Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunwalker

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Something wicked 2007.02.28 13:00:00
A múlt héten hírt adtam egy pécsi ufóészlelésről; mégpedig abból a fajtából, amire érdemes egy csöpp figyelmet fordítani. Ellentétben az olyan sztorikkal, miszerint elvittek a hálószobámból, és megerőszakoltak a rovarlányok, ami - további értesítésig - alapvetően a…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
w Rasszizmus és antifasizmus 2007.02.07 14:26:00
Hiába a szikár definíciók, a politizáló közbeszéd hajlamos a szavakat összevissza használni. Pim Fortuyn esetében például a rasszista kifejezést. Mivel Fortuyn többnyire az iszlámról általában mondott véleményt, megbélyegzett egy kisebbséget, ergó rasszista. Érdekes…..
w Utáljátok ellenségeiteket! 2007.02.05 07:00:00
Helyiérdekű, de azért elég hangos ribilliót okozott az ausztrál baptista egyház húzása: templomaik előtt szép nagy, terepszínű táblákat helyeztek el azzal a felirattal, hogy Jézus szereti Oszamát. Lett belőle menten uproar, azaz felhördülés, megszólalt a miniszterelnök is, a…..
sunwalker 2007.02.05 15:24:41
"megakadályozta ebben, mármint az, hogy a róka másképp szereti őt viszont."

Itt mar rossz az egesz gondolatmenet, merthogy nem allatok vagyunk, es nem gyakorlati kerdesröl (BIBLIA!) van szo. A dolog pl. megoldhato lenne, ha minden vallasban szerepelne egy ilyen tetel.

Egyebkent szemely szerint nekem is ez a filozofiam, (es meg elek). Ugyanis mas faszsaga nehogy mar foljogositson teged is fasznak lenni. Ellentetben mindenkit default pozitivan kell kezelni a (jozan esz keretein belül -> ez csak azert all itt mert valos vilagban elünk, nem pedig Filoreligilandban).



Az ellenségszeretet a pusztulás útja. Gondolatvírus. Oszamát... már persze ha ez az Oszama-dolog úgy van, ahogy mondják, szóval Oszamát és az efféléket semmi esetre se szeretni kell, hanem lebombázni, és aki szereti, az árulásgyanús - nem véletlen a felháborodás.

No, hát van a Bibliában egy butaság, nem nagy szám. De volna itt egy érdekes párhuzam. Vajon az elborult keresztényeken kívül ki vetné fel ma Európában, hogy öleljük meg a terroristát? Ki sipákol és prókátorkodik, ha bárki megpendíti, hogy bizonyos szubkultúrákból a terror egyenesen és láthatóan következik? Ha minden kultúra egyenértékű, akkor tényleg nem baj, ha olyan eszmék és vallási irányzatok tenyésznek Európában, amelyeknek viszonya a mi szabadságunkhoz véletlenül épp olyan, mint a náciké vagy a komcsiké? Kik azok, akik a szabadság esküdt ellenségeit a szabadság nevében istápolják? Hát nem pont a keresztények, errefelé, manapság.
w A huszonnégy karátos szerver 2007.02.01 18:44:00
Nem vonom kétségbe, hogy számítógépből létezik nagyon drága; mobilból is gyártanak gyémántberakásosat, meg Hollywood se sulinetes PC-n dolgozik. De vajon mit tudhatnak az APEH 13 milliós szerverei?Bónuszkérdés: ha kábé ugyanezt a gépet normál dobozban 6600 dollárért, vagyis…..
w Rakétaválság 2007.01.23 10:00:00
Ma fiús témánk van, sajnos a hölgyolvasók most hoppon maradnak látszólag; valójában viszont jól teszik, ha leülnek, elpakolják a horgolást, és idefigyelnek. Úgyis csúnyán elhanyagoltam a világháborút, pedig nincs annak vége, sőt még el se kezdődött. Mai vendégünk a Kínai…..
w Térj meg, Viktor! 2007.01.16 07:00:00
A tegnapi párttabló koccant kissé a Magyar Nemzetben megjelent rágalom- és fenyegetésfüzérrel, miszerint Schmidt Mária, Áder János (?!), valamint barátjuk, Gonosz Nagytőke pártot készül alapítani. Pont olyasmit, mint amivel Pokorni Zoltánt vádolta meg a Pravda pár hónapja:…..
w Terepasztalbontás 2006.12.08 19:00:00
Nem szeretem magamat ismételni, írtam már a vasútreformról eleget itt meg itt is. Az egy tucatnyi utast kiszolgáló mellékvonalak megszüntetése, illetve a Volán és a MÁV összehangolása olyan része a reformnak, amivel szinte lehetetlen vitatkozni. Ez nem terepasztal, hanem ország;…..