Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GabRunMarathon

44 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilométerkövek Június, július 2021.08.02 20:15:17
A Bükk Hegyi Maraton óta nem adtam hírt magamról, ennek az egyszerű indoka az, hogy minimális időm sem volt, amit a blogra fordíthattam volna. Pedig tudtam volna bőven miről beszámolni, csak sem energiám és sem pedig kedvem nem volt a klaviatúrával bíbelődni, most kissé zanzásítva ugyan, de…..
Kedves Mindenki! Nagyon jó kis futó (szaladó) közösség alakult ki itt Kisvárdán. Arra gondoltunk, hogy létrehozunk egy blogot, ahol megpróbálunk rendszeresen közzé tenni minden megmozdulást a helyi futóközösségről és összegyűjteni a sporttal kapcsolatos érdekességeket. ..
GabRunMarathon Vadrózsa 10 TT 2020.09.05 11:00:36
Túra, séta, gyaloglás, menés, lépegetés És így tovább, de nem futás. Korinthosz után 3 nappal a hajnali futás 7. km-nél jelentkezett ez a bal térdem külső oldalán lévő fájdalom, ami azóta is van. Rajta vagyok hogy ne legyen (nyújtás, SMR, UH kezelés, sportorvosi időpont van), de amin nem tudok…..
Rápihenés Előző nap csak rajtcsomag felvétel, amúgy nyugi, pihi, vízszint. Ha már éjfélkor volt a rajt... Tartottam is tőle, ilyenben sem volt eddig részem. De egyszer mindent el kell kezdeni ;-)   Rajtig Egy nagy turistabusszal vitték át a cuki kis 40-es távon indulókat a rajt helyszínre…..
Első nekifutás Merthogy szombatra terveztem ezt az instant kört. Aztán már valahol Miskolc körül elengedtem a témát. Szakadó eső, ami nem is lenne gond. A gond a technikával lett volna. Kézben tartott telefonos GPS követés szakadó esőben olyan helyen amit nem ismerek. Így újratervezés eredménye egy…..
GabRunMarathon Cipő mustra 2020.07.26 13:24:22
Salomon sense ride 2 Terepes edzéseken, TT-ken, instant körökön nyúzom. Vétel: 2019. december Hány km van benne: passz, érzésig használom a cipőket Ami mínusz Egy idő óta valamiért a bal térd-comb hajlítóm környéke húzódik/fáj plusz 10 km után, ha ez van rajtam. Elkezdett fesleni mindkét…..
Ki a kicsit nem becsüli... Semmi extra. GeoGo-s túra Nyíregyháza festői sóstói erdejében és Sóstó tavának partján. Az ellenőrző pontjai edzőköröm állandó érintési pontjai. Régóta néztem, hogy akkor egyszer végig kellene pötyögni rajta á la GeoGo. Ennek ma jött el az ideje.   A kezdő pont a…..
Rajtszámom 111 Már ránézésre is "áthallásos" volt. Aztán menet közben kiderült, nem csak ránézésre... Ezen a versenyen 3szor kellett nyerni a végső győzelemèrt. #1 A rajt szokásos. A többiek kilőtték, én próbáltam felvenni a ritmust. A 2. km-től kezdtem előzgetni a mezőnyt. Segített az is,…..
GabRunMarathon 2020.04.10 08:22:42
@Kecskés Sanyi: köszönöm Sanyi! Pont így ahogy írod. Neked az a szerencse hogy ész és SEBESSÉG is van
GabRunMarathon 2020.06.08 13:30:16
@b.fruzsi: Öcséééém, én meg most láttam csak, hogy írtál.... Köszi, és akkor kmkovek rulez IS!
Rajt Solymár - 1. Pont Remeteszőlős szakasz Beolvasás és indulás, végülis egyedül, mert akivel úgy volt, hogy próbálom tartani a tempót, lesèrült és nem tudott jönni. Így megint indult a telefonos navigációs móka, mivel nem volt kit követni és az én órám nem Track-kèpes. Az első pontig már…..
GabRunMarathon THM 23 instant túra 2020.05.07 15:44:35
Régóta szemeztem már a geogo-s túrákkal. Rengeteg túra ajánlatuk van. Első olvasatra könnyen kezelhető informatikai háttérrel. Kíváncsi voltam milyen lehet egy ilyen teljesítés. A THM23-ra esett a választás, hiszen Tokaj közel van, hétköznapi teljesítés esetén is beleférhet a napba (23 km ~700m…..
Van ez a koronkás szitu, nincs cserében semmi futós heppöning. De a futók túl elvetemültek ahhoz, hogy egy ilyen helyzetben siránkozzanak a nem megvaltoztatható dolgokon. Nem, ilyenkor azon gondolkoznak, ha nincs "A", attól még lehet"B". Az én "B"-m, ez a CsináldMagadMaraton. Kedden kitaláltam,…..
GabRunMarathon 2020.04.12 05:14:00
@Kecskés Sanyi: jól esik Sanyi, köszönöm
Before A túra szombaton volt, de mivel elég korán kellett volna indulni Kabalás cityből, Mátrafüreden aludtam már pénteken. Tornyos Panzió, jártam már itt. Mátrafüred központ, épp a busz"állomás" előtt, ahonnan másnap reggel indultam Mátraházára, a Kékes 10x TT rajtjába. Út a rajtba Volán…..
Rajtig Hajnal 5 órakor indultam Bélapátfalvára. Előzetesben mindent bepakoltam, előkészítettem, így nyugiban tudtam elindulni. 7 körül értem a rajt helyszínére, a bélapátfalvai Bél-kő étteremhez. A regisztráció egy 206os Peugeot mögött felállított kemping asztalon történt. Imádom az ilyen valóban…..
Január: 353,3 km A hónapban: Téli Bükk Teljesítmény túra összefutva az Extreme Trail-esekkel Február: 328,6 km A hónapban: Bodri Trail Szekszárd 3. helyezés Március: 358,4 km A hónapban: Bükki kilátások Trail Felsőtárkány 4. helyezés Április: 311,2 km A hónapban:            …..
GabRunMarathon Bele a pofonutcába 2019.12.07 16:05:36
Nagyon nagy élmény volt lefutni az 50km-t. Ráadásul minden kín nélkül. Ezért az 50km után 2 napra újra edzésbe is álltam, mert nem fájt semmim. Első alkalomra persze nem akartam túltolni, 8km-t terveztem. 6 km-ig mintha egy normál reggeli futás lenne, semmi extra, mentem, ahogy jólesik. 6km-nel…..
GabRunMarathon 2019.12.19 12:12:29
@Kecskés Sanyi: nekem még mindig van, mikor érzem ezt a jobb talpél fájdalmat :-( Viszont rövideket tudok futni, csak jó lenne total fájdalom nélkül. Örülök, hogy Te jól vagy Sanyi, edzéseken már jól nyomod, az szemmel látható ;-)
GabRunMarathon Salomon Sense Ride2 2019.12.14 14:38:18
Sérülés még nem 100-as, de azért egy ilyen teszt belefért. Pozitívumok Könnyű Salomon cipőfűző, amit én szeretek (nem kötni kell, hanem behúzni majd a cipő nyelvében kialakított zsebbe betűrni). Tartja a meleget, ami az ilyen hűvös napokon jól jön Nem ázott be, pedig volt ám…..
GabRunMarathon 2019.12.19 12:05:40
@Kecskés Sanyi: A Salomon SpeedCross az jól fogja a sarat. Abban több az esélye az embernek. Szinte stoplis, bír kapaszkodni, kevésbé tud a mintázatba ragadni a sár. Csillapítása viszont csekély, így tényleg csak rövid vagy hosszú-havas/sáros terepen működhet jól, ahol a kapaszkodás fontos, a csillapítás meg nem számít vagy adott (a sárban/hóban van csillapítás az tuti
Jótékonysági futó kihívás by Kisvárda Körüli Bringások. Felbujtás elfogadva. Csak' buli lesz ilyen körülmények között ultrafutóvá avanzsálni ezen az 50 km-en. Kisvárda belvárosból indult a móka és előre meghirdetett útvonalon haladtunk Sátoraljaújhelyre. Időjárás Kezdetben hideg, (3C°-ot…..
Egy jó nyaralás per me Legyen benne sport. Ha lehet legyen benne ITALIA. Minél mozgalmasabb annál jobb. Na ezeket a szempontokat figyelembe véve a 2019-es Vacanza tutto bene Amore Mio Italia-ra sikerült. Ez nem leírás lesz, ezek kőkemény élmények és benyomások. Vecsés Reggel 14km futás a szállás…..
Meglátni Szerda este épp Budapesten voltam mikor szembejött velem az Óbudai Terep- és túra fesztivál hirdetése. Mivel tudtam, hogy szombaton még pont itt leszek, elküldtem a regisztrációm. Előkészületek Meg volt adva a track. Azt böngészgettem, azért titkon remélve, hogy lesz a pályán jelölés.…..
Péntek Kazincbarcikan foglaltam szállást. Nagyon pöpec volt. Nyíregyházáról megérkeztem olyan 16h körül, onnantól pihi vízszintesen. Rajtszám felvétel Reggel áthajtottam Edelénybe. A szervezők előzetesen jelezték hol lehet parkolni, így ezen sem kellett matekolni. Felvettem a rajtszámot és a…..
Jelentkezés Kérték a szervezők, hogy aki teheti, emailben adja le előzetes jelentkezését. Az email elment, a rajt napján a helyszínen voltam, Fony településen. Gyors "akkreditáció", nevezés rendezés, itinert gondosan becsomagoltam, majd GO. Fony - Rezső bácsi kútja Fonyból egy betonút…..
Hajnalodik Haverokkal átmentem a teljes átkelés rajtjába, Zakopane-ba. Onnan visszahoztam a kocsit a már szokásosnak mondható szállás parkolójába, Smokovec-re. Aztán elkezdtem a készülődést. Kapkodni nemigen kellett. Már fél 8ra visszatértem a szállásra, az én rajtom pedig 13-14h között…..
GabRunMarathon Kazinczy 20 2019.06.23 09:07:38
Az ötlet megfogant Csütörtökön olvastam erről az egész Kazinczy őrületről, pénteken átgondoltam a realitását, hogy tulajdonképpen részese is lehetnék ennek a rövid távon. Délutan ez döntéssé alakult, este bepakoltam. Szombat 5 körül indultam Kabalasrol Füzérre, a Kazinczy 20 rajt…..
GabRunMarathon Szénás kör 2019.06.11 14:35:59
Megközelítés Elővárosi vasúttal mentem Solymár vasút állomásra Aquincumtól. Séta a "rajtba" (~2km). Rajt A rajtot egy-, az Apáczai Csere János Művelődési Ház ablákba felragasztott QR kód szimbolizálta. Azt kellett beolvasni, majd egy előzetes regisztrációnál kapott 5 számjegyű kódot beírva…..
GabRunMarathon Rókás kör 2019.05.18 07:56:29
Érkezés 3:00 ébredés Kabalás. 3:55 indulás Budakalász. Körre kész A Rókás kör alkalmazás, amivel a pontok érintésèt tudom igazolni, nagyon nehezen állt össze. Végül az segített, hogy nem a saját telepítésű Samsung böngészőt használtam, hanem a Google Chrome-ot. Megjelent a Rajt gomb, megnyomtam…..