Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babapók

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andy Burnham, médiáért is felelős brit kulturális miniszter felszólította az Ofcomot, a szigetországi ORTT-t, hogy vizsgálja ki, hogy a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban etikusan viselkedtek-e Susan Boyle-lal, akit az elvesztett döntő után idegösszeomlás…..
babapók 2009.06.04 11:04:04
@Teddypompom: Hááát igen... itt természetesen bőven felmerül a média felelőssége, hisz már a kezdésnél el lett szabva (elég volt az első megjelenéséről szóló kisfilmet megnézni, már ott lássuk be, gúnyolják), na ekkor kellett volna egy jóbarát (igen, pl azok, akik a döntőn egy kocsmában ülve, magukat barátnak mondva szavaztak rá), és azt mondani, figyi Suzan, nézd meg ezt, már gúnyolnak, aztán az újságcikkeket, viccelődéseket is szépen lassan csepegtetni, majd megfogni a kezét: nos, akarod? Vagy szeretnél egy CD-t és csónkolom (már el lett volna adva X ezer példányban felhajtás nélkül is). De nem, mindenki lökte tovább, csócsálták, mert lehetett, és most, más címszóval csócsálják tovább. Tudom, ostoba és idealisztikus képzelgéseim vannak, én csak azt mondom, hogy kellett volna, úgy, hogy tudom, így nem lehet. Sakk-matt.
babapók 2009.06.04 11:14:43
@Teddypompom: Legyen így! De nyakam rá, hogy érdemben semmi nem történik sem most, sem a jövőben.
babapók 2009.06.04 12:05:00
@Teddypompom: Hogy a média nem érti???? Há'dehonnem. Nagyonis, ettől olyan nagy bolt ez az egész. Mellesleg azzal, h SB-t most meghívta Obama, meg más nagy ember(ek), és párás szemekkel lihegnek, h óóóó, micsoda unikum - ismétlem - pont olyan ártalmas jelen állapotában. Persze csak magának Suzannak. Mindenki másnak pazar üzlet.
Olvasónk szerint a lottón nyerni is esélyesebb, mint egy állásinterjúra bejutni. Én vállalati hr-esként dolgoztam, már szerencsére nem, de elmesélek 1 sztorit mindenki okulására. Történt nálunk, a nagynevű multinál, hogy megüresedett 1 asszisztensi állás egyik szakmai…..
babapók 2009.04.22 09:15:41
@Strici: Nyugodj meg, az enyémmel sem tudtak. De tudod, mindenki kell(het) valakinek, egy cégnek pont te vagy, vagy leszel az, aki kell. Ha ennyire deviáns vagy (bár nem hinném, hogy ez lenne a legjobb kifejezés tán), akkor van/lesz egy cég, aki viszont a szürke, hétköznapi, átlag képességű és pályafutású palival nem tud mit kezdeni. Lehet persze küldözgetni, kell is, csak adjuk meg a túloldali esélyt is.
babapók 2009.04.22 09:56:05
@Asszem: Ilyet velem biztos nem akarhattak csinálni, hájsze azt sem értem, miről beszélsz. :) Egy irodavezetői-titkárnői álláshoz mimanónak kéne tudnom számolni? Mármint nem az 1 x 1 re gondolok, hanem arra, amihez papír, ceruza kell. Vessetek vérmókusok elé, engem tényleg riasztana egy ilyen munkahely (lehet, hogy ok nélkül, bár kétlem)
Sárát megtalálta egy újabb feltöltőkártyás társaság, akik a T-mobile nevében jelentkeztek nála azzal az örömhírrel, hogy nyert 800 000 Ft-ot. A nyereményt persze csak akkor veheti át, ha 20 000 Ft értékben kártyát vesz és azt az általuk megadott számra feltölti. Sára…..
Ez lesz a magyar televíziózás legdrágább műsora. Kurva sok pénzt elköltünk. Ezt suttogta informátorunk a fülünkbe a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality premierje előtt két hónappal. Kivisszük őket az őserdőbe, argentín stábbal melózunk. Aztán a nézők sms-ben…..