Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán Viktor kapjon Nobel békedíjat !!!!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lózunggá üresedett a közös európai értékek kifejezés a távozó Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság érájában. Európa nem egységes. Nem a bevándorlás kérdése osztja meg, nem a jogállami értékek vagy a keresztény kultúra "tisztelete" vagy egyéb gumifogalmak — és nem is Orbán Viktor megítélése…..
Orbán Viktor kapjon Nobel békedíjat !!!! 2018.09.15 14:19:11
@kolomparlole1114: Ez azert jellemzo a rohadt lipsikre, hogy csak azert elarasztanak arabokkal az orszagot, hogy szabadon szophassak a faxukat.
A kormányellenes tüntetéseket rendre azzal söprik le a kormányoldalon, hogy az ellenzékieknek is meg kell tanulniuk: a demokráciában a többség akarata érvényesül. Akkor mit pattog Orbán Viktor? Vagy ő a permanens többség?..
A hasonló a hasonlónak örül, Trump egy követ fúj a magyar kormányfővel a nemzeti határok szigorú ellenőrzése ügyében. Egyelőre bizonytalan, hogy Merkelnek sikerül-e tető alá hoznia az európai egyezséget a menedékpolitika megújítására, a vélemények megoszlanak az ügyben, közeleg-e a kancellár…..
Orbán Viktor kapjon Nobel békedíjat !!!! 2018.06.18 18:27:05
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Azok akik most felsokorlat nelkul, elllenorizetlenul, akarjak ismeretlen idegenek millioit magyarorszagra kenyszeriteni voltak azok, akik 2004-ben eszelos gyulolet hadjaratot folytattak a hatarontuli magyarok ellen.
Az elkurok meg mindig itt vannak es pusztitjak az orszagunkat.