Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másikmásik

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Három testőr Afrikában szerintem nincs is ott minden idők tíz legrosszabb magyar filmje között, mert annyira felejthető. Annyi értelme talán volt a forgatásnak, hogy egy rakás magyar színész nyaralhatott egy jót Észak-Afrikában, végül is Kállai Ferenctől, Koncz…..
Egy publicisztika  szerint a Büntetőeljárási Törvény 2003 nyarán mindenféle sajtóvisszhang nélkül életbe lépett módosításai közül az egyik legpofátlanabb az a tétel volt, amit az egyébként liberális színekben politizáló igazságügyi miniszter, Bárándy Péter…..
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..
 Kedves János barátom, elvtársam!  Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e neked. Sokszor jutsz az eszembe mostanában, akárcsak azok a vészterhes októberi napok. Lassan másfél éve, hogy utoljára láttuk egymást. Emlékszem, a Parlamentből elmenve futottunk össze, ott a VI-os…..
Halálcsoport, nem vitás. Ezzel a nem túl eredeti névvel illetjük mi is a C csoportot. Mindenki azon sakkozik, vajon melyik két csapat jut tovább a holland-olasz-francia trióból. Mi azonban húzunk egy merészet, és a másik továbbjutóra vagyunk kiváncsiak a románok mellett. Biza,…..