Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SziIu

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
K-Blog Nem regisztráltunk 2017.07.13 13:08:12
Tegnapig kellett volna a civilellenes törvény szerint regisztrálnunk külföldről támogatott szervezetként. A K-Monitor idén áprilisban, a törvény tervezetének nyilvánosságra kerülésekor úgy döntött, ilyen szabályozásnak nem tesz eleget. Már akkor elmondtuk, hogy az ellenállást tartjuk a helyes…..
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
A gyerekek imádják a gyorséttermi sültkrumplit - az otthoni sokszor nem is jó nekik. Spurman megszerezte Magyarország kedvenc sültkrumplijának receptjét. Hozzávalók egy nagy adaghoz: Két hosszúkás krumpli Mogyoróolaj (annyi, hogy ellepje a krumplit) 2 kanál kukorica…..
SziIu 2015.05.29 11:31:58
@evanagyi: Igen. Meghámozzák a krumplit, felszeletelik, majd bedarálják, hogy egy picit több munkával ugyanolyan formákká alakítsák, mint darálás elött. De persze tudom én is, hogy így tudják beletenni a papírt meg azt a sok félelmetes E-t. Tartósítószerezik, mert valószínűleg nem tudják, hogy a fagyasztás is az. Szerintem nem is krumplit árulnak, hanem az Észak-Koreával kollaboráló UFO-k szemetét, amit mi tudatlanok megeszünk, mert sok rajta a só.
Elöljáróban annyit, hogy legkevésbé sem érdekel, mi a különbség a könyv és a sorozat között. Ez a hogyvolt a tévésorozatról szól, ha valaki kényszeresen a könyvről szeretne beszélni, és arról, hogy mi lesz másképpen a tévében, mint azokban, és ez (természetesen)…..
Meggyőződéssel állítom, hogy ma Magyarországon Budaörs a legélhetőbb, legrugalmasabb és legkellemesebb város. Nem akarom körbenyalogatni az érintetteket, döntéshozókat ez ügyben, de kétségtelen, hogy az elmúlt 25 évben volt valami a levegőben, aminek köszönhetően az…..
Ezen az oldalon az új, Chromium alapú Operával (15-ös verziótól felfelé) kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel, ha technikai problémád van. Arra kérünk, hogy tartsd be az alábbi pontokat: Ezen az oldalon csak az új Operával kapcsolatban kérdezz! Ha a régi Operával kapcsolatos…..
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
SziIu 2013.07.17 08:12:32
@RootSa:
majd utána sebességkorlátozás megszüntető tábla, ami sok autósnál jól láthatóan a 100 km/h-át jelenti, ahogy az előtte lévő 6 km-en, pedig az egy autóút (110).
Magyar Opera Opera 11.11 (b2109) 2011.05.20 13:15:00
Megjelent pár napja az Opera 11.11 végleges verziója, ami biztonsági és stabilitási javításokat tartalmaz az előző 11.10-es verzióhoz képest. A frissítés mindenki számára ajánlott. Ha automatikus frissítéssel nem kaptátok meg a javítást, akkor manuálisan a "Súgó >…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
Néhány napja megjelent a Secunia oldalán egy kritikusként aposztrofált Content-Length heap-overflow sebezhetőség, amely a Windows-os Opera 10.x verziókat, - beleértve a legújabb 10.50-t is - érinti. A hírre minden hírportál azonnal lecsapott, így gondoltam ideje tisztázni mennyire…..
SziIu 2010.03.10 23:11:22
@Karbonade: elso helyekben dontetlen lett az allas (igaz benne van a chrome toronymagas gyozelme a google teszten), igy 2. helyek szama miatt dolt a chrome javara a merleg. engem nem kell meggyoznod, ez a cikk szerintem eppenhogy az operat hozza helyzetben, hiszen jo velemennyel ir rola, az 1 napos verziojat teszteli az ellenfelek ellen, es amugy is ritkan latni olyan tesztet, ahol a kedvenc roka csak az IE-t veri. szerintem jo teszt es ebbol a szempontbol nezve szerintem objektiv.
A vártnál sokkal kevesebbet kellett várni rá, hiszen alig két és fél hónappal az első pre-alfa után tegnap megjelent az Opera 10.5 (vagy ha így jobban tetszik 10.50) végleges változata - egyelőre csak Windowsra. Személy szerint úgy gondolom, hogy elsiették a dolgot, egy jó hónapig…..
Jó estét minden ébren lévőnek!A tévéből épp a meccs szól én pedig azon gondolkodom, miért is NEM csináltam egyetlen képet sem az ideúton? Valószínűleg azért, mert folyamatosan szakadt az eső amihez itt, az Alpok tövében még némi hó is párosult.A múlt időből gondolom nem…..
SziIu 2009.12.09 17:34:04
@Cook kapitány:
Ezek az utak tenyleg nem tul jo peldak. Ellenben 80 euroert hasznalod a 3k gyorsforgalmi utat. Magyarorszagon 2szer ennyiert a 3ad ennyit, es akkor hol vannak az alagutak meg a hidak. Nagy atlagban sokkal jobbak az utak, de ez majd icovel rendezodik.
Becsben tenyleg mint Budapesten. Miota nalunk is egyre tobb a trafi igy gyorshajtasban is csokken a kulonbseg. De meg mindig jelentos. Ha elhagyod az osztrak fovarost akkor a kozlekedesi kultura messze magasabb mint a mi hazankban sajnos.
Igaz nincs egymas utan 2 cikk egy autos lapban, hogy biciklis lobbi, meg gyorshajtas :)
SziIu 2009.12.10 13:54:25
@Cook kapitány:
Igazad van nincs 3szoros kulonbseg.

De ha magyarorszagon beleszamolod a gyorsforgalmi utakat, akkor az osztrakoknal is tegyel igy:
+470km, amibol 280km tulajdonkeppen szinten autopalya. Igy 1100-2200 kb az arany.
Az eves berlet pedig (270es arfolyamon): 138 - 74 euro
A magyar havi - osztrak kethavi: 16 - 22 euro
A magyar 10 napos - osztrak 10 napos: 9,4 - 7,7
A magyar 4 napos: 4,3 euro
Gabriellának több ezer forint havi megtakarítást ígért a T-Com ügyfélszolgálatosa, így díjcsomagot váltott. Az első hónapban jócskán dupla akkora lett a telefonszámlája, ugyanis egy apró részletről elfelejtették tájékoztatni. Gabriella pedig elindult és…..
  Én biztos visszatekerném 120 ezerre – mondta Winkler, amikor meglátta a 320-ast, 2,7 millióért. A nepperek is így gondolják, mert hihetetlenül tartós. Vélemények az azonos című írásunkról...
SziIu 2009.10.12 08:01:26
@BeeTm:
Bar en ezert nem veszek hasznalt autot, a velemenyedet nem ertem. Az alszent kommentelonek kell szegyelnie magat vagy annak aki visszatekerte az autojat?
Nagyon akartal mondani, nem sikerult :)
SziIu 2009.10.12 08:14:55
@BMW ///:
Szerencsere vannak, de azoknak az arat is lenyomja a "visszatekert konkurencia".
Nem nem bmw-m van, de ten hogy nagyon jol tartjak magukat es ez a hasznalt arukban is latszik. De hogy el ne felejtsuk hol is elunk, szerintem ezek az autok futnak legkevesebbet evente (papiron) :D
Viktor rögtön a megkötés után elfelejtette befizetni a Cascót, ami csak akkor jutott eszébe, amikor ellopták a kerekeit. A biztosító szerint még élt a szerződése, ezért pótolta a mulasztást, és azóta is fizette a csekkeket. Szeptember végére derítették ki, hogy igazából…..
SziIu 2009.10.09 12:59:48
@kispista2:
"A lopás aznap hajnalban történhetett, és emiatt bizonyított hogy csak utána telefonált és fizetett."

Ez nem bizonyitott, csak az, hogy mindketto ugyanazon a napon tortent.

Valo igaz, hogy a te altalad felallitott sorrend az ugyfel szamara hizelgobb (es szerintem is ez a valos).
SziIu 2009.10.09 13:16:07
@oisparasztenisparaszt:
"3 hónap után kezdem el fizetni a biztosítást annak tudatában, hogy érvényes szerződésem van. 4-5 év múlva bekövetkezik a kár, és akkor közlik, hogy már 3-4 éve megszűnt a szerződésem"

Ez esetben neked lenne igazad, de sajnos jelenleg nincs, hiszen egy mar megtortent esemenyt biztositottal be ujfent (!), csak az ugyfelszolgalatos hibaja miatt volt ez folytatolagos. Valoszinuleg ezert dont tobb ember egy ugyben, a telefonos segitseged meg kap majd egy fegyelmit.

(En pont itt vagyok amugy cascora biztositva)
Folytatjuk a Facebook legjobb játékait bemutató sorozatot. Mai jelöltünk furcsa állat, mert földrajzi műveltséget mér, de igazából a gyorsaság számít benne leginkább. Természetesen a Geo Challenge-ről van szó. A játék négy részből áll (és ha jól tudom, fizetős…..
SziIu 2009.08.12 10:35:39
„A legkirályabb flash stratégia” – mondja Zéman az Oiligarchyról, ami valóban nagyon szórakoztató cucc (bár azért én a legjobbnak nem nevezném). Engem kicsit a Pandemicre emlékeztetett, itt is körönként cselekedhetünk és a vég is elkerülhetetlen, csak itt nem…..
Olyan sokan küldtétek már be a Dolphin Olympics 2-t, hogy nem tudok nem engedni a népakaratnak. Őszintén szólva nekem annyira nem jön be a program, de ebben annak is lehet némi szerepe, hogy nincs érzékem az ilyen formációs sportjátékokhoz. Pedig a feladat egyszerű: egy delfinnel…..
Várható volt, hogy a foci-eb-re elöntik a játékportálokat a focis játékok, nekem mind közül az Euro Cup Soccer 2008 jött be legjobban. Igaz, hogy shockwave-es, de a mostani bajnokság csapatait szerepelteti, korrekten irányítható, és ha az ember kiismeri, nem lehetetlen gólt…..