Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tüncite

361 bejegyzést írt és 301 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta nem írtam, meg valószínűleg sokáig nem is fogok, mert a facebook sokkal egyszerűbben használható pillanatnyi elmebajaim kihelyezésére, de most egy olyan cikket találtam ami taglalja azt a témát, amit jó párszor próbáltam itt is feszegetni. Végre valaki használta az…..
Tüncite-a lüttyös blogger 2011.03.16 14:39:51
Legelőször is szeretném letisztázni, hogy óva intenék MINDEN "nukleáris szakembert" attól, hogy különösebben állást foglaljon az ügyben, hogy mi lesz a japán események végkifejlete.Különösen felhívnám a figyelmet arra, hogy az 1986-os csernobili balesettel párhuzamot…..
Átutazóban jártam Pakson, de mindenképpen be akartam szaladni pár percre a suliba.Ez volt valaha az otthonom, maga a biztonság. Első pillantásra egészen  megváltozott minden. Sok-sok újdonság fogadott az épületbe lépve, viszont a portásfülkéből egy ismerős arc mosolygott…..
tüncite 2011.03.04 19:31:28
@sarkiroka: szerintem az osztálytali egy olyan dolog amit nem érdemes kihagyni, hiszen ennyi év távlatából egészen mások már azok az emberek... :) mindenkinek jár egy sokadik esély :P

ESZI25? remélem nem kérdés, még Atit is elrángatom magammal :)
Tüncite-a lüttyös blogger . 2011.02.01 15:04:41
összeköltöződve ;) ..
az a nagy helyzet, h magam alatt vagyok rendesen.alig 2 hónapja beújítottunk Ati segítségével egy tündéri kis cicát, mint azt itt is említettem. boldogan teltek a napok, imádtam, szeretgettem, tanítgattam. imádta apa, Marcsi és Cicus is.nemrég fülfájós lett, meg valami bolha…..
 rettenetes elkeseredésem van, és épp nem vt jobb ötletem, h kivel osszam meg, hát tessék.kigondoltam anno november elején, hogy advent alatt menjünk ki Bécsbe, nézzünk szét. már a jegyeket készültem megvenni a kiszemelt buszra, amikor is életem egyik kollégájától jött…..
Akartam egy jó kis filmajánlót írni a fent említett filmről, mert múlt éjjel piszok jókat nevettem rajta, néha még a könnyem is kijött akkorát derültem, erre még az életkedvem is elment a sok-sok lehúzós kritika olvasatán. Pedig nekem tényleg tetszett, és lehet hogy…..
Tudom jól van na.. ritkán írok.. ez előbb utóbb vagy megváltozik, vagy nem. Ennél többet nem ígérhetek.   Ma azonban Zsuuu karácsonyi játékáról van szó kérem szépen, amit milyen jó is lenne megnyerni...Linkelem a gyöngyözős oldalát: Fele királyságom  …..
Mostanában se kedv, se idő a blogra, vagy csak egyszerűen kezdem kinőni ezt a kort.Sok-sok változás után, új események hegyei között köszönthetjük az új családtagot, akit Atika szervezett be bő 2 hete. Egy helyes kis macskusz, akinek a fotóját csak azért nem illesztem be, mert a…..
Nem is tudom mit mondjak, egyik részről milyen kis helyes, meg okos, másrészről pedig szerencsétlenkém az emberi hülyeség áldozata....
tüncite 2010.10.15 19:28:48
@m e o w: :)
A pilóták minden repülés után kitöltenek egy panaszlapot, melyben közlik a szerelőkkel, hogy milyen mechanikai problémák léptek fel a repülés alatt, melyeket helyre kell hozni. A szerelők elvégzik javításokat és a panaszlap alján leírják, hogy milyen javításokat végeztek. A…..
Talán nem lesz túl nagy meglepi, hogy a hétfői vörös iszap tragédia a mai téma. Vagyis nem, mert ez egy megtörtént dolog, változtatni nem tudunk rajta, a károk enyhítésén kellene fáradozni, és nem a nyál fröcsögtetésen. [Teszem hozzá, azt is ostoba módon és…..
tüncite 2010.10.08 15:05:00
@-Ani-: :) köszii
Van egy lehetőséged, sokat koslatva összeszeded az összes kritériumot, eldobod a kockát, vársz, aztán letelik egy határidő, és nem tudod mi van, kérdezed a játékban járatos barátodat, sokáig nem felel, aztán egy telefon, hogy még tart a játék, nem kell elkeseredni nem esik ki az…..
tüncite 2010.10.05 20:08:23
@B3nd3: sztem tudod te azt.. meséltem róla.. :)
  Valamikor még  a nyáron adtam elő pár embernek azt a filozófiámat, amely szerint a Műszaki egyetem nem más, mint a Harry Potter könyvekből jól ismert Roxfort. Vannak rá bizonyítékok..: --> a legmeggyőzőbb: mint roxfortnak is a bme-nek is van egy nagy…..
Jújjj, úgy felhúztam magam már korán reggel, hogy azt el se hiszitek.Ma reggel megjelent a Metropol nevű napilap egyik mellékletében egy rövid cikk, ami az elektromos autókról ejt néhány szót. A két kis 5 centis hasáb éppen csak felvillantja a Székesfehérváron elhelyezett…..
tüncite 2010.09.16 13:28:26
@-Ani-: Csak az a baj, hogy kevesen olvassák..
tüncite 2010.09.16 20:44:42
@B3nd3: Tudom Husom.. éppen azért írom le néha amikor így berágatnak a hülyeséggel. Az a legdühítőbb, hogy ezek a féligazságok egy több milliós példányszámú napilapban jelennek meg, amit az emberek nagyságából fakadóan elfogadnak hiteles forrásnak, és fel sem merül bennük, hogy mennyire félre beszélnek, ferdítenek, érdemtelenül és/ vagy hibásan tesznek közzé a lap szerkesztői..
tüncite 2010.09.17 12:05:25
@B3nd3: Nekem az a tapasztalatom hogy kő keményen hazudik.. :) Vagy a másik amikor hozzáköltik a hiányzó adatokat, tényeket a híreikhez.. :)
Ma rég nem érzett lüttyösség csapta fel fejét gondolataim kuszaságába, és eszembe jutott egy gondolatmenet, ami mindenféle tudományos bizonyítás nélkül kerül a nagyérdemű arca elé. Valahonnan általános iskola 4-5. osztálya környékéről mindenkinek ismeretes lehet az a…..
- vagyis -tunk, hogy egészen helyes legyek. mint az már lassan hagyományszinten megy az augusztus 20-ás hétvége ismét siófokon töltődött. Jó hangulatban, egy kevésbé jó szálláson,  4el többen mint tavaly.. Ugyancsak hagyománnyá válni látszik, hogy a tűzijátékról…..
tüncite 2010.09.08 14:08:30
@B3nd3: @m e o w: már hallottam a problémáról, elvileg orvosoltam is.. most már jónak kell lennie :)
egy pipa itt, egy iksz ott aztán máris jó lett.. :)
Augusztus a hullócsillagok hónapja - mindez azért van, mert ilyenkor legaktívabbak a Perseidák. Tegnap este kint pizzáztunk a szombathelyi emlékműnél, s az eget kémlelve életem eddigi legszebb hullócsillagát láttam (természetesen a hullócsillag kifejezés itt nem helyes, hiszen apró…..
tüncite 2010.08.06 07:44:45
Valahogy úgy kezdődött, hogy 2 hete felrebbent az ötlet, hogy ha már a munka miatt úgyse érdemes haza mennem a hétvégére, hát menjünk le balcsira. De hamár lemegyünk, aludjunk is ott, hiszen az a tuti. Hosszas keresgélés, és számtalan lukrafutás után fellelődött a For- tuna…..
tüncite 2010.07.27 21:52:44
@m e o w: óóóó, hát még szép, ez már csak olyan alap dolog tudod :)
atom Owl City - Fireflies 2010.07.07 12:23:00
A fene se tudja már, hogy mikor futottam bele ebbe a dalba, legutóbb a klubban hallottam, akkor mondtam is Hanzs kollégának, hogy ez lesz szerdán a blogon. Hogy tudtam így előre mi? Na jah... Egy kellemes dal, amihez én nem az eredeti videót szúrom be, hanem egy másikat, ami nagyon…..
tüncite 2010.07.25 23:07:28
tüncite 2010.07.27 21:52:00
@Atom: hmm, ez valami természetfeletti lesz szerintem :P:)
Az utóbbi napokban/héten nem minden alkalommal írtam meg a blogom előző este, így sokszor nem csak pár órát, de volt úgy, hogy fél/egész napot csúszott a bejegyzésem. Ma sincs ez másképp, azt hittem reggel lesz időm, de ha nem akarok összecsapott krix-kraxot, akkor csak este lenne…..
Válaszút Füvek 2010.07.25 23:36:47
Folytatom majd a pszichológiát, de most egy friss sajátélmény. A fitoterapeuta képzés kapcsán két napot töltöttünk el Bükkszentkereszten, és találkozhattunk Szabó Gyuri bácsival, sőt, megmutatták a gyógynövénykertjét is. Fantasztikus élmény volt. Gyuri bácsit én…..
Ez egy nagyon személyes blog, mondhatni énblog, abban az értelemben, hogy főként rólam szól, ahogyan én látom a pszichológiát és a természetgyógyászatot. Ugyanakkor tematikus blog is, mivel nem a mindennapos történéseimet írom meg, nem önmagamról sztorizgatok, hanem a…..
tüncite 2010.07.25 21:51:23
tüncite 2010.07.26 07:49:44
@m e o w: szuper :)
Régen főztem már, mármint itt a blogon :PSzóval ma itt is főzök. Méghozzá egy csőben sült penne tésztát, tejszínes csirkemelles-sonkás- brokkolis raguval leöntve, sajttal. Mivel én mindenféle nyersétel fóbiával rendelkezem inkább mosogatok többet, de külön külön megfőztem…..
tüncite 2010.06.22 10:20:44
@-Ani-: :)
tüncite 2010.07.07 08:59:44
@nyauuuuu: ezer dolgom van, tanulok, dolgozok :)jól vagyok, boldogok vagyunk együtt, összeköltözve, és örülök, hogy ma nincs 40 fok :)