Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mai.Program

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanácstalan vagy, hogy hova menjél most, hogy itt a jó idő? Akkor ez a cikk neked szól!  20 ötletet adunk, hogy maximálisan kiélvezhesd a tavaszt.   1. Állatkert Minden korosztály kikapcsolódhat egy kellemes séta közben, emellett olyan egzotikus állatokat láthattok amelyekhez nem kerülhettek…..
Az olasz konyha szerelmeseként elengedhetetlennek tartottam felfedezni Budapest ismert, és kevésbé ismert olasz éttermeit. Ezt az öt helyet meleg szívvel ajánlom mindenkinek, én még nem csalódtam bennük! 1. A Presto Az Opera melletti kis utcában lévő Prestora pár éve találtunk rá, azóta is…..
Régebben már voltunk itt kíváncsiságból, de most, hogy újra ellátogattunk nagy meglepetés ért minket... Ahhoz, hogy megismerjétek a változás mértékét, mindenekelőtt tudnotok kell, hogy milyen volt korábban a söröző.  A II. kerületben található pub jelentős megújuláson ment keresztül. Előző…..
Nincs még ajándék ötleted karácsonyra, de valami különlegessel szeretnéd meglepni szerettedet? Elhoztunk nektek egy, olyan szuper virtuális ajándékötletet, ami garantált sikert fog aratni az ajándékozott fél számára! Bevezetés: Nemrég a Bad Chicken Vr-nál tettünk látogatást és töltöttünk el…..
Összeválogattunk nektek 6 decemberi programot, amik a karácsonyi őrületben egy kis kikapcsolódást nyújtanak, hogy legyen időtök átérezni a karácsony hangulatát! 1. Jégfolyosó A Jégfolyosót Budapesten a XXI. kerületben a Szent Imre téren lehet megtalálni. Belépő 700 Ft és a korcsolya bérlés…..
Találtunk egy helyet, ahol egészséges és kiemelkedően finom kézműves kekszeket kóstolhatsz, a nagyi sütijeinek emlékét felidézve. Az üzlet egyediségére felfigyelve, már több neves ember is törzsvendégük lett. Mai utunk a La Delizia kekszmanufaktúra felé vezetett. A nyugati tér forgalmas utcái…..
Nincs is jobb egy pohár forrócsokinál az őszi hideg napokban. Ez a hely nem csak a gofrijával és a forrócsokijával tűnik ki a sorból, hanem a rendkívüli palackpostájával, amin keresztül tudsz más vendégeknek üzenni.  Budapest belvárosában a Papnövelde utcába fordulva az AHOY! fogad minket. A hely…..
 Hogyha nem tudod merre menj az őszi szünetben, vagy egy őszi hétvégén és nem akarsz nagyon költeni, akkor ez neked szól!   Itt van az 5 kihagyhatatlan őszi program. Jó szórakozást!   1. Borozz a Budai vár teraszán! Hogyha szeretsz borozni, de valami szép helyre vágysz, akkor a Budai vár…..
Mai.Program 2018.10.25 07:01:44
@pPanni: Az se rossz Ötlet. :)
Ez az étterem elsősorban a különleges szendvicseiről híres, de ősztől új ötlettel álltak elő. Minden csütörtök este örökség vacsorát tartanak, ahova a hagyományos magyar konyha kedvelőit várják. ... Dear Budapest Budapest hangulatos utcái között a Veres Pálné 16 számnál egy „kedves” étterem…..
Ez a Mexikói étterem ebben az évben kezdte el működését, de már most nagy népszerűségnek örvendenek. Többek között meghívás kaptak a Mexikói nagykövet házába is, hogy ők szolgáljanak fel ételt! Nagyon sok külföldi törzsvendége lett az étteremnek, mivel szerintük csak ez az a hely Magyarországon,…..
Ez a japán étterem pár év alatt belopta magát sok ember szívébe. Olyan jellegzetes ízeket varázsoltak az asztalra, ami egyedülálló az országban. Aki egyszer járt náluk az biztos, hogy még visszalátogat, mi is így vagyunk vele! 4 éve nyitott meg Budapesten az első Ramenező a Budapest, Kazinczy utca…..
Egy újfajta irányzat kezdett elterjedni Budapesten. A fiatalok körében elkezdett kedvelté válni a buborékos és a sós gofri. Egy éve sem nyílt még meg a hely, de már most alig van itt üres asztal a nap minden órájában... Letisztult, modern, de mégis barátságos atmoszféra fogad minket, ahogyan…..
Sokan ismerhetjük a Budapesti Széchenyi fürdőt, vagyis mi ezt Hittük egész idáig. Most viszont kis utánajárás után rátaláltunk pár olyan dologra a fürdővel kapcsolatban, ami nagyon meglepett minket. Széchenyi Fürdő (Wikipédia) 1. A legnagyobb és Legrégebbi A Széchenyi gyógyfürdő, becenevén…..
Titkok és történetek nyomában a bámulatos Gellért fürdő kulisszái mögött. Mi ellátogattunk és videót is készítettünk a helyről, hogy könnyebb legyen a döntés azoknak, akik gondolkodnak a meglátogatásán. Fürdő egyik terme (Forrás: gellertfurdo.hu)  1. Gellért fürdő alatt húzódó alagútrendszer…..
Csapatunk ellátogatott egy olyan sörözőbe, ahol több mint 30 kézműves sört csapolhatsz magadnak. Ebben a cikkben leírtuk, hogyan lehetséges ez és hangulatos videót is készítettünk az ottlétünkről. Mindig zavar, hogy a csapos nagyon habosan csapolja neked A SÖRT? Sokszor volt már benned, hogy…..
 Sokszor van olyan, hogy nagyon megkívánsz egy hamburgert, de nem tudod hol érdemes enni?  Nem kell tovább gondolkodnod, mi most összegyűjtöttük neked a top 10 kézműves hamburgerezőt Budapesten, részletes leírással.  Cikksorozatunkban felkutatjuk Budapest legszerethetőbb hamburgerezőit, hogy nektek…..
Sokszor van olyan, hogy nagyon megkívánsz egy hamburgert, de nem tudod hol érdemes enni?  Nem kell tovább gondolkodnod, mi most összegyűjtöttük neked a top 10 kézműves hamburgerezőt Budapesten, részletes leírással. Cikksorozatunkban felkutatjuk Budapest legszerethetőbb hamburgerezőit, hogy nektek…..
 Csapatunk két tagja Magyarország egyetlen szélcsatornáját tesztelte le, amely szabadesést szimulálva ad betekintést egy repülőgépből való kiugrás rejtelmeibe. (VIDEÓ) Videót is készítettünk az eseményről! Úgy gondoljuk, hogy videóban jobban át lehet adni a hely által nyújtott élményeket . :) A…..
A böngésző címsorában, az URL előtt megjelenő kis képet favicon-nak nevezzünk. Lehetőséged van ezt lecserélni, ehhez a következőket kell tenned: Ha gyári sablont használsz, akkor azt először le kell másolnod, ehhez az alábbi linken találsz…..