Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wigwam

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány nappal ezelőtt nagy sikernek örvendett D-napot feldolgozó írásunk. Ezen fellelkesülve nekiveselkedtünk egy hasonló cikknek a Csendes-óceáni hadszíntért illetően is. Az aktualitását az hozta, hogy június 4-től június 7-ig tartott a Midway-atollnál megvívott legnagyobb tengeri ütközet, ami nem…..
Ha őszintén körülnéz az otthonában, Ön is felfedezheti, mi az, amihez hónapok, vagy akár évek óta hozzá sem nyúlt és csak a helyet foglalja. Ha módszeres végigmegy a listán és leselejtezi az elavult, felesleges holmikat, meg fog lepődni, mennyi hely felszabadul az otthonában.…..
Mixie Kutyusok az állatorvosnál 2018.02.07 12:20:13
Orvoshoz senki sem szeret járni. Nincs ez másképp az állatokkal sem, akik tudják, hogy az állatorvos nem éppen móka és kacagás. A kutyusok már útközben megérzik, hogy ahova éppen visszük őket, az maga lesz a rémálom. Most összegyűjtöttük a legaranyosabb képeket kedvenceinkről, amik jól elkapják a…..
Itt a tudományos bizonyíték arra, miért becézzük a kedvesünket a kiskedvenceink nevével. Talán némi meglepetést jelent, hogy erről (is) a szülők tehetnek. Hát persze...
wigwam 2017.12.14 14:00:34
A cumi rész a szopjál le, vagy tegyünk egy kis sértést a sérülés mellé elv megtestesülését jelenti. Őszintén szólva a történet kapcsán lehetne arról beszélni, hogy ki melyik felet mennyire érti meg. Mondjuk úgy a video már nem az üzletben történtekről szól, hanem arról, hogy az újságíró utána vissza…..
TINTA blog Hány magyar nyelv van? 2017.09.11 19:01:43
Egy magyar nyelv van, ezt mindnyájan így valljuk. Az alapszókincs és a nyelvtani rendszer minden magyarul beszélő számára lényegében azonos. Lényegében! De a részletekben azért vannak különbségek. Dunántúli és tiszántúli származású katonák nemegyszer összeverekedtek már azon, hogy a szeder terem-e…..
wigwam 2017.09.12 10:01:50
@KAMA3: @BobAlice: Javaslom, ezen állításaitokat egy botanikai témájú oldalon is tegyétek közzé. És okuljatok.
A Káli Gourmet a szezon közepén nyitott ki Köveskál legszélső házában, egy olyan faluban, ahol már három kiváló étterem működik, ezenkívül két borászatban és egy bringás pihenőben is lehet jókat enni, de hamar bebizonyította, hogy helye van a Káli-medence gasztrofalujában.…..
Ez ám a spúrság magasiskolája; leborulok Vidovics Ferenc előtt, aki családi háza udvarán kevesebb, mint 7 perc alatt aprított fel egy mázsányi tüzelőt. Nem hiszitek? Itt a videó a bravúros teljesítményről: Az 1 mázsa fa felaprításának trükkje annyi, hogy a hatalmas tőkére…..
A magyar mentalitásra oly jellemző féktelen düh és a kiúttalanságért mindig másokat hibáztató bosszúvágy is szerepet játszik abban, hogy megvernek egy köztévés újságírót. A rossz hír hozóját a középkorban tángálták el utoljára. Pedig Borsa Miklós hír- és nem…..
Egy ideje tervezem már ezt a bejegyzést és asszem ez a mostani, cefet másnapos este éppen tökéletes volt rá, hogy elkészüljön, mert pontosan tudom, mit éreztek ezek a szuperrészeg rocksztárok másnap a turnébuszban. Bizony, most olyan hírhedt esetek jönnek, amikor a rockzene istenei…..
Mesélte egy jó barátom, hogy a pedagógia-pszichológia (pepszi) vizsgáján – tanári képesítéshez kell –, feltették azt a kérdést, hogy ismeri-é a taneszközök generációit. Tudta, persze, hogy tudta, hiszen fontos dolgokról lenne szó. Na mármost, a kerékpársport…..
wigwam 2010.06.08 15:25:54
@naat2: Mi van akkor, ha nem pedálról tölt? Ha pont olyan hulladékot használ, mint a KERS? Mondjuk egy függőleges irányú mozgást a töltőcucc csillapít a nyeregcsőnél? Vagy ez kérem hülyeség?
wigwam 2010.06.08 16:44:23
@naat2: @Laciii: Értem én, hogy nem gazdaságos izomból tölteni, pedálról. A kérdés csak az volt, hogy van-e olyan "hulladék", amit fel lehet használni a direktben való töltés helyett - nyilván értelmes mennyiségben.
Egyébként meg akár használnak ilyet, akár nem ... nos, basszus, már nem fogok akkorát bámulni a következő megindulásnál... megint egy illúzióval kevesebb.
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..
Ha sikerrel jár a Fidesz, már senkit nem fog érdekelni, hogy a Jobbik gárdamellényben villog és kakastollas csendőrséget követel. Egyre kevesebb kártya marad a párt kezében. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Tegnap az Országgyűlés megszavazta a kettős állampolgárságról…..
Remélhetőleg senki nem gondolta komolyan, hogy Ildinéniék tényleg aaaannyira rettegtek Vonától és a parlamenti hacukájától, mint amilyen hangosan sipítottak. Két dolog van: - Az MSZP csúnyán kikapott a választáson, és mondhatni semmiféle érdemi dolgot nem tud majd tenni az…..
(I. (sokadik) felvonás) "Jobbkor" nem is jöhetett volna a kettős állampolgárságról szóló fideszes kezdeményezés- mondta Bugár Béla az ATV Jam című műsorában.   A Híd-Most elnöke szerint a javaslattal a legnagyobb baj az, hogy a bajban lévő magyarellenes…..
wigwam 2010.05.19 10:49:18
@szocdemman: Trianon. Lehet, hogy van más is, de ez ugrott be.
pakolunk Harmadik fázis 2010.05.06 09:58:00
Ünnepélyesen bejelenthetem, hogy immár egyértelműen a harmadik fázisba léptünk: kollektívan szorong mindenki a hivatalban.Egyrészt mert nem tudni, a főfejeseken túl kik lesznek a vezetők.Másrészt mert nem tudni, mikortól jön az új garnitúra.Harmadrészt mert nem tudni, hogyan…..
wigwam 2010.05.06 14:52:21
@Bobby Newmark: Igen, biztos van ilyen is. Mint ahogy jó/gerinces szakemberből is a köztisztviselői karban.
wigwam 2010.05.06 15:08:08
@Bobby Newmark: Elhangzott itt már pár embertől is ennek a felvetésnek a hibája, szerintem te is tudod. Nem ikszipszilonok kirúgása a feladat vagy a megoldás. Az értelmetlen funkciókat kell kiirtani. Nem marinéni a hibás, ha alibizik egy alibi-állásban. Az alibi-állásokat kell megszüntetni, a bürökrácia-a-bürökráciáért visszacsatolást kellene megtörni, erre megvannak a példák. Aztán majd tényleg mehet az alkalmassági :)

Hogy rúgjak a túloldalra is egyet, friss élmény:

Pályázatírás, adószámtól lábméretig mindent fel kellett sorolni a fejlécben, ráadásul csemegeként egy egzotikus nevű kódot megadni. Csak néztünk. Telefon a pályázati kiírásban kontaktként megadott minisztériumi jómunkásembernek, hogy tessék mondani, mi ez a kód? (Figyelem, nem azt kérdeztük, hogy mi ennek az értéke esetünkben, hanem hogy mit is takar?) Nem tudja. Hol lehetne akkor ennek utánanézni, ha már a neten sincs ifó róla? Nem tudja. Csókolom, ön az a személy, akit a pályázati kiírás említ, aki segítséggel, flvilágosítással tud szolgálni? Igen. Ez a minisztérium írta ki a pályázatot? Igen. Akkor újra: tessék mondani, mi ez a kód? Nem tudja.
Nos igen. Ilyenkor én is érzem az indulatot. Meg az irigységet. Hogy ennyit én is tudtam negyven éve, nem kellett volna koptatnom a seggem, szám és agyam az általános suliban sem.
wigwam 2010.05.06 15:46:36
@_Molly: Már meg is lelted az igazi okot.
Kreatív kommentelőink, Proli Depp, neurotik és Emogen áldozatos munkájának köszönhetjük ezeket a csodálatos Szabó Patis GIFeket (és képet), egyszerűen zseniálisak! Ha bárki ráér, küldjön nyugodtan fotoboltot képet/GIFet nekünk. Egész egyszerűen -ha ez lehetséges…..
wigwam 2010.04.21 10:34:52
wigwam 2010.04.21 10:42:03
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
wigwam 2009.09.03 15:55:50
@Micro_fine: "a regnáló rezsimnek alkotmányos kötelessége lenne a zsiványokat üldözni, és megbüntetni. "

Lássunk már túl a kocsisokon kicsit, ha kérhetném, feleim. Itt maga a regnáló rezsim lop strómanokon keresztül. Komolyan gondoljátok, hogy a szerencsésen végkielégített nyugdíjas békávés megtartja a százmillióját? Vagy ti éltek a mesében, vagy én... Feltártak itt egy technikát. Ti meg az alkatrészeket utáljátok a gépezetben. Esetleg azon huzakodtok, hogy vörös-e az ötlet, vagy narancssárga. Mondom újra: technika. Nem új, volt idő csiszolgatni.
Állítólag megint feltűnt egy drótköteles őrült. Most Somogyban. A megyei lap szerint a Kaposvár melletti erdőterületen áthaladó kerékpárúton fák közé kifeszített drótot találtak az arra járók.  A tettes hat helyen helyezett el csapdát egy két kilométeres…..
Soha többé leállást, soha többé tetszhalottságot, Mikorka Kálmán újra Magyarrországon, és idegesítőbb, mint valaha. Az őszi vadászszezon nyitányát kürt helyett Novi talicskoid remeklésével jelezném, megoldását kivételesen nem dugom el, olyan penetráns, hogy úgyis mindegy.…..
wigwam 2009.08.27 11:32:34
wigwam 2009.08.27 11:40:32
@Hang Ember: nemnem, szerintem mégis inkább kétéltű.
wigwam 2009.08.27 11:45:57
@Hang Ember: ezeknél fene se tudja. biztosan csak annyit állapíthatunk meg, hogy kétéltű, legalábbis egy darabig.
Igaz-e, hogy ha kávét kérünk szódával a zserbó cukrászdában, vagy fordítva tesszük le a villát evés után, akkor idősebb hölgyek vezetnek be minket egy szobába, akikkel játszani kell és ezért még fizetnek is? Sokakat érdekel a pénzszerzési lehetőség, a neten fórumok…..
wigwam 2009.08.04 15:35:57
@berciXcore: Azt, hogy a nőhiány teljesen elvette az eszedet. Mikor ott pincérkedtem, számoltuk az ilyen marhákat :)