010.11.17 14:14:05
Most eltekintve attól az apró ténytől, hogy eddig is az voltam, azért mégiscsak hírértékű. Beruháztam egy Samsung Galaxy S telefóniára, amiről egyesek már hamarabb is értesülhettek. Aki szemfüles, az twitteren észrevette a "Twitter for Android" kiírást, de…..
Ha jól számolom, akkor konkrétan 0,2% és 0,6%. Nem tudom hogy vagytok vele, de én rohanok megvenni...
Tackle blogja A legjobb sör 2010.08.11 11:50:00
Ez a kérdés sok embert mozgat, úgy gondolom. Mielőtt bekövetkezett a gazdasági válság, a következőt mondták nekem: Figyelj Danikám, ha valaha is összezuhanna a gazdaság, ami össze fog, mert egyébként törvényszerű, akkor két dologba fektess be: Sör és fánk.A…..