Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máb királynő

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet könnyű törpesüninek lenni. Figyeljük meg, ahogy álmosan gazdija kezére hajtja a fejét Alma, az afrikai fehérhasú törpesün...
A Filmdrunk.co-om találtuk ezt a fasza kis mashup-trailert, amiben a nyár legnagyobb slégereinek ígérkező filmeket gyúrták össze egy, természeténél fogva totál értelmetlen előzetesbe. Tavaly is volt ilyen, az is jó volt. (A filmek: Inception — Iron Man 2 — Robin Hood…..
Máb királynő 2010.04.29 15:47:25
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/13 Subject: Felkelő Nap autóshétvége To: klubtatsu@klubtatsu.hu   Sziasztok!   A Klubotok által szervezett japánautós hétvégével kapcsolatban érdeklődöm. Nekem egy négy éves 3-as Mazdám van, a neve SZAR - de csak a rendszám miatt ami…..
Máb királynő 2010.03.23 12:06:16
...aki szerint rendben van az, ami a hazai "igazságszolgáltatásban" történik? Egyáltalán nevezhetjük ezt a rendszert annak? Nekem erős kétségeim vannak ezt illetően. December elején ítélet született a társát agyonverő diák ügyében. 1 év fogház, négy évre…..
Laila Ali (Muhammad Ali lánya, szintén profi bokszoló) csodálatosan néz ki: a ruha, a smink, a haj és a kiegészítők is helyükön vannak. Igaz, nem szívesen találkoznék vele egy sötét sikátorban, de egy sportolótól nem is várnám el, hogy törékeny és szilfid legyen.Miranda Kerr…..
Én szeretem a harisnyát, ha szexűző, ha nem, és ezentúl is fogok hordani télen-nyáron. Csatlakoznék a legutóbbi 15 éves kori szakítós történetekhez, ez egy 13 évvel ezelőtti sztori, nem túl fordulatos, de megtörtént...15 éves voltam, mikoris egyik velem egyidős barátnőm…..
Máb királynő 2008.09.05 06:18:30