Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszaltszilva

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy érdekes magyar népszokás (bár egyesek inkább ‘népszopatásnak’ nevezik), az a neve, hogy diszkórazzia. Az utóbbi években az ombudsman ajánlása és az országos rendőrfőkapitány körlevele nyomán a szokás gyakorlása alábbhagyott hazánkban, azonban az elmúlt hetekben Heves, Hajdú és Csongrád…..
aszaltszilva 2010.03.02 16:42:48
@gyz: elég jó ismereteid vannak a dílerekről, ahhoz képest mennyire utálod őket.

egy szórakozóhelyre a díler elvisz magával általában 20-30 adag valamit (eki/fű/spuri stb).
ezt kiszórja kb 2óra alatt. mire a rendőrök kiérnek esetleg marad nála 1-2. ezzel a mennyiséggel azonnal csak fogyasztóként kezelik.
ez volt nagy általánosságban 10 éve, gondolom ma sem különb a helyzet.

kérdés: hogy kapnak így el dílereket?
Újra eljött a Nemzeti Beszívás Napja, ami kiváló alkalom az ősi hagyományok a marihuána sajnálatos újkori történetének átnyálazására. A jeles nap alkalmából csak ma ingyen meg lehet nézni a High: The True Tale of American Marijuana c. filmet itt. Szintén elég jó, sőt szinte…..
15:20 - UPDATE #2: Szavazás a poszt alján! 13:15 - UPDATE az értetleneknek: nekem nem azzal van bajom, hogy egy órával tovább van világos, sőt, annak kimondottan örülök. Viszont ezt az egész átállítósdit azzal magyarázzák, hogy spórolunk vele egy évben egy egész napnyi…..
Végre, ilyen már rég volt: lányszopat, lányszív. Én, mint a fentiekből is sejteni lehetett, mondhatni hogy ferde hajlamú vagyok, bár ez nálam annyit jelent, hogy akibe beleszeretek, az lehet bármilyen nemű, ha valamiért jön az a szikra.   Kedves Szakítósok! Elnézést…..
aszaltszilva 2009.02.24 12:45:35
egy kis ízelítő testmódosításról: www.bmezine.com/
Timothy James McVeigh 168 : 1 ~ O.F.F:
bocs, hogy beszólok, de az "Prinz Albert".
és azt érzik a nők is, azt mondják kellemes, de lehet csak hazudnak :)
Miközben a magyar közéletet a veszprémi késelés köti le, csendben körvonalazódik azért Michael Phelps megbaszarintása is. Múlt héten még csak kacagtunk a megyei sheriff turbózásán, azóta letartóztattak 7 embert füvezésért, illetve egyet dílerkedésért. Lefoglalták az…..
aszaltszilva 2009.02.11 16:21:19
@metal: pont az "illegális terjesztő banda" van azellen, hogy legális legyen, nekik nem éri meg. sokkal több pénzt keresnek, ha inkább azért fizetnek hogy illegális maradjon.
autózz! Elég 25 köbcenti / fő? 2009.02.04 14:08:00
Hiányoltátok páran a motoros sztorikat, ez nyilván azért lehet, mert télen kevesebb őrült pattan nyeregbe, nincs szezonja a dolognak. Kivételek persze mindig akadnak. Onlydjz elmondása alapján a lenti képen látható robogó(cska) valószínűleg 50 köbcentis lehet, ami egy emberrel sem…..
aszaltszilva 2009.02.04 15:48:49
@SilentSound: lehet, csak kell lábtartónak lenni hátul. vidéken sok ilyen simsont lehet látni, pedig a mostani robogók kicsit jobban mennek. meg lehet ez a robogó nem is 50ccmes volt...
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott. Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig... A történet elején Jani 17,…..
aszaltszilva 2009.02.03 10:19:03
@Patria Reborn (fogfájós királylány): a tesitanár biztos ki tud segíteni egy kis lidocainnal :)
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
aszaltszilva 2009.02.02 16:01:39
@Borsószem: pont a habzószájúak miatt írtam, mert sokan nem látják a másik oldalt.
a legtöbbször (ilyen esetben semmiképpen) nem a gyerek a hibás, hanem aki nevelte. lehet jószándékból, de jól elszúrta.
és sokkal nehezebb lesz változtatni magán, ha akar és észreveszi, hogy ez nem teljesen jó, mint akit születése óta másképp nevelnek.
aszaltszilva 2009.02.02 16:07:58
@zéem: azért írtm, hogy nehezebb lesz változtatni magán ha akar, mert nem úgy nevelték.
ha az életet vesszük alapul akkor nagyon nagy valószínűséggel talál magának valakit aki eltartja.
első jelentkező is meg van már, úgy hogy nem is látták egymást :)