Regisztráció Blogot indítok
Adatok
staghorn

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
w Sálom, mein Führer! 2007.01.03 08:00:00
Ahmadinezsád minden bizonnyal úgy gondolja, a holokauszt környékén kell megmarkolni a zsidók tökét. Az iráni elnök azt hiszi, a nyugati világ azért szimpatizál a zsidókkal - és nem például vele -, mert szegényeket ki akarták irtani. Ezért aztán egymást követik a holokausztot…..
staghorn 2007.01.05 00:01:54
hm.Ennyit arról hogy a zsidósággal azért nem foglalkozol mert marginális téma:)
Azt hogy Hitler zsidó volt és ennek kiderülését elkerülendő tette harckocsigyakorlótereppé gyermekkora helyszínét Ausztria anektálása után nem Ahmadinezsád sütötte ki:)ilyen hangsúlyozóm TÉZISek már korábban is voltak felállítva nállánál sokkal objektívebb történészek szerint.Mondjuk hogy ez igaz e vagy sem vagy hogy Hitler tényleg meleg volt e vagy sem(és ennek leplezésére mészárolták le a fél SA-t)az szerintem totál lényegtelen Hitler megitélésében.Aki a holocaustot tagadja arról írni sem érdemes,bár a holocaus tagadást büntetnek nyilvánítani szerintem bűntény.Ezen az alapon ha valaki tagadja a Tatárjárást akkor vagyonelkobzást alkalmazhatnánk vele szemben,vagyis lehülyézni valakit vagy nem szóbaállni vele mert tagadja a holocaustot az rendben de emiat büntetni az már nagyon gáz.itt idézném twa-t:Mellesleg, gyöngéd jóindulattal elárulom, nem a holokauszt miatt szeretjük a zsidókat. Hanem azért, mert az antiszemiták mind ilyen hajmeresztően, elkeserítően, emberi lényhez méltatlanul ostobák
hm erre anyit hogy sok ember pont azért nem szereti a zsidókat és azért nem tanul a holocaustból mert erőszakkal akarják lenyomni az emberek torkán a rengeteg giccses filmmel,média agyonszerepeltetéssel.Tehát bár elitélem a holocaustot és undorító féreg dolog volt,de az hogy ennek a katasztrófának az agyonhangsúlyozásával tereli el egy ország az enyhén hitlerkompatibilis politikáját az azért fura.Holocaustból pont azt kellett volna megtanulnia a zsidóságnak hogy ha pl Izrael tankokkal torol meg menekültfalvakban terroristákat(lásd még Klaus-lyoni mászáros-Barby a Mateltől,ugye milyen vicces a történelem?),akkor elvárnám hogy a magyarországi zsidó hitközsség ez ellen hangosan tiltakozzon,és hogy a sajtó se egy siralmas arab antiszemitával bénázzon(már ha engedi a független liberális média mint pl index az igazság pátoszos lovagját ezt a témát elfogulatlanabbul megközelíteni).Az a legszomorúbb az egészeben hogy ez az erőszekos-bűntudat ébresztés és ébrentartás pont azt a hatást éri el az átlagemberekben ami ellen fel akar állítólag lépni,és nem arra tanítja meg az embereket hogy hova vezethet az idegengyűlölet hanem egy rosszúlértelmezet országimázzsá avanzsálták le több mint 6millió ember lemészárlását.
Kár
w Ah, szabadság nem virul 2006.12.29 11:30:00
Feldobta a csizmát nemrégiben a párttitkárból lett öltönyös fáraó, a tragikomikus feudálkomcsi Nyijazov, minden türkmének Basija, aki magáról nevezte el a januárt, és a kurva anyjáról az áprilist. Hurrá. Szaddám nyakán szorul a hurok; várom Kim és Lukasenko pusztulását. De…..
staghorn 2006.12.31 18:30:25
Hát nem tom mit mondjak Kovi.Igazából kommunikációkoz kell két fél meg egy rugalmas közeg.Itt TWA mint értelmes vitapartner eléggé csalódást okozott(sajnos ő az általa agyonszídott OV csapdájába esett és neki is ki kell szolgálnia azt a réteget aki emiatt a "frappáns,senkinek be nem hódoló,kőfaszagyerek vagyok"imágója miatt szereti.Bár mióta lányok arról beszélnek hogy fan clubbot alapítanak azóta elérte a Pély Barnás-Back street boys-os magasságokat?!?!?Mondjuk lehetne 15éves,szeplős,hajukat lázadásból mosószappannal mosó,testüket függönybe csavaró és önmaguk keresésében Tarkovszkijt nézegető alter csajok tolltartóján TWA önarckép.Aztán ki lehetne hozni ünnepekre a .ha igazán fasza kislány vagy akkor egyél totawés idtenfasza szaloncukrot(light),aztán ezt majszolva Curet hallgatva vághatod fel elösször az ereidet mert nem szeret viszont a barátnőd bölcsész bátyja.
A rugalmas közegről kiderült hogy az annyira rugalmas,hogy ha más véleményed van akkor egyrészt egy fasszopó vagy,másrészt kapsz egy Káini bélyeget és takarodj innen a liberalizmus Paradicsomából.
Témátok az USA ról amúgy érdekesebb mint a cikk.Valóban egyrészt a WASP kialakított egy új nemességet és Bush politikájánál csak az durvább hogy ezt le tudják nyomni ennyi iskolába azért járt ember torkán.engem nagyon megdöbbentett hogy újraválasztották azokután hogy lerohantak egy országot arra hivatkozva hogy tömegpusztító fegyverei vannak és ezek után még arra sem vették a fáradságot hogy legalább odavigyenek egyet hogy azt megtalálják,illetve összemosták a tálibokat Irakkal,amit ha megnéztek térképen kb olyan mintha bevonulnának Bécsbe mert az IRA neki megy egy iskolabusszal a Szabadság szobornak.
Másfelől meg valami miatt még mindíg sok embernek valamiféle lehetőséget jelent oda diszidálni.
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..
staghorn 2006.12.30 12:48:05
a keresztényezés az egyben zsidózás is???:):):)ezen én is nevettem.Amúgy szerintem nincs semmiféle zsidó összeesküvés a világon.Arról hogy a tótafélék kényesen vigyáznak arra hogy ne érintsék a zsidókat arról nem szegény zsidók tehetnek,tehát kár lenne emiatt őket bántani.ez csak egy ilyen felvilágosult ballib vagyok póz.Amúgy meg az a kamu mentegetőzés hogy azért nem írsz erről mert egy marginális:
ha ennyire jelentéktelen a magyarországi zsidók csekély száma miatt akkor miért nem vered az asztalt hogy mennyi támogatást kapnak az általad annyira féltett nem keresztény és nem zsidó adófizető állampolgárok pénzéből.másfelől lehetne írni Izrael állam enyhén fasiszta politikájáról ami nem kevésbbé marginális téme minden türkmének atyjának halála,pláne neki a kurva anyja..vagy Fehéroroszország,de hát ezt a témát nagyon kerüli a liberál sajtó(pedig ez nem is antiszemitizmus ,mível egy rezsimről van szó nem egy nemzetről vagy egy vallásról.Itt jegyzem meg hogy én nem sajnálom az adómat egyik más egyháztól semígy az izraelitától sem)
másik érv,miszerint:nem hallottál olyanról hogy egy törvényt azért nem hoznak meg mert ellenkezik a talmuddal.
Hát ez valami nagyon nagy fokú homályról tanuskodik.Eleve azt feltételezi nem tudod mi az a Talmud.
De ha ilyen törvény kell neked, akkor épp te voltál aki a melegházasság mellett lándszát törtél(amúgy abban igazad is volt).Az pl a Leviták könyvében leírt:Halállal lakoljanak mondatáról elhíresült mózesi törvény alapján lett üldözött és onnan lett átvéve a Vatikáni retorikába is.Érdemes még utánna nézned hogy mi a zsidó vallási hozzáállás a témához,ijesztően brutálisabb mint a szerintem is kiscit idejétmúlt és sok dologban korlátolt katolikus.Amúgy majdnem az összes ma logikátlannak és (sokszor helyesen)embertelennek tartott vatikáni vélemény az Ószövetségben leírt Mózesi törvények átkos öröksége(persze vannak benne örökérvényűek is).szóval ha mindenképpen köpködni akarsz emiatt akkor tényleg a zsidó vallással kezdjed(bár szerintem annak sem lenne semmi értelme ,meg nem is szép dolog).ez a hozzáállás pedig hogyha nem tetszik akkor ne olvassalak.ez olyan hogyha neked nem tetszik a katolikus egyház ,vagy a fidesz politikája vagy belorusszia vagy türkmenisztán akkor ne nézzed meg a híreket róluk a tvben és ne olvass ezen témákról,pláne ne írj(ezt marhaságnak tartom)