Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fantomasz85

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
Sokszor elköveti az emberiség azt a hibát, hogy egy dolgot pontosan úgy akar megvalósítani, mint addig, csak egy kicsit máshogy. Olyan a helyzet, mintha a fénymásoló kifejlesztésekor egy olyan írógépet akartak volna készíteni, ami először elolvassa a másolni kívánt szöveget. Sosem sikerült volna…..
fantomasz85 2019.06.14 16:33:21
@Ubul80: "A járművek mozgását központi számítógép irányítaná." - "Terroristák klubja" likes this. ;-)
Pauska Zsolt a nyilvánosság befolyásos személyisége. A központosított megyei sajtó tartalomfejlesztéséért felel, korábban hasonló tevékenységet folytatott a Springer-lapoknál is. Kilenc megyei napilap az ő irányításával indította be az online kiadását, ezzel megelőzte az országosokat. Húsz éve…..
Az elmúlt hat napban a 2019-es faültetési program felmérésének munkájával, kéttucatnyi óvodánk, tucatnyi bölcsődéink udvarainak és épületeinek végigjárásával voltam elfoglalva. Hát igencsak tanulságos volt.  Egyrészt öröm volt látni a már növekedésnek indult hozzávetőleg 100 fát, juharokat,…..
Hetven éve, 1948. december 10-én fogadta el az Egyesült Nemzetek Szervezete az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatát, ezért december 10-e az emberi jogok világnapja. Ennek alkalmából a Lutheránus Világszövetség (LVSZ) arra biztatta a tagállamok globális szövetségeit, hogy erősítsék meg a nyilatkozat…..
Nagyon izgalmasan hangzik az okostelefonok jövője: vezeték nélküli töltés, hajlított kijelző és keret-, valamint notch mentes, gyönyörű microLED-del világító felhasználói élménykavalkád. Viszont ezzel össze is foglaltam mindazt, amilyen előrelépés a következő években érkezi fog. Persze az olyan…..
A következő 2018-as készülékek között ezek biztosan viszik a prímet szerethetőségben, használhatóságban, és nem utolsósorban árban is.  Legalábbis szerintünk.Jöjjön az idei szubjektív top 10-es listánk! Belépő szint a mobilok világába Ha azt mondjuk, hogy titütűdü titütűdü titütűdü tíííí, akkor…..
fantomasz85 2018.12.04 14:35:40
Nem ritka, hogy egy templomban a hívek megtapsolják a mise végén a kórust, vagy a valamely évfordulóját ünneplő miséző papot. Helyes-e ezt tenni? Szabad-e egyáltalán ezt tenni? Az alábbiakban néhány eligazító idézetet közlünk ehhez. A bevonulástól a kivonulásig tartó szent liturgia alatti tapsról…..
Szoftverválogatás notebook telepítéshez Aki az első laptopját vásárolja, meg nincs tisztában azzal, hogy milyen programokat, szoftvereket kellene telepítenie rá. Az első és legfontosabb az operációs rendszer, enélkül esélytelen, hogy a vadiúj gépet bármire is rávedd. A laptopot érdemes…..
fantomasz85 2018.07.16 10:39:42
@ételizésítő: Ne haragudj, de ne mondj már ilyen butaságokat, hogy komoly munka nem végezhető Linux segítségével. Nagyjából két évtizede dolgozom Linux alatt olyan dolgokkal, amikről valószínűleg sosem hallottál még: IRAF, xephem, scilab, octave - de egy mezei awk nélkül is horror lenne az életem. Az általam publikált cikkek LaTeX (kile frontend) segítségével születnek. Sosem voltam nagy számítógépes guru, nem bütyköltem, nem forgattam kernelt. Csak használtam, amire való. Nem tudnék Win alatt dolgozni. Próbálj meg kicsit messzebb látni az orrodnál...
Nyílászárót nem 5 évre vesz az ember, így aztán teljesen érthető, hogy Laci a garázskapuján felbukkanó - a fenti képen is jól látható - jelenséget nem tudta sem kissé rusztikus képzőművészeti alkotásnak, sem békebeli hangulatot kölcsönző nosztalgikus patinának látni, hanem csakis annak, ami: egy…..
Útitárskrém, víkendsajt és joghurthab. A kommunista konzervipar remekei, alufóliában sült löncshús recepttel. ..