Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vagy.okság

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyókúra, fogyókúra, fogyókúra! Ma, 2018. szeptemberében ott tartunk, hogy mindenhonnan ez folyik...
VAGY.OKság Kincseim 2018.08.28 20:09:29
Sok szeretettel minden Vándornak. Minap elgondolkodtam az életemen. Olyan, mintha 10 évvel ezelőtt elindultam volna egy kincskereső expedícióra a vadonba. Teljesen egyedül vágtam neki a dzsungelnek. Kicsit félve ugyan, de hajtott a kíváncsiság és a tudásvágy. Ahogy bandukoltam előre, törve az…..
Nem is tudom hol kezdjem. Talán ott, hogy a napokban annyi rólatok szóló cikk jött velem szembe a neten, hogy sokkot kaptam. Komolyan kiakadtam. Mindenféle írás, videó, vélemény. Azért írok Nektek mert én, ha most lennék fiatal biztos lekoccoltam volna már a számítógép asztalt...vagy ezerszer. Hogy…..
Ez egy korábbi írásom, kicsit más a témája is, de úgy gondoltam megosztom Veletek. Azt hiszem még mindig aktuális. Vagy már megint.. Én biciklis vagyok, nap mint nap tekerek. Na most asszem aki biciklizik, tudja miről van szó. Minden nap extrém sportolok. Felülök a bringámra, már megnő az adrenalin…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2018.08.02 20:49:47
      Az erős férfiaknak, akik valóban példaképek, nem kell megalázniuk a nőket, hogy ettől erősnek érezzék magukat. Michelle Obama..
Vagy.okság 2018.08.08 12:20:36
VAGY.OKság Apró Homokszemek 2018.08.08 10:00:00
Apró homokszemek vagyunk, a teremtés egészében. Mindegyikünk, külön-külön egy apró homokszem, de ha összefúj minket a szél, képesek vagyunk csodát tenni magunkkal, egymással, a világgal. Apró homokszemek, végtelen történetek. Sok pici történet külön-külön. Látszólag…..
VAGY.OKság Mi is az a VAGYOKság? 2018.08.02 11:00:00
Régebben láttam egy filmet. Nagyon tetszett. Vígjáték volt, de elgondolkodtatott. Arról szólt hogy mindenkinek van egy „ságsága”. A neve plusz a „ság” „ség” Milyen nagyszerű gondolat! Szóval van a nevem. Jelen esetben Brigi, és van egy főnévképzőm, jelen esetben…..
Piciny Pitypang története          Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy piciny magocska. Virág magocska. Olyan pici volt, szinte alig látszott, alig volt érzékelhető a földben. Sok, nála sokkal nagyobb, másabb mag is volt mellette. Akár merre nézett, rengeteg…..
Ez a blog olyan embereknek lett kitalálva, akik csalódtak az orvostudományban, az orvosokban, az egészségügyi ellátásban. Én egy ilyen ember vagyok. Nem orvos ellenes  blog akar lenni, hanem ember barát. Nem ugyan az a kettő. Orvosokra szükség van bizonyos esetekben, DE arra is szükség lenne, hogy…..