Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kareeka

281 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Divide című ügyvédes krimi az, amit az AMC vetített még 2014 novemberében, és különösebben senkit nem izgatott - pedig nagyon jó kis sorozat volt, kár az első évad utáni kaszáért. ..
kareeka 2016.02.17 02:11:31
@unrealnoise: felirat szerint mondjuk lehet listázni:
www.netflix.com/browse/subtitle/en
felül ki tudod választani, hogy angol vagy német feliratos filmeket szeretnél látni. Gondolom a többi felirat, ami néha-néha van (pl. kínai, portugál, stb) az nekünk nem releváns, és gondolom (remélem) ha lesz magyar, akkor az is kiválasztható lesz majd itt.

ha meg nagyon szűkítgetni akarod a kategóriákat, akkor itt egy lista az összes subgenre-ról:
whatsonnetflix.com/netflix-hacks/the-netflix-id-bible-every-category-on-netflix/
2015. végére készül el Sri Lankán az az épület, ami gyökeresen változtathatja meg a felhőkarcolókról alkotott véleményünket. Az alapötlet lényege, hogy tulajdonképpen egy függőkertet hoznak létre, egy olyan épületet, amelynek a szintjeinek teraszain olyan zöld és buja…..
Kész, vége, ennyi volt, az internet végére értünk, nincs tovább, akár holnaptól le is húzhatnánk a rolót, már ami a cukiságokat illeti. Ugyanis nagy valószínűséggel megtaláltuk a világ legcukibb videóját, amitől még a legizgmosabb, legkopaszabb, legtetováltabb kemény…..
Az alábbi videóban látható ajtóhoz foghatót még nem láttunk, rettenetesen jól néz ki, ahogy kinyílik-becsukódik, és tutira kéne egy ilyen otthonra. ...de belegondolva: tényleg kéne? A videó alapján elég lassan lehet mozgatni, ha sietünk valahová, pár másodperc is sokat…..
Őszinte mosoly, meglepődés és olyan érzések, amelyeket még soha nem érzett azelőtt: ezek olvashatók le a kiskölyök arcáról, akit az apja elvitt egy körre driftelgetni. Szerintem ezek a pillanatok határozzák meg az, hogy idősebb korában milyen ember lesz: ő valószínűleg pár…..
Gyermekkorom egyik nagy vágya volt, hogy egy leleplező tévéműsorban hasonlítom össze bizonyos termékek valós szolgáltatásait a reklámokban látottakkal. Például: tényleg annyira fehérít a fogkrém, mint a reklámban? Tényleg kiszed minden foltot a mosópor? Tényleg gyorsabban…..
Vajon ilyen tényleg létezik külföldön? Hatalmas találmány lehet, bár kérdés, hogy ha ilyen könnyen mozdítható a "szalagkorlát", akkor mennyire nyújt védelmet egy esetleges baleset esetén? Mindenesetre az biztos, hogy lenyűgöző, és eléggé el vagyunk maradva, ha már egy…..
A címet olvasva valószínűleg mindenki egy híres rockzenekar profi dobosát, vagy egy extrém drága hangszert püfölő művészt képzel el magában. Viszont jelen esetben nagyon nem erről van szó, mégis úgy érezzük: minden nagyképűség nélkül mondhatjuk, hogy Gordo igenis a világ…..
Az alig három éves Titusnak már most az a beceneve az interneten, hogy "Trick Shot Titus". Nem véletlenül: úgy dob kosarakat csont nélkül, hogy nem is látja a palánkot, mozgó kisautóból szerez pontot, és a hetedik emeletről is betalál. Tehetségét már Channing Tatum és Bradley…..
A blog szupercukiság-faktora az utóbbi időben kezdett a nullához közelíteni, ezért úgy gondoltuk, itt egy videó, ami olyannyira szupercuki, hogy ezzel be tudjuk pótolni a lemaradást. Hölgyek szájából garantált a "Jaaaaaaaajjjjj de éééédeees!" mondatszerkezet. ..
Nem tudjuk, kik ők és miért csinálják, amit, de az biztos, hogy nem szívbajosak: a videón látható bringások úgy cikáznak a mozgó kombínók között, mint ahogy más még gyalogosok között sem mer. A leírás szerint ők egyébként biciklis futárok, mi pedig csak ismételni tudjuk…..
A 25 éves James Lee pár napja egy csapatos ejtőernyős ugráson vett részt. Majdnem 4000 méter magasan ki is ugrottak a gépből egymás után, de pár pillanattal később, szabadesés közben egy másik ugró hátulról nekiment, és véletlenül fejbevágta Jamest. Az ütés akkora volt,…..
Az internet, és különösen a YouTube fellendülése óta az emberek szinte bármit megtesznek azért, hogy népszerűek legyenek, és ezzel egy kis pénzhez jussanak. Akár a legnagyobb hülyét is képesek csinálni magukból csak azért, hogy ezzel subscribereket és nézettséget…..
Az oroszok tényleg őrültek! Ezt eddig is tudtuk. Na de ez a videó már tényleg mindenre rátesz egy lapáttal. Néha elmész edzeni a konditerembe? Aranyos… Ők egy kicsit felsőbb szintekre viszik a dolgot. Konkrétan... Ne próbálják ki otthon. Meg máshol se. Izzad a tenyere,…..
Az Oculus Rift még nem is kapható igazán kereskedelmi forgalomban, de a felhasználási módjaiból már most rengeteget találni az interneten. Egy sisak szerű kütyüről van szó, ami a szemünk elé egy képet vetít. Ebben eddig semmi komoly nincs, viszont az benne a pláne, hogy a…..
Miután George Lucas bejelentette, hogy a Star Wars összes jogát eladta a Disney-nek, egyből jött a hír: 2015-től újabb három résszel bővül a legendás univerzum. Meg is indultak a találgatások, kik lesznek a szereplők, mi lesz a sztori, mi lesz a címe a hetedik, nyolcadik és…..
Az oroszok idióták. Hemzseg az internet az oroszországi videóktól és képektől, amikre mi, "nyugati" emberek nem tudunk mást mondani, csak azt, hogy WTF, vagy röhögünk egy jó nagyot. Az alábbi képek szintén ilyenek: nem igazán tudjuk, hogy mi történik az adott képen, de talán…..
Nick Santonastasso internetes celebbé vált az utóbbi időben: szegény srácnak nincsenek lábai, és az egyik keze is csonka. Ám testi hibái ellenére nem sajnáltatja magát, hanem váratlanabbnál váratlanabb helyeken, zombinak öltözve hozza a frászt a járókelőkre. A legutóbbi…..
Gondolt már arra, hogy csak úgy, a poén kedvéért igazán szétverne valamit? Indokkal, vagy nélküle? Változatos fegyverekkel? Nos, itt a megoldás: a New Yersey-ben indult The Destruction Company. Az alapszolgáltatás szerint összetörhetünk szinte bármit; a hétköznapi 10$-os…..
Londonban nemrég nyílt újra a több, mint 100 éves Electric Cinema nevű mozi, ami valószínűleg mindenkit elvarázsol majd a különlegességével. A filmszínház tavaly zárva volt, mivel felújították. Hogy milyen volt előtte, azt nem tudjuk, de az látható, hogy tényleg nem…..
Idén adják át Kansas City-ben a világ legnagyobb vízicsúszdájának számító Verrückt elnevezésű szörnyeteget. A németül nem tudók kedvéért: a Verrückt szó bizony őrültet jelent, és a csúszda méltó lesz a nevéhez: 17 emelet magasságból csúszhat alá bárki, akinek van…..
Kezdhetnénk azzal, hogy "Yo dawg, I heard you like Islands…" vagy ellőhetnénk a szokásos ISLANDCEPTION poént is, mivel itt pontosan az történik, ami ezekben a mémekben szokott. Ja és persze Brace Yourselves, 'islands' are coming! A Fülöp-szigetek szigetcsoportjába tartozik a…..
Hogy miért pont "Thanks, Smokey!" lett a mű címe, azt nem tudni, de jelen esetben ez a legérdektelenebb kérdés, amit feltehet a videó egyszeri megtekintője. Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül kapta meg a WTF címkét az alkotás... A lényeg csak annyi: nézd végig! :) ..
Amoo Hadji, az iráni 80 éves öreg húsz éves volt, amikor úgy döntött: nem fürdik többet. Hogy miért? Nem tudjuk, de valószínűleg köze lehet a pipájából kiszálló füstnek is, amit naponta többször is belélegez… A higiénia legnagyobb mellőzője láthatóan nem zavartatja…..