Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ted Bundy

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interjú Geronazzo Mariával, aki - idézem az ő saját szájából - "tíz gyönyörű, csodálatos férfival lehetett együtt". Riporterünk remek érzékkel kapta el a hölgy leggyengébb pontját, az agyműködését(??). A legbonyolultabb kérdése az volt, hogy milyen céljai vannak…..
Ted Bundy 2009.02.19 20:25:40
@Lady Angel:

Tudod, az azért érdekes, hogy az Ómolnár Miklósok, a Hajdú Péterek sehol nem lennének az ilyen emberek nélkül. És tényleg: az ember nem is tudja, hogy sajnálatot vagy szánalmat érezzen-e a Geronazzohoz hasonlók iránt. Bár az tényleg hihetetlen, hogy képes volt arra a filmre. Talán nem érzi, hogy mennyire megalázta magát?
A Hoje Em Dia TV show vendége volt az Álarcos mágus, aki a DVD-jét ment promózni, amin egyszerű trükköket magyaráz el. Példaként meg is mutat a nézőknek egyet, de nagyon csúnyán beég vele. (A műsorvezető pontosan követi a "bűvész" hibás utasításait, akinek…..
A Sex Pistols zenekar tragikus sorsú ikonja, a világ egyik legrosszabb basszusgitárosaként és a punk egyik kábítószeres áldozataként vonult be a történelembe. Barátnője állítólagos leszúrásáért került börtönbe, majd kocsmai verekedésért. Utóbbiból óvadék elleni…..
Monty blogja ÉLETRAJZ: Buddy Holly 2009.02.02 14:38:00
Éppen ötven éve, hogy repülőgép-szerencsétlenség következtében életét vesztette az amerikai Rock n’ Roll három óriása, Buddy Holly, Ritchie Valens és J.P. Richardson. E három halhatatlan zenész-énekes közül most a számomra legkedvesebbet, Buddy Hollyt szeretném röviden bemutatni...
Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium közzétette a Büntető Törvénykönyv új Általános Részének tervezetét. Kicsit csalódottan vettem tudomásul, hogy a kodifikációs bizottság közel nyolc évnyi munka után nem tudott összehozni egy teljes Btk.-t. Mivel úgy tűnik, hogy a…..
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
Ted Bundy 2008.12.28 14:11:04
@Johnny Bravo: Az Egyesült Államok leköszönő elnöke mióta revolver újságíró?
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Barack Obama győzelme óta már nemcsak a hollywoodi sci-fik és vígjátékok világában néger az elnök. Mi meg szinte látjuk magunk előtt a whatreallyhappened.com Ku Klux Klan-kámzsás  munkatársait, ahogy két Missisipi-menti keresztégetés közben felpakolták honlapjukra ezt a…..
Mindig a Gézákkal van a baj, fel is veszek egy ilyen tag-et. A Gézáknak mindig vagy Aranka vagy Gizike a barátnőjük, akivel képtelenek szakítani. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk    Szervusztok! Valamiért úgy éreztem muszáj veletek megosztanom…..
Én egyszer laktam koliban fél évig, de ott nem volt tévészoba, meg egyáltalán semmi sem volt, úgyhogy kimaradtam ebből is.Sziasztok! Gondoltam elmesélek nektek egy vicces sztorit, ami velem esett meg. Mivel kollégiumi kalandok úgyse nagyon mostanában, ráadásul én még soha nem…..
Ted Bundy 2008.10.18 11:08:37
Nem csak férfiként vannak problémás esetek a netes társkeresőkkel. Ahogy az alábbi olvasói levél is tanúsítja nem biztos, hogy jó sikeres nőnek lenni a társkereső oldalakon: Szerintem használhatatlan bármely netes társkereső. Mint majdnem 30-as lány mondom ezt. Nem vagyok egy…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Mandiner blog A nagy Vitray balhé 2008.07.31 07:01:00
 Vitray Tamás, ez a joviális úr, az MTV dinoszaurusza otthonról, papucsban nézi az olimpia legjavát. Én sem kívánnék jó szívvel egy 75 éves bácsinak jó munkát, inkább nyugodt pihenést. Mégis hír lett abból, hogy a TeleSport a római nyári olimpia óta most először nem…..
" Megismerkedtem egy sráccal, nem titok, rapid randin. Kipróbáltam heccből ezt a pár perc alatt randit. Nagyon megtetszett az egyik srác. Megbeszéltünk egy randit. Rózsát hozott és egy sétára invitált a városligetbe. Romantikus alkatnak tűnt. Olyan "én konfliktus kerülő…..
Épp mire jelezte az előző posztban bepartizánkodó Gábor, addigra a FigyelőNet is kiszúrta, hogy a CNN ma reggel (magyar idő szerint) olyan tudósítást adott le a tegnapi belgrádi zavargásokról, amelyet konkrétan egy Andrássy úti, budapesti ultratüntetés képsorai nyitnak és…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
 Látván, hogy kedves olvasóink mekkora érdeklődést tanúsítanak burkoltan vagy nyíltan saját nemükhöz vonzódó embertársaik iránt, Kínai Kálmán -, aki, mint minden kínai, rendelkezik némi biszexuális hajlammal - mégiscsak kiment a szombati parádéra, hogy felvételeket…..
 Demszky Gábor főpolgármester közleményt adott ki arról, hogy szerinte a BRFK-nak engedélyeznie kell az első körben jóvá nem hagyott melegfelvonulást. Mint írja, „a békés, véleménynyilvánító felvonulás meggyőződésem szerint nem akadályozza aránytalanul a…..
Zsarufika Felvonulni - UPDATE 2008.06.12 12:14:00
Megtiltotta. Mert megteheti. Mert az Ő kezében van a döntés, vagy mi. Az indoklás: akadályozza a közlekedést. Felvonulás helyett azt javasolják, ne menetként, hanem egy konkrét helyen, helyszínen tartsák meg a rendezvényüket. Ésszerű -  a rendőrség kevesebb munkával tudja…..
Tényleg közel a forradalom Amerikában. Úgy látszik miután Barack Obamának már csak egy nyugdíjast kell lefutnia és fekete lesz az elnök, a rendőrség is visszavesz a feketék börtönbe deportálásából. A héten a Dr. Dre-csatlós Warren G ellen nem indult eljárás, pedig füvet…..