Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skami

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap érdekes hír jelent meg az indexen: Havazás miatt szakadt félbe a túlélőverseny. Gondoltam szegény civileket meglepte a nagy hó, aztán félúton inkább a forralt bor mellett döntöttek. De nem. A honvédség katonái versenyeztek. Ez azért más. Rásandítottam a honvedelem.hu…..
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Nem! Nem arról van szó, amire elsőre gondoltok! Semmiféle eltiltás, bevonás, vagy rendőri intézkedés nincs az történet hátterében, még csak arról sincs szó, hogy felhagytam volna a közúti közlekedéssel. Egyszerűen csak lejárt. Egy apró kis műanyagkötésbe burkolt…..
Franta barátunk mai posztjában egy jobb sorsra érdemes egykori kollégájáról mesél nekünk, aki belekóstolt abba az, izé, mikrokörnyezetbe, amiről egyenruhások generációi úgy meséltek, mint a tárgyiasult katonapokolról. Én nem ott katonáskodtam, de – ahogy mondani szokás…..
skami 2011.03.21 19:40:38
@zweitakt:
Lentiben voltam Én is katona a felderítőknél.Sógorod neve nem Sz-el kezdődik?