Regisztráció Blogot indítok
Adatok
er2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második évad kilencedik részéhez érkezett a Westworld az HBO-n. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit...
er2 2018.06.20 23:27:09
@Mókuscic: WHAT?
Mert egy olyan egyszerű csavar hogy anyuka kivette a kukából és elrakta magának nem játszik? Miért kell túlbonyolítani? Amikor meg a lánya átnézte a halott anyja dolgait akkor egyből levágta hogy a fiókban lévő doboz az "övé" volt tehát amit benne talál azt neki szánja az anyja. Ennyi.

"Ami ennél egy fokkal jobb volt, hogy kapott egy közös jelenetet Forddal, ami vagy azt jelenti, hogy Ford lenyomata szabadon jár kel a különböző androidok programjában, vagy ez a különleges bánásmód csak az olyan kedvenc projektjeinek jár, mint Bernard és Maeve."
WHAT?
Már megint túlbonyolítás, feltételezés. Nem ugyanazt nézzük?
Bernard áll az üvegajtó mögött mert nem tud bemenni Maeve-hez. Ekkor Ford súgja neki hogy nem kell bemennie mert Maeve innen is beszkenneli az agyát sőt már csinálja is és: "meg fogja találni amit neki szántam". Ez simán lehet egy "Maeve-nek.futtassle" amit átmásol magára és amiben előjön a Ford látomás és a fejrepuszi a végén feloldja a teljes hozzáférést, vagy mit indított el. Megnéztem: "Unlocking: Core permissions".