Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peter berger

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiszek abban, hogy minden rosszban tényleg van valami jó, és abban is, hogy egy hirtelen, váratlanul jött krízishelyzetből sokat meríthetünk. Talán pont a legértékesebb dolgokat. Újra megtanulunk egymásra és a környezetünkre figyelni, még jobban szeretni, a meglévőt értékelni, a vágyottat elengedni,…..
peter berger 2020.06.05 08:24:25
@kéki béla: szép képek, lehet kell neked egy szemüveg vagy egy rendes monitor :D én köszönöm, tetszett nagyon, mennék is egyböl ha nem esne megint....
peter berger 2020.06.05 10:53:23
@kéki béla: lehet én tévedek de ez nem egy fotós blog ember.....gondolom te az a tipus vagy aki a pornófilmben nem a csajokat nézed hanem a világitást :D szar élet lehet.
peter berger 2020.06.05 11:52:03
@kéki béla: én birom a kritikát, csak ha ez nem fotós blog nem értem miért kritizálod a képeket? probáltam rávilágitani az eszmefuttatásod magasságához hogy te is megértds, és látom sikerült is. az hogy meg egy álszent barom is vagy emellett szintén nem az én hiányosságom.. persze messze eltértünk a blog témájától ( nem én kezdtem) csak szerettem volna picit megvédeni a bloggert az ilyen nyomorultaktól mint te - mivel igazságtalannak érzem ha valaki, aki nyiltan egy kirándulós, jogázös blogot visz elég méltatlan azzal támadni milyen képejet készit. izlésen lehet vitatkozni de nincs értelme. tiszteld azt a munkát amit beletesz, ha pedig nem tetszik akkor keress olyan blogot ahol a te szalmai magasságod is elérik a képek minösége és ott kedvedre szólj be mindenkinek. na peace
A hazai főváros egyik legikonikusabb tere nagyon szomorú eseményeknek volt szemtanúja a múlt hétvégén. Két fiatalt késelt halálra másik kettő, akik valószínűleg drog és alkohol befolyása alatt álltak. Egyáltalán nem normális az eset, hogy a város szívében ilyen megtörténhet. Azonban sajnos várható…..
peter berger 2020.05.30 14:03:39
@kolomparlole1114: egy aprósg csak.....nem lehet tüntetni mivel vészhelyzet van. nem lehet megemlékezni sem. ez itt a kettösmérce barátom.
simple as that
    Bárcsak igaz volna Morus Tamás címbéli gondolata! Az általam egyébiránt igen kedvelt Kovács Ákos ugyanezt fogalmazza meg, szintén tévesen: "A hagyomány nem más, mint több évezrednyi, sűrített tudás arról, mi az emberi, mi az üdvözítő." Azért érzem hamisságnak, mert a lángnak és a bölcsességnek…..