Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chimochan

50 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igertem, hogy irok az itteni orvosi ellatasrol. Lassan meg fogom tenni tenyleg. Fogorvos ota jartam mar a haziorvosnal is, ahol a fogorvossal ellentetben egesz pozitiv elmenyem volt.De eloszor is par szot masrol. Szerdan utaztak el anyosomek, akik itt voltak egy hetig velunk. Elvittuk oket egy ujabb…..
Chimochan Világa 2009.10.11 20:50:00
Ismet itt vagyok.Ket dolgot is szeretnek elmeselni, de szerintem egynel tovabb ugysem jutok. :) Az egyik az elso kulfoldi fogorvosi elmenyem, a masik a futesszezon kezdeterol szolna.Tegnap volt egy hete hogy az oregek elutazatak nyaralni es majd csak egy het mulva jonnek haza. Murphy hogy a dolgok…..
Ugy gondoltam kellene egy bejegyzest az itteni baratainkra is szannom.A legfrissebb hirek: oregek elutaztak ket hetre nyaralni ugy hogy mienk a haz. :) Meg a 4 kutya + a 8 csirke es minden egyeb ezzel jaro dolog. De legalabb nyugalom van. :)Tegnap a szezon veget megunneplendo, bogracsos gulyast…..
Kellett megint egy kis ido hogy ihletem tamadjon az irasra. Valaha ironak is keszultem, de mint latszik eleg csufos kudarcot vallottam volna. :)Meg 3 het es a haz meg a kertek bezarnak, azaz jovo husvetig bezarunk. Csend lesz es turistamentes nyugalom. :)Ma szabadnaposak voltunk es mint ilyenkor…..
Chimochan Világa Hurra Nyaralunk! 2009.08.15 09:17:00
Tudom, hogy most nem errol kellene irnom, de epp az elobb vettunk ket repulojegyet a Kanari szigetekre. Megyunk nyaralni! :D Illetve inkabb teleles lesz, de az mennyire jol fog esni! Hihetetlen de mindossze 350£-ba kerultek a jegyek. A londoni repterrel szinte teljesen megnyilik a vilag.…..
Chimochan Világa 2009.08.06 20:09:00
Azert a jelenlegi helyzetrol is par szot: jol vagyunk. :) Tegnap elmentunk fallabdazni es majdnem belehaltam. Holnap is megyunk. :DSzoval ott tartottam hogy ugy dontottunk koltozunk. Volt egy hetunk elintezni mindent: lemondani az alberletet, eladni az autokat, a bicokat, lemondani az internetet, a…..
Chimochan Világa UK - koltoztunk 2009.07.26 16:27:00
Ismet joideig nem jelentkeztem, pedig sok minden tortent.Eloszor is Angliaba koltoztunk. Ennek kovetkezteben egy ideig nem volt internetunk es egy ideig idom sem volt irni. Illetve az uj helyhez valo alkalmazkodas elvette azt a felesleges energiat amit a blogirasra szanhattam volna. :)De kezdem a…..
Chimochan Világa 2009.06.16 19:30:00
Kezdem azt erezni, hogy megint nem jelentkeztem egy ideje. :)Jojjenek hat az elmult hetek esemenyei:Eloszor is a munka. Viktor meg mindig kandallokat gyart. Mar amikor nem hajot szerel vagy nem autot javit. Mindezt a fonokasszonya keresere. Teljesen mindegy amig elvezi es amig fizetnek erte.Nekem…..
A kovetkezo kis tortenetet eloszor egy lengyel kollegamtol hallottam, azota furotuzkent terjed mind szoban mind irasban. Ma megkaptam e-mailben is, gondoltam megosztom veletek. Amugy nem vicc! :)Az ír közlekedésrendészet hónapok óta keresett egy bizonyos Prawo Jazdy névre hallgató sofőrt. A…..
Tegnap este a kethonapos hazassagi fordulonk alkalmabol elmentunk moziba. Megneztuk az Ejszaka a muzeumban 2-t (azt hiszem ez a magyar cime). Nagyon jopofa volt, nekem tetszett. Mire vegetert mar este 10 ora volt, de ahogy setaltunk kifele a bevasarlo kozpontbol a tetoablakokon at lattuk, hogy…..
Nem is tudom miota nem jelentkeztem, de azota sokminden tortent. Belegondolva sosem volt olyan idoszaka az eletemnek amikor nem tortent semmi. :)Eloszor is vettunk meg egy autot. Hehe, igy mar harom auto parkol a haz elott, ami kezd egy kicsit sok lenni. Szoval a jargany egy 96-os evjaratu Peugeot…..
Chimochan Világa Folytatas 2009.04.21 18:13:00
Azt hiszem pont az eskuvo elotti napon hagytam abba az irast. Valahogy ugy.Szoval: marcius 25-e az eskuvonk napja. A nagy nap amire oly sok leanyzo var. :D Azt el kell mondanom, hogy nalunk a Viktor teljesen be volt zsongva az eskuvotol. Talan meg jobban is mint en. :D Kivanom a meg hajadon…..
Chimochan Világa Ismet Irorszagban 2009.04.06 18:04:00
Igazabol mar egy hete visszajottunk csak velunk volt Viktor nagymamaja es nem nagyon volt idom a bloggal foglalkozni.Kezdenem azzal a kerdessel amit mindenki feltett mar az elmult napokban: milyen a hazaselet? Sajnos nem sokat tudok meselni rola, ugyanis az elmult masfel hetben mindenre jutott idonk…..
Chimochan Világa Haza :) 2009.03.19 10:39:00
Eljott ez is: holnap, eloszor amiota kijottunk Irorszagba, megyunk haza latogatoba.Vegyes erzesekkel, de mar varjuk mindketten. Kivancsi vagyok hogyan fogjuk megelni. Rossz lesz-e visszajonni ide, valtozott-e valamit szemunkben Magyarorszag, stb. Az egyetlen dolog aminek feltetel nelkul orulni…..
Chimochan Világa Kirandultunk 2009.02.26 14:34:00
Szo erte a haz elejet, hogy nem nagyon jelentkezek. Pedig mindig megteszek, elhihetitek. :)Ugy dontottem most irok kicsit arrol merre csaviztunk.CobhA varoska nevenek ejtese: kov. Eredetileg a falut, amibol anno kinotte magat Cove-nak hivtak. Az irek azonban ugy gondoltak, hogy a nev tul angolos es…..
Chimochan Világa Mi ujasag nalunk? 2009.01.27 14:45:00
Hosszu ido utan ismet jelentkezem.Valaha ugy gondoltam, hogy ezt a blogot majd napi szinten frissitem es beszamolok mindenrol Nektek. Ehhez kepest eleg lustan allok hozza.Az elmult hetekben tobbnyire a marciusi hazaruccanasunkra keszultunk. Eldontottuk, hogy megsem Viktor autojaval, hanem repulovel…..
Eloszor is Boldog Uj Evet Mindenkinek!Vegre kaptam 2 szabadnapot igy egy kicsit tudok az elmaradt dolgokkal is foglalkozni. Peldaul gondoltam irok egy kis beszamolot arrol, hogy teltek az unnepek.Karacsony. El kell mondanom a fadiszek gynyoruek! Nem is bantam hogy mindent ujbol meg kellett venni,…..
NAGYON BOLDOG KARACSONYT KIVANUNK MINDENKINEK!!! TELAPO HOZZON NEKTEK SOK AJANDEKOT! :) PUSSZANTAS...
Chimochan Világa Komment 2008.12.13 18:28:00
Timi kommentjehez szeretnek szolni:En sem bantasnak szanom a megjegyzeseket Magyarorszagrol. Viszont mind tudjuk milyen allapotok uralkodnak az orszagban. Osszesitve nem neveznem pozitivnak a helyzetet. Es a baj az, hogy akkor latod csak tisztan mennyire nem jo, amikor mar masban elsz. Eszunk agaban…..
Hadd mentegetozzek egy kicsit:Mostanaban azert nem jelentkeztem, mert itt volt Apukam latogatoban. (Eleg jo kifogas, nem?!) :DGondoltam leirok par erdekesseget a latogatasaval kapcsolatban.Apu december 2-an erkezett, a szulatesnapjan. A kesei Ryanair jarattal jott, ezert felmentem erte Dublinba,…..
Chimochan Világa Fifi 2008.11.27 18:32:00
Lett egy uj csaladtagunk: Fifike. Teszek fel egy kepet rolunk, hogy Ti is lassatok. :DAz autovasarlas erdekes dolog itt Irorszagban. (Ahogy sok mas dolog is az.)Tulajdonkeppen az uzlet lebonyolitasahoz a veteli dijon kivul nem sok minden kell. Az autonak igazabol alig vannak papirjai, forgalmirol…..
Chimochan Világa Viktor 2008.11.18 17:43:00
Kozkivanatra par szot a Viktorrol is. :)Ugy nez ki hogy mar neki is van hivatalos, bejelentett munkahelye ugyanis felvettek ahhoz a csaladhoz ahol eloszor festegetesi es hazkoruli munkat kapott.Most mar 9-tol 5-ig a csalad kandalloepito muhelyeben dolgozik. Osszerakjak illetve kimennek beszerelni a…..
Chimochan Világa Armada Bar 2008.11.08 15:47:00
Azaz a munkahelyem.Az Armadaval februarban talalkoztam eloszor, amikor csak par napra voltunk itt latogatoban. Egyszer amikor elmentunk elotte a baratnom megjegyezte, hogy oda nem erdemes bemenni, mert ott tanyaznak a helyi alkoholistak.Ennek fenyeben, amikor meglattam az Armada ajtajan most…..
Chimochan Világa Ujra itt! 2008.11.07 10:11:00
En jeleztem, hogy egy ideig el fogok tunni. Komolyan gondoltam. :DMost hogy ujra adottak a technikai kovetelmenyek a blogom folytatasahoz, nem is tudom hol kezdjek neki az elmult hetek esemenyeinek.Annyit megjegyeznek hogy mar 2 es fel honapja kint vagyok es mar Viktor is az 5. hetet tapossa.Pont…..
Chimochan Világa Valtozasok 2008.09.12 09:29:00
Megint eltuntem par napig, mert picit valtoztak es felgyorsultak az esemenyek. :)Sikerult otthagynom az elso ir munkahelyemet a csaladot. Rajottem hogy sajnos nem nekem valo. Imadnivalok a gyerekek, DE! A nagyobbikkal nem is lett volna problema azon kivul hogy o mar egy kifejlettebb szemelyiseg aki…..